Arama sonuçlarınız

1. irfan57

3 Haftada Vw Transporter Ile Iskandinavya Gezisi

Güzel bir gezi ve paylaşım. Teşekkürler.

2. irfan57

Arabayla Transilvanya

Güzel anlatımınız ve onu tamamlayan güzel resimleriniz için teşekkür ederim. Oralara gideceklerin baska bir kaynak aramalarına gerek kalmamış. Sagolun.

3. irfan57

İlk Deneyim: Almanya / Mosel Bölgesi

Üuücü bir durum yasamışsınız. Çok geçmis olsun. Maalesef bazı ülkeler bu hususta sıkıntılı. Benimde yıllar önce Paris'te Eyfel kulesinin yanından arabamı çalmışlardı.

4. irfan57

Sagolun. Insaallah.
  5. irfan57

Bende takip ettiginiz icin tesekkür ederim. Bu siralar sezon disi oldugu icin günlük 90 Euro dan kiraladim. Ayrica 140 Euroda servis hizmeti ve 1 tüp icin aldilar.
  6. irfan57

Iste o endiseyi gidermek icin kiraladim ben karavani. Yasayip görmelisiniz. O zaman kesinlikle endiselenmenize gerek olmasigini görürsünüz. Ben iki hafta sonra hem kisa bir modelini denemek hemde torunlari gezdirmek maksatli (ikiside 7 yasinda) 3 günlük birdaha kiralamak istiyorum.

7. irfan57

Begendiginize sevindim. Ben bu konular hakkinda yeniyim. Biraz yasayarak ögrenmek istedim. Sitede gezilerini paylasan arkadaslardan da cok sey ögreniyorum. Insaallah nasip olur kendi aracimi alabilirsem daha cok paylasimlar yapmak isterim. Saygi ve selamlar.

8. irfan57

Hüseyin abi ben size çok teşekkür ederim. Verdiğiniz bilgiler çok işimize yaradı. Sağolun.
  9. irfan57

Teşekür ederim. Siteyi kullanmayıda tam bir öğrebilsem.:sweatsmile:

10. irfan57

Teşekkğr ederim.
  11. irfan57

Yağışlı sisli bir hava eşliğinde otoyola girdik. Ilk mola yerinde durduk yemek için. Baktik sularmız akmıyor. Kiraladığımız yere telefon ederek ne yapabileceğimizi öğrendik. Ful doldurmamıza rağmen hiç kullanmadığımız halde su deposu boşalmıştı. Birdahaki benzinlikte suyu tekrar doldurduk...
  12. irfan57

Yol boyunca olduğu gibi her yerde kamplar var. Buradada üç tane kamp alanı tespit ettik. İkisi direk limanda. Biz limanda sağdakini tercih ettik. Güzel bir kamp alanı, wc, duş ve çamaşır nakinesi kurutma makinesi var. Geceliği motokaravan artı iki kişi 14 Euro. 05.10.2017 Gece acayip...

13. irfan57

Gene yol kenarlarını izleyerek ve her üç dört kilometrede kurulu olan küçük kasabaların içlerinden geçerek bu gece konaklayacağımız Neumage-Dhron kasabasına geldik.
  14. irfan57

Nehir boyu yol alırken hasat zamanı olduğu için üzüm toplayanların yanından geçtik. Durduk, onları izledik. Bazıları tarlalarına vagon hattı döşemişler ve toplanan üzümleri bu mini vagonlarla indiriyorlar. Bazlarıda hemen orada patoza verip üzüm ve sapını ayırıyor. Buralardaki üzümlerin hepsi...
  15. irfan57

Şehrin karavan kamp yerleride var ama biz şehri gezdikten sonra komşu kasaba olan Ernst' e hareket ettik. Geceyi orada gecirmeyi düşünmüşdük. Hedefimiz nehrin bir yakasından Neumagen-Dhron'a kadar gidip nehrin öbür yakasından geri dönmek. Ernst küçük bir kasaba olmasına rağmen çok bakımlı tarihi...

16. irfan57

Cochem'e bizim Boludagi na benzer bir yerden iniliyor. Inerken yolun sağında ve solunda hem dinlenme hemde Mosel nehri ve Cochem şehrini kusbakışı izlemek için park yapmışlar. Ben parkı geç farkettim. Dönmeye müsayit yer olmadığı için 2 km kadar gidip dönüp öyle parka girdim. Görüntü...
  17. irfan57

Sonra gitmek istediğimiz şehir olan Cochem'e hareket ettik. Gecelediğimiz yerdeki kampcı arkadaşların tavsiyesi üzerine yol ğzerindeki Monreal diye küçük ama şirin bir kasabaya uğradık. Ortasindan orta ölcekli bir dere akan tarihi bir kasaba ve cok bakimli. Evler cok eski olmalarına rağmen...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,630
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri