Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Ambulansa Nasıl Yol Verilir?
Baran bey size katılıyorum .Ben sadece ola yerinin emniyet altına alınması ve acil sağlık sisteminin uygulanması aşaması degerlendirdim.Emniyt seridi izin verdmi nu bilemiyecem:(
Ynt: Ambulansa Nasıl Yol Verilir?
1. video gercekten cok harika bir olay gönül isterki bizim ülkemizdede böyle olsun.2.videodaki kişi iyilik yaparken canından olmuş.Talihsiz bir olay. Allah rahmet eylesin. Olay yerinin emniyet altına alınması ve ambulansın cok kısa sürede gelmesi güzeldi.
Ynt: Türkiye' nin En Büyük ve Pahalı CJ8' i Hakkında Ne Dersiniz ?
Birşeyler yapayım derken tamam bozmuşlar olmamış.Bizim orjinal cj8 bunun yanında şahane kalır. :)
Ynt: Adapazarı Pamukova - Ercova Yaylası Off-Road Oyunları (23 - 25 Ekim 2009)
Kdz. Ereğlili biri olarak Zonguldak Offroad kulübünü görmek hoşuma gitti .Fotoğraflar süper ellerinize sağlık.
Ynt: Kdz. Ereğli - Eşi Benzeri Olmayan Arazi Aracı
seyyah34 abicim sagolun teşekkür ederim .Dediklerinize aynen katılıyorum. . Ülkemizde bu gibi olaylar oluyor ..
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
Merhaba .Ben Kdz Ereğliden barkın 18 yasındayım liseden bu sene mezun oldum .Acil Tıp Teknisyeniyim. 1 aydan fazla bu sitedeyim ama bir türlü kendimi tanıtma fırsatım olmadı.öncelikle bu siteyi kuran ve yöneten herkese cok tesekkur ederim .Gercekten cok...