Arama sonuçlarınız

1. irfan57

Vw T6 Camperla, 2018 Norveç Gezİ Deneyİmİ

Çok güzel bir gezi yapmışsınız. 15 gündede Norveç in bir özetini çıkartmışsınız. Tebrikler.

2. irfan57

Karavan İle Norveç Hakkinda Her Şey (2017 Temmuz)

Detaylı bilgiendirmeleriniz ve görselleriniz için teşekkürler. İnsanı oralara davet ediyor adeta. Verdiğiniz bilgiler bizim gibi yeni karavancılar içinde ansiklopedi gibi. Sağlıklı geziler dilerim. İrfan Yıldırım
  3. irfan57

Italya 2018

Hüseyin abi gezi öncesi yazışmıştık hazırlık yapıyordunuz. Siz İsveç gezisi için hazırlık yaparken yenge hanımında Güney İtalya, Sicilya gezisi düşüncesiyle geldiğini söylemiştiniz. Maşallah ikisinide hakkıyla yapmışsınız ve bizlerede izlettirdiniz. Teşekkürlerimi sunar sağlıklı geziler dilerim.

4. irfan57

Isveç 2018 Gezimiz

Evet ama onun için biraz daha pişmem lazım. Siz gibi bir çok duayen sayesinde oda oluyor inşaallah. Selam ve saygılar.
  5. irfan57

Isveç 2018 Gezimiz

Hüseyin abi gezinizi teferruatlı şekilde anca okuyabildim. Geziniz ve verdiğiniz bilgiler ders niteliğinde. Çok faydalanacağız inşaallah. Sağlıklı nice geziler dilerim.

6. irfan57

İzmir - Safranbolu - Batı Karadeniz Gezimiz

Evet fotoğraflar önemli. Takipci açısından yazı fotoğraflarla desteklenirse hem sıkıcı olmuyor hemde görsel bilgi ve fikir sahibi oluyorsunuz. Tekrarına inşaallah. Teşekkürler.

7. irfan57

Çanak Modeli.

Yanıtlarınız için teşekkür ederim.
  8. irfan57

Çanak Modeli.

Sayın ege_men kullanımı tabiki çok kolay. Düğmeye bastıgın zaman açılıyor arayıp buluyor uyduyu. Çanakmı ufak geldi başka bir sorunmu vardı bilmiyorum Türkiye de pek istifade edemedim.
  9. irfan57

Çanak Modeli.

Cevabınız için teşekkür ederim. Ben tam otomatik bir sistem istiyorum. Ayrıca Almanya da yaşıyorum.

10. irfan57

Karavanımızı Sonunda Tamamladık

Gerçekten bravo. Sanki bir geziyi takip eder gibi oldum.

11. irfan57

Çanak Modeli.

İyi akşamlar. Arkadaşlar ben nisan ayında yeni bir karavan almıştım. Üzerinede Türksatı da çeksin diye çanak anten taktırdık. (Megasat Caravanman Compakt). Çanak büyüklüğü: 48 cm. Faka bu yı Türkiye de sadece 3 defa yayın alabildim. Daha sonra hiç çekmedi. Bugünde çanagı söktüler. Motoru...
  12. irfan57

2018 Karavanla Orta Avrupa

Sayın Kıpçak70, yazınızı ilgiyle okuyorum. Anlatımınız, resimler, videolar harika. Videolarla bizide gezdirdiniz. Yıllardır oralardan gelip geçeriz ama çarşılarına girip gezmek nasip olmadı. İnşaallah bundan sonra gezeriz. Teşekkürler, iyi gezmeler dilerim.

13. irfan57

Aladağ Göleti / Göksu Tabiat Parkı

Sayın cgokhana, gü zel biir anlatımla hem doğa güzelliklerimizi hemde ülkemizin acı gerçeği çevre problemlerini dile getirmişsiniz. Bende 3 aydır Türkiye de genelde Karade ve Ege bölgesinde geziyorum. Maalesef aynı sorunlarla her yerde karşılaştık. Herif su içiyor şişesini yola hatta otoyola...
  14. irfan57

İyi günler. Ben İrfan Yıldırım (irfan57). Almaya dan geldim. Sizin sitede aktif oldugunuzu...

İyi günler. Ben İrfan Yıldırım (irfan57). Almaya dan geldim. Sizin sitede aktif oldugunuzu görünce yazayım dedim. Bizim tüpleri burada doldurma imkanı konusunda bilginiz varmı acaba. Selam ve saygılar. İrfan Yıldırım
  15. irfan57

Ortiz Karavan Ile Ilk Iş Seyahatimiz..

Hayirli ugurlu olsun. Güle güle kullanırsınız inşaallah.

16. irfan57

80 Gün İtalya Fransa Belçika Hollanda Lüksemburg

Sagolun. Kaskom vardi. Arabanin tam degeri olmasada önemli bir kismini ödediler. Esyalarimizin çoğunu ödemediler tabi.
  17. irfan57

Sayın İnce arabayı nasıl açtı görmedim tabi. Arabaya binmiş önümüzden geçerken fark ettik. Bağır çağır fayda etmedi tabi. Aynı sayın Belka da olduğu gibi bizim içinde polis falan gelmedi. Bize polis merkezine gelmemiz söylendi. Gittik zabıt tuttular okadar. Bugüne kadarda ses seda çıkmadı.
  18. irfan57

Sayın Belka cok gecmiş olsun. Ama maşallah üstesindende gelmişsiniz. Yoksa bu güzel gezi anılarınızı okuyamayacaktık. Böyle durumkarda tabiki maddi hasar önemli ama asıl önemli olan yaşanan manevi travma. Yıllar önce Paris te gözümüzün önünde arabamızı çalmışlardı. 15 yıldan fazla olmasına...

19. irfan57

Doğu Karadeniz Gezimiz (Haziran 2006)

Gezininizin notlarını yeni okudum. Notlarınızı, resimlerinizi ve rotanızı çok begendim. Paylaşımınız için teşekkürler ve böyle güzel nice geziler dilerim.
  20. irfan57

Bulgaristan-romanya-ukrayna-rusya-estonya-letonya-litvanya-pol Seyahatim

Hemşerim güzel bir kültür gezisi olmuş. Anlatım güzel gotograflarla desteklenmiş. Teşekkürler.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,630
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri