Arama sonuçlarınız

1. savaskarauz

2. Nesil Terios Koltuk Hakkında Bilgi

bu araçların arka koltuğu toyotalardaki raylı mıdır? geriye doğru kaydırılabilir mi?

2. savaskarauz

Suzuki Jimny Koltukları

Ynt: Suzuki Jimny Koltukları benim bir sorum olacak. jimnylerde arka kotuklar raylı mı? yani toyota gibi arka koltuk geriye doğru ilerletilebiliyor mu?
  3. savaskarauz

Bursada Daihatsu Servisi

bursada terios çalışan tamirci var mı?

4. savaskarauz

Sj Samurai Hakkında Yardım

Ynt: Sj Samurai Hakkında Yardım Bu samurailerde kalorifer vardır heralde, çalışması nasıldır yeterli midir?
  5. savaskarauz

Reno 12 buggy yapımı

Ynt: Reno 12 Buggy Yapımı Benim maile yeni geldi.

6. savaskarauz

Reno 12 buggy yapımı

Ynt: Reno 12 Buggy Yapımı Skoda kamyonetlere de benzeri bir şekil yapmışlar ama fazla uzun olmuş. Kupası Bagajdan bağımsız tek kabinli renodan daha kolay olur heralde, resimdekinin lastikler daha büyük olaa iyi olurmuş. Ya da skoda favorit alınıp yükseltile de bilir sanırım plakalı da...

7. savaskarauz

Reno 12 buggy yapımı

Ynt: Reno 12 Buggy Yapımı Burkay ustanın mesleği bu iş. Cesaret edip Bu işe girişmesi, 4 ayda bitirmesi normal. Yetenek de var belli yani. Biz motor, kaporta boya , oto elektrik gibi konulardan anlamayan sokaktaki vatandaş olarak bu işe girsek altından nasıl kalkarız diye düşünüyorum...
  8. savaskarauz

JIMNY İÇİN KOLÇAK ??

Ynt: Jımny İçin Kolçak ?? içi bozdolaplı olan vardı bir tane o güzel, baya tavsiye derim.
  9. savaskarauz

Atv Tavsiyesi

Ynt: Atv Tavsiyesi ben de 4x2 geri vitese gerek olmayan bir atv düşünmekteyim. ama konu ile ilgili hiç bilgim yok. merak ettiğim konular şunlar. 95 kg, kendim, 20-25 kg civarı yüküm olacak. eşim hiç sevmez öyle şeyleri ama haydi 80 kg de bir arkadaş olsa en fazla 200 kg yükle bineceğim. 150...

10. savaskarauz

Frontera 2.2 DTI Sport Alımı???

Ynt: Frontera 2.2 DTI Sport Alımı??? benim de hastası olduğum olduğum bir araç. bir avcı abimiz bunu sıfır alan bir arkadaşının 30-40 kere servise gittiğini anlatmıştı .vazgeçmiştim. aslında alınıp toplanabilir ama çoğu 200 bin ve üzerinde. alanın arabaya verdiğinin en az yarısını daha gözden...

11. savaskarauz

Gürcistan Bekle Bizi

ben de azerbaycanı çok merak ediyordum ve gürcistan üzerinden karayoluyla gitmeyi düşünmüştüm. bir arkadaşım kazbek dağına tırmanmak için gitmiş, orada gürcistanlı bir üniversite öğrencisinin evinde kalmıştı. alkol ve narkotik madde tüketimi çok yaygın , 3 tanesi yan yana gelince mafyaya...
  12. savaskarauz

Pompalı Tüfek (Pump Action Shotgun) Seçimi

Ynt: Pompalı Tüfek (Pump Action Shotgun) Seçimi bence 12 numara tüfeğin sesi 300 m den gayet de duyulur. pek öyle nazik cihazlar değiller. köylüler rahatsız olur da jandarmayı ararlarsa başınız derde girebilir. yerleşim alanına en az 500 m uzakta atmak lazımdır.

13. savaskarauz

XJ'cilere; İnsan Sevdiğini Yerden Yere Vururmuş!..

Ynt: XJ'cilere; İnsan Sevdiğini Yerden Yere Vururmuş!.. 2008 yılında karayoluyla bulgaristan romanya falan bir dolaşmıştım. avrupada ne kadar eski araç varsa hepsi bulgaristana yığılmış her taraf ikinci el araba pazarıydı özellikle eski mercedes ve bmw çok , komik rakamlara satılıyordu...
  14. savaskarauz

4x4 olmayan binek araç da yerden yükseltilebilir mi?

Ynt: 4x4 olmayan binek araç da yerden yükseltilebilir mi? evet haklısınız . kıçına motor takılmış anadol ya da trabantı suda kullanabilmek için motoru yürüyen aksamı çok iyi izole etmek lazım yapılabilir mi bilemiyorum. biraz fantazi. suya gönderme işini kayık gibi iterek düşünmüştüm ben...
  15. savaskarauz

Ynt: 4x4 olmayan binek araç da yerden yükseltilebilir mi? evet anadol ya da trabanta kıçtan motor takıp yüzdürmek gibi bir fantazi var kafamda. bu kıçtan motorla yüzdürme olayını sonradan hatırladığım emekli mühendis deniz albay bir abimize sorucam vereceği bilgileri burada paylaşırım. binek...

16. savaskarauz

buggy araç arayanlara

Ynt: buggy araç arayanlara hocam yerli imalat mı bu pumarex?
  17. savaskarauz

Reno 12 buggy yapımı

Ynt: Reno 12 buggy yapımı piyasadaki parçası kolay bulunan motorlardan yararlanmak laızm lada samara 1.5 , skoda favorit 1.3 gibi. sanıyorum skoda favoriti motoru daha hafif ve az yer kaplıyordur.
  18. savaskarauz

4x4 olmayan binek araç da yerden biraz yükseltilebilir mi? takoz, yay, geniş çaplı lastik vs gibi teknikler iş yarar mı? yükseltilebilirse de en fazla ne kadar olabilir? 6-8 cm kadar yükseltilebilir mi?

19. savaskarauz

Yüzen Araba (Amphicar)

hocam ben de zaten steyşın anadol ya da steyşın trabantla düşünüyorum bu işi. en kolayı arabanın orjinalliğini koruyup fiberci tekne ustasına yalıtım yaptırıp kıçtan motor takmak gibi heralde. outboard dediğiniz motorlar bildiğimiz kıçtan takma motorlar mı?
  20. savaskarauz

Yüzen Araba (Amphicar)

trabantların eskilerinde 2 zamanlı wenkel motor var parçasıı bulmak imkansız gibi.son çıkanlarında volswagen polonun 1100 cc motoru var.onların parçaları hala var. ama trabant önden çekişli. ona pervane takmak daha zor olabilir . anadollarda 1200, 1300 ve 1600 ford motorları var.(ford capri)...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,630
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

SON KONULAR

Geri