Arama sonuçlarınız

1. king_att67

Satılık Cj kontak anahtarı

Satıklık sıfır Cj KOntak anahtarı .Fiyatı:70 TL'dir. Ahmet CIVAK ZONGULDAK /EREĞLİ 0532 594 38 08

2. king_att67

SATILIK 1993 Model Vitara Manuel Şanzımanı(Ana şanzıman + Arazi şanzımanı)

Ynt: SATILIK 1993 Model Vitara Manuel Şanzımanı(Ana şanzıman + Arazi şanzımanı) Günceldir.yedek parça satanlarda minimum değeri 1750 TL'dir.
  3. king_att67

Satılık 1993 Vitara Arka şaft

Ynt: Satılık 1993 Vitara Arka şaft Güncel.

4. king_att67

Satılık 1993 Vitara Arka şaft

1993 model vitaradan çıkma arka şaft.Aldığımda vibrasyon sorunu vardı Adapazarında saft uslansında balansı alındı.Hiçbir sorunu yoktur. Sorunsuz olarak çalışmaktadır.Fiyatı:230 TL'dir. Raşit Cıvak Tel: 0531 257 36 00 ZONGULDAK /Kdz. Ereğli
  5. king_att67

SATILIK 1993 Model Vitara Manuel Şanzımanı(Ana şanzıman + Arazi şanzımanı)

1993 Model 5 Kapı Vitaradan çıkma şanzıman .Her hangi bir sorunu yoktur.İşime yaramağından dolayı satıyorum.Geznbilir Dostlarına indirimde yaparım. Fiyatı:1600 TL'DİR. Raşit Cıvak Tel:0531 257 36 00 ZONGULDAK /Kdz.EREĞLİ...

6. king_att67

Faruk Ağabey'i ( THE FARUK) Kaybettik...

Ynt: Faruk Ağabey'i ( THE FARUK) Kaybettik... Allah rahmet eylesin,ailesine ve sevenlerine Allah'tan sabır diliyorum.

7. king_att67

Kdz. Ereğli - Eşi Benzeri Olmayan Arazi Aracı

Ynt: Kdz. Ereğli - Eşi Benzeri Olmayan Arazi Aracı Sagolun abi. Bende yorumlarınız için teşekkür ederim.
  8. king_att67

Kdz. Ereğli Radar Tepe Gezisi 05/2010

Ynt: Kdz. Ereğli Radar Tepe Gezisi 05/2010 Güzel bir gezi olmuş.Nasip olursa ileride araç alıp aranıza katılmak dilegiyle ;)
  9. king_att67

1983 Jeep CJ-8 (Gaziantep)

Ynt: 1983 Jeep CJ-8 (Gaziantep) Aracınız hayırlı uğurlu olsun .Yapım aşamasını merakla bekliyoruz. Kolay gelsin..

10. king_att67

Kişisel Galeri (dino967)

Ynt: Kişisel Galeri (dino967) Ulubat gölünü görünce bir daha gitmiş gibi oldum.güzel paylaşımlar dilegiyle.

11. king_att67

Seyir Halinde Ambulansa Yol Vermek

Ynt: Seyir Halinde Ambulansa Yol Vermek Özel ambulansları bilemeyecek ama 112 yazan Siren calan ambulanslarda acil bir hasta oldugundan %100 emin olabilirsiniz..
  12. king_att67

Kalp Krizi & Beyin Kanaması İlkyardımları

Ynt: Kalp Krizi & Beyin Kanaması İlkyardımları Parmak ucundan kan akıtılarak kalp üzerindeki Enfarktüs alanı yok oluyor ve kişi sağlıgına geri dönüyor cok degişik bir bilgi ..

13. king_att67

Gezenbilir Zonguldak Grubu

Ynt: Gezenbilir Zonguldak Grubu Merhaba Murat Bey, Hoşbulduk
  14. king_att67

Gezenbilir Zonguldak Grubu

Ynt: Gezenbilir Zonguldak Grubu Ad - Soyad: Barkın Cıvak Doğum Tarihi ve Yeri: 1991- Karadeniz Ereğli Memleket: Zonguldak Semt: Ereğli İlgi Alanı:Offroad ,İnternet,Playstation, Bilgisayar, Futbol , Motorsporları, Atıcılık, Not:Zkü'de okuyorum.Paramedic öğrenciyim . ;)
  15. king_att67

Off-Road Simülasyon Pc Oyunları

Ynt: Off-Road Simülasyon Pc Oyunları oyun indirip daemon toolsu kurduktan sonra oyun çalışıyor Bir sorun olmuyor .Birde oyun Rusca bilesiniz.

16. king_att67

Ynt: Off-Road Simülasyon Pc Oyunları Crack'e gerek yok oyunu dosyaya cıkardıktan sonra Deaman tools u kurmanız gerekir.BU siteden Deaman tools kurabilrsiniz http://www.gezginler.net/modules/mydownloads/singlefile.php?download=daemon-tools-lite&lid=2054 daha sonra bu sitede gösterildigi gibi...
  17. king_att67

Ynt: Off-Road Simülasyon Pc Oyunları Şahane bir oyun buldum.Tam bizlik oynamadım ama güzel bir oyuna benziyor.
  18. king_att67

Masrafsız 1956 model tuzla jeep kasası arıyorum?

Ynt: Masrafsız 1956 model tuzla jeep kasası arıyorum? Talha bey bilginiz için teşekkür ederim..

19. king_att67

Masrafsız 1956 model tuzla jeep kasası arıyorum?

Masrafsız 1956 model tuzla jeep kasası arıyorum?Kasa bulabilirmiyiz?Şayet bulursakda temiz bir kasa kaç para olur??
  20. king_att67

Ambulansa Nasıl Yol Verilir?

Ynt: Ambulansa Nasıl Yol Verilir? 1. video ile birde bunu karsılaştıralım. http://www.izlesene.com/video/haber-ambulansa-yol-vermeyen-kadin/1188433

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,630
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri