Arama sonuçlarınız

1. savaskarauz

Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?

plastik bagaj havuızu aldım , ( sıvı şeylerin bagaja dökülmesine karşı) renkli olmayan iki ön cama film yaptırdım. , ( güneşin yandan yakmasına karşı) duster yazılı kapı eşikleri ( şekil olsun) 7 inçh samsung a 6 tablet aldım multimedya ve navigasyon amaçlı kurdum cuk oturdu.( 8 inç...

2. savaskarauz

Dacia Duster´a En Çok Hangi Renk Yakışıyor? ANKET

bence siyah , satarken zorlanma ve üste 600 tl pahasına siyah aldım bir yaz boyunca hiç yıkamadım. yani arazi aracında kir olsa da kınsepte aykırı bir durum değil. yıkanınca fena oluyo namıssız:))
  3. savaskarauz

Neden Dacia Duster?

vergisi uygun, dizel motoru iyi, parça sıkıntısı olmaz, fiyatı diğerlerine göre mantıklı isteğe bağlı 4x4 modu var, rahat bir araç. bunu almasaydım da suzuki imny alacaktım. bir yerden para geldi birşey oldu duster aldım memnunum. havayastıkları konusunu ben de duydum. kemer takmayanların...

4. savaskarauz

Neden Dacia Duster?

vergisi uygun, dizel motoru iyi, parça sıkıntısı olmaz, fiyatı diğerlerine göre mantıklı isteğe bağlı 4x4 modu var, rahat bir araç. bunu almasaydım da suzuki imny alacaktım. bir yerden para geldi birşey oldu duster aldım memnunum.
  5. savaskarauz

Dacia Duster - 1.5 dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi)

aracım duster , 110 luk 4x4 diesel, 2016 model , 11700 km oldu sıcak havalarda şehir içi dışı 6.6, soğuk havalarda 6.8 yakmakta. seviyoruz katlanıyoruz terbiyesize :):):) yanlız ilk 10 bin opetten aldım , tamircimde de aynı arabadan var shell i önerdi bariz daha fazla götürüyor . benzini...

6. savaskarauz

4x4 Duster hakkında öğrenmek istediklerim

4x4 ve diferansiyel kilidi konusuna fena halde takık olduğum için bütçem dahilinde türkiyede alınabilecek 2 araç görebildim. biri duster, biri de suzuji jimny idi önceleri ekönömik sebeplerden . 2. el jimny alacaktım. deneme sürüşü yaptım hastası oldum. tam alacaktım ki, fazladan bir para elime...

7. savaskarauz

ben de navarayı beğenmiştim ama çok çok çok büyüktü ve şehir içinde çekilmez diye düşünmüştüm , 4x4 olanının vergisi epey fazlaydı. imkan ve olanaklara göre değişiyor bazı tercihler. bence de orta gelir grubu için duster en iyi 4x4 araç.
  8. savaskarauz

Duster 4x4- 110 Hp (81 Kw) Dpf-k9k-898 Motor Triger Değişimi Hakkında

bugün ben de servise uğradım yanımdaki adama triker kayışı 80 binde değişecek dediler.
  9. savaskarauz

"Gerçek arazi aracı olacak diye 15-20 yıllık, 300-400 bin km yapmış, beş defa el değitirmiş, çoğu parçası bulunmayan, koltuklarına kaplama yapılmış bir külüstürün derdini yaşatmaz." ben de aynı fikirdeyim. 1400 kilo bir araba için bu yakıt o kadar da fazla değil. gaza biraz daha az basmalıyız

10. savaskarauz

Dacia Duster Ambiance Plastik Tampon Kaplama

aracın tamamını kaplatın hem boyayı kaorumuş olursunuz hem bütünlük sağlanmış olur.

11. savaskarauz

Duster Modifiyesi Ve Ayna Mahruti Işlemi

BF Goodrich AT KO2 bence de güzel lastik onu düşünüyorum. çamur atar derken camlara mı çamur atar???
  12. savaskarauz

Azerbaycana Giden Var Mı?

ben bakü gence, şeki falan bir gezi düşünüyorum. tur şirketi ile mi gittiniz?

13. savaskarauz

Duster Koruma Paketi

alibaba.com da bir çinli şirket var . sanıyorum renö ordan ürettiriyor. en az 5 adet sipariş edilebiliyormuş. Jiangsu Reshine Autoparts Co., Ltd. renault dacia duster çamurlukları-Kiralık Usturmaçalar-ürün Kimliği:300016642-turkish.alibaba.com şekil 1 a diyorum.
  14. savaskarauz

Azerbaycana Giden Var Mı?

azerbaycanı dolaşmayı düşünüyorum giden var mı?
  15. savaskarauz

Gezenbilir "doğaya Saygılı Off-road" Manifestosu

gayet güzel, aklıma geldikçe öneride bulunabilirim

16. savaskarauz

Duster Modifiyesi Ve Ayna Mahruti Işlemi

merhaba arkadaşlar. 4 gün önce duster 4x4 araç aldım. fazla abartmadan 215/65 R 16 yerine 215 70 16 lastik takmak , ve flanş ( spacer ) düşünmekteyim. uzun vadede yürüyen aksam ve şanzımana sıkıntı yapmasından endişe ediyorum. bu uygulamalar için ayna mahruti çalışması gerekir...
  17. savaskarauz

Duster Koruma Paketi

ben de o çamurluk ve kapılara yapıştırılan siyah plastikleri sordum 1500 tl dediler henüz kıyıp da taktıramadım. e baydan, ali expressten, romanyadan falan bulunur mu acaba. bir de renault panjurları var bunların. onu da takmayı düşünmekteyim. ebaydan falan hiç alış veriş yapmadım nasıl...
  18. savaskarauz

Dacia Duster Sahipleri Listesi

2016 DUSTER 4X4 110 BG. siyah laurette donanım bursa. herkese iyi günler arkadaşlar.

19. savaskarauz

Duster Parçaları

kapılar ve çamurluklara takılan koruma plastikleri aranmaktadır .İLGİLİLERE DUYURULUR :)))
  20. savaskarauz

2. Nesil Terios Koltuk Hakkında Bilgi

Ynt: 2. Nesil Terios Koltuk Hakkında Bilgi bildiğim kadarıyla corlla ve yarislerde arka koltuk raylı ve geriye gidebiliyor . bunda da gidiyorsa gayet konforlu olabilir. motor parçaları uyuyor mu yarisle bunların?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,630
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

SON KONULAR

Geri