Arama sonuçlarınız

1. king_att67

Ambulansa Nasıl Yol Verilir?

Ynt: Ambulansa Nasıl Yol Verilir? Baran bey size katılıyorum .Ben sadece ola yerinin emniyet altına alınması ve acil sağlık sisteminin uygulanması aşaması degerlendirdim.Emniyt seridi izin verdmi nu bilemiyecem:(

2. king_att67

Ambulansa Nasıl Yol Verilir?

Ynt: Ambulansa Nasıl Yol Verilir? 1. video gercekten cok harika bir olay gönül isterki bizim ülkemizdede böyle olsun.2.videodaki kişi iyilik yaparken canından olmuş.Talihsiz bir olay. Allah rahmet eylesin. Olay yerinin emniyet altına alınması ve ambulansın cok kısa sürede gelmesi güzeldi.
  3. king_att67

Alınık 3K Vitara JLX

Ynt: Alınık 3K Vitara JLX Arabayı tanımıyorum ama yasına göre çok para.

4. king_att67

Jeep Fotoğrafları

Ynt: Jeep Fotoğrafları Bana son resmin rot balansı bozuk gibi geldi :D
  5. king_att67

Türkiye' nin En Büyük ve Pahalı CJ8' i Hakkında Ne Dersiniz ?

Ynt: Türkiye' nin En Büyük ve Pahalı CJ8' i Hakkında Ne Dersiniz ? Birşeyler yapayım derken tamam bozmuşlar olmamış.Bizim orjinal cj8 bunun yanında şahane kalır. :)

6. king_att67

Suzukı JLX 3K 1997 Modifikasyonları

Ynt: Suzukı JLX 3K 1997 Modifikasyonları Araç çok dinç ve saglam duruyor.MOdifiksyonlar yakışmış ve cok güzel olmuş.Güle güle kullanın. ;)

7. king_att67

Kdz. Ereğli - Eşi Benzeri Olmayan Arazi Aracı

Ynt: Kdz. Ereğli - Eşi Benzeri Olmayan Arazi Aracı Sağolun . :)
  8. king_att67

Adapazarı Pamukova - Ercova Yaylası Off-Road Oyunları (23 - 25 Ekim 2009)

Ynt: Adapazarı Pamukova - Ercova Yaylası Off-Road Oyunları (23 - 25 Ekim 2009) Kdz. Ereğlili biri olarak Zonguldak Offroad kulübünü görmek hoşuma gitti .Fotoğraflar süper ellerinize sağlık.
  9. king_att67

Ynt: Kdz. Ereğli - Eşi Benzeri Olmayan Arazi Aracı seyyah34 abicim sagolun teşekkür ederim .Dediklerinize aynen katılıyorum. . Ülkemizde bu gibi olaylar oluyor ..

10. king_att67

Jeep Kazaları

Ynt: Jeep Kazaları paylaşım için teşekkuler.

11. king_att67

Çatalca İhsaniye Köyü'nde D4D ile Yaz Gezisi (7 Haziran 2009)

Ynt: Çatalca İhsaniye Köyü'nde D4D ile Yaz Gezisi (7 Haziran 2009) cok güzel zarif bir araba :)gule gule kullanın..
  12. king_att67

Off-Road Tipi Römork Nasıl Olmalı?..

Ynt: Off-Road Tipi Römork Nasıl Olmalı?.. biz yakında yapıyacaz bir tane römork . :)

13. king_att67

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhaba .Ben Kdz Ereğliden barkın 18 yasındayım liseden bu sene mezun oldum .Acil Tıp Teknisyeniyim. 1 aydan fazla bu sitedeyim ama bir türlü kendimi tanıtma fırsatım olmadı.öncelikle bu siteyi kuran ve yöneten herkese cok tesekkur ederim .Gercekten cok...
  14. king_att67

2. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (19-21 Haziran 2009)

Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (19-21 Haziran 2009) devamını bekliyoruz:)
  15. king_att67

Unimog 1300 L Turbo 1982 Model

Ynt: Unimog 1300 L Turbo 1982 Model harika :)

16. king_att67

Jeep Willys CJ2 Off-Road Canavarı Hazırlanıyor V8 Motor

Ynt: Jeep Willys CJ2 Off-Road Canavarı Hazırlanıyor V8 Motor 4x4 gözle bekliyoruz.Kolay gelsin.
  17. king_att67

Kaza Sonrası Kask Çıkarılması

Ynt: Kaza Sonrası Kask Çıkarılması güzel bir paylasım teşekkurler.
  18. king_att67

Ynt: Kdz. Ereğli - Eşi Benzeri Olmayan Arazi Aracı bayram bey degerli yorumlarınız için teşekkur ederim. :)

19. king_att67

Ynt: Kdz. Ereğli - Eşi Benzeri Olmayan Arazi Aracı sağol abi bende bizlere yorumlarınız için tesekkur ederim..
  20. king_att67

Niva'nın Çıkışı ve İnişi !...

Ynt: Niva'nın Çıkışı ve İnişi !... bence fizik kurallarına aykırı.. :(

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,630
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN