Arama sonuçlarınız

1. irfan57

Hollanda Ve Belçika Gezisi

2. irfan57

Brüksel 13 mayıs pazartesi 2019 Bu sabah bizi iki gün evlerinde misafir eden akrabalarımızla vedalaşarak 50 km uzaklıktaki Brüksel i gezmeye gittik. Brüksel gezimize Atonium la başladık. Atonium 1958 yılında atomu 165 milyar kere büyüterek tasvir edilip yapılmış Bürüksel in önemli...
  3. irfan57

4. irfan57

Binche Bugün hem gezi hemde akraba ziyareti yapmak istiyoruz.. Uzun süredir ziyaret etmek istediğim halamın kızı ve ailesini ziyaret ettik.
  5. irfan57

6. irfan57

Antwerpen 11 mayıs Cumartesi 2019 Bugün park ettiğimiz yere yakın buranın meşhur pazarı varmış o pazarı gezdik. Pazar genellikle sebze ve meyve ağırlıklı. Eksiklerimizi tamamlayıp Antwepen e hareket ettik. Burada birşeye dikkat çekmek istiyorum. Belçika da bazı şehirlerde Brüksel, Antwerpen...

7. irfan57

8. irfan57

Rotterdam 10 Mayıs perşembe 2019 Dünkü renk cümbüşünden sonra tekrar şehir gezisine devam ediyoruz. Roterdam da şehir içinde uzun süreli park yapmak biraz problemli. Ayrıca sitelerde Hollanda da karavanla serbest gecelemek yasak diye okuduğum için mecbur bir karavan parka gitmek gerekiyor...
  9. irfan57

10. irfan57

Keukenhof lale bahçeleri 9 mayıs perşembe Bugün lale bahçelerini gezeceğiz inşaallah. Şansımıza havada güzel. Sabah hazırlığımızı yaptıktan sonra 50 km kadar yol katederek ulaştık meşhur lale bahçelerine. Lale bahçelerinin sezonu mart ayı ortalarından mayıs ayı ortalarına kadar. Gezmek için 3...

11. irfan57

12. irfan57

Kuzey Almanya Gezisi 2018/2019

Haklısınız. Gerçekten değerler bu kadar sahiplenilebilir.

13. irfan57

8 Mayis 2019 Çarşamba Aracımızı gece kaldığım park yerinde bırakarak hemen yan taraftaki tren istasyonundan gidiş geliş bilet alarak Amsterdam a gittik. Amsterdam Hollanda nın diğer şehirleri gibi suyun içinde bir şehir. Her taraf kanal ve köprü. Amsterdam tescilli tarihi binalarıyla ünlü bir...
  14. irfan57

Zaanse Schans Dienstag, 7. Mai 2019 Bugün saat11 gibi çıktık yola. Bugün Hollanda'nın peynirleriyle ve yeldeğirmenleriyle ünlü Edam ve Zaanse Schans bölgesini gezmek istiyoruz. Ben uzun yolu tercih ettim. Çünkü Hollanda yı sular altında kamakdan koruyan Waddenmeer ve Ijsselmeer arasında...

15. irfan57

Giethoorn Pazartesi 06/05/2019 Misafirlikte ev sahibinden müsaade alıp geceyi kendi evimizde geçiriyoruz. Sabah kahvaltımızı kuzenim Gülten ve Güven Çaylı kardeşlerimizde yaptıktan sonra Saat 10 gibi yola çıktık. Bugünkü yolculuğumuz Hollanda nın dillere destan kasabası Giethoorn. 100 km kadar...
  16. irfan57

G
  17. irfan57

Nordhorn Pazar 05/05/2019 Evet gezi zamanı geldi ve ilk olarak yapacağımız Hollanda, Belçika gezimiz bugün başladı. Bir hafta kadar rota üzerinde biraz çalıştım ve gideceğim bölgelere ait yeterince bilgi sahibi olduğumu düşünüyorum. Nereler gezilebilir, park yerleri, alışverişler hepsi not...

18. irfan57

Üç hafta dinlendikten sonra biraz Hollanda ve Belçika yı gezelim dedik. Çünkü Türkiye için daha erken. Ayrıca lale bahçelerini gezmenin de tam zamanı.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,629
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri