Arama sonuçlarınız

1. cihanülker

Toyotacılar Muhabbet Köşesi

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi sağolun arkadaşlar aracı bana almadık ama eski bir land rovercıyı daha toyotacı yaptım :D çok sevinçliyim

2. cihanülker

Araç tavsiyesi

Ynt: Araç tavsiyesi altan abicim 2002 ye kadarlar 4 ileri şazzuman ve ayna diş sayısı farklı , son sürat daha düşük ,2002 sonrası üratilenler 5 ileri son sürati daha fazla tork çok az daha yüksek iç kabin ve ön göğüs bambaşka müzik sistemi arkada 2 klima ,arka tarafta 2. müzik istemi vs vs...
  3. cihanülker

Araç tavsiyesi

Ynt: Araç tavsiyesi baktığınız araçların km oynanmamış olması için toyota servis kayıtları olan araçlara bakın nispeten daha güvenlidir ama 2004 model bir aracın ortalama 20,000 km den yaklaşık 120,000 km yapması lazım min bendede 2004 var 159,000 km de

4. cihanülker

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi altan abi hayırlı olsun :D
  5. cihanülker

şu vx80 hakkında bilgisi olan varmı ?

Ynt: şu vx80 hakkında bilgisi olan varmı ? olacağını zannetmiyorum yapan usta toyota servisi ve dostumuz adı kemal tel 0 506 527 00 00 benim adımı verin arabayı size anlatsın kolay gelsin : cihan ülker

6. cihanülker

şu vx80 hakkında bilgisi olan varmı ?

Ynt: şu vx80 hakkında bilgisi olan varmı ? bu araba antalyadan bizim yusufun arabası daha bir ay evvel gitmişti istanbula , gitmeden evvel burada yağ pompası yüzünden motoru yemişti yeniden burada antalyada motor yapılsı ve satıldı bunun dışında bildiğim kadarı ile kazası belası yok...

7. cihanülker

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi kürşatım daha 1 saat evvel indirmişlerdi yarın belli olur ama az bitikmiş hakan öyle dediyse bitiktir :D
  8. cihanülker

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi yahu sitedemi problem var yoksa bendemi , son mesajları göremiyorum, yani yazılanları veya takip ettiğim konularıda göremiyorum herkeste aynımı yoksa sadece bana aitmi ??
  9. cihanülker

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

10. cihanülker

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi arkadaşlar bu araba ceset mi yani yahu , satıcı arkadaş bu arabayı 2 kere alı alıp satmış aynı adamlara arabayı ,en son çanakkaleye gitmiş sahibi yine sıkışmış yine satmı dediği o ama müco bakacak arabaya son yorumları müco veriir inşallah bakalım ,bende arabayı...

11. cihanülker

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi arkadaşlar selam LN 65 hilüx arıyorum bilen gören hbr versin , birde bu araç nasıldır bir deyin bakayım http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-hilux-super-toyota/detay kürşattt ,müco elinizden öper 14500 verecek ne dersiniz ?
  12. cihanülker

Discovery II TD5

Ynt: Discovery II TD5 tabiii tabii arkana bakma nasılm olsa birisi vardır arkanda şemsiyenin ucunu tutannn :D :D :D :D

13. cihanülker

satılık vinç warn 8274

Ynt: satılık vinç warn 8274 arkadaşlar lütfen ilan kurallarını okuyunuz . ilanınızı yanlış bölüme başlık açmışsınız ,ilanlar kısmına açasanız daha çok kişiye ulaşırsınız birde fiyat vs gibi açıklamalarınızı yaparsanız daha kolay olacaktır saygılar...
  14. cihanülker

Toyota Camiası Kış Kampında Buluşuyor (05 - 06 Mart 2011)

Ynt: Toyota Camiası Kış Kampında Buluşuyor (05 - 06 Mart 2011) recebim cuma sabahı geliş pazar akşamı dönüş uçak biletimi bile almıştım 2 gün evvelden ,arabayıda hazırladım ama dediğim gibi gerçekten önemli yoksa hiç takmam işi güçü :D
  15. cihanülker

Ynt: Toyota Camiası Kış Kampında Buluşuyor (05 - 06 Mart 2011) abi daha belli değil

16. cihanülker

Ynt: Toyota Camiası Kış Kampında Buluşuyor (05 - 06 Mart 2011) heytem abi pendik yalova lpgli araç alıyor :D
  17. cihanülker

Ynt: Toyota Camiası Kış Kampında Buluşuyor (05 - 06 Mart 2011) arkadaşlar son dakika çıkan bir yurtdışı randevum nedeni ile gelip gelmeyeceğim yarın akşama belli olacak hala hbr beklemekteyim bu arada hem arabayı hazırladım hemde uçak biletimi aldım ne olur olmaz diye ama dediğim gibi hbr...
  18. cihanülker

Land Cruiser Mont Yaptıralım

Ynt: Land Cruiser Mont Yaptıralım

19. cihanülker

Ynt: Toyota Camiası Kış Kampında Buluşuyor (05 - 06 Mart 2011) 2 tane battaniye araba içinde iş tamadır yahu abartacak bir şey yok , bizim kış kamplarında hiç ölen olmadı bugüne kadar emrah kardeş :D
  20. cihanülker

Ynt: Toyota Camiası Kış Kampında Buluşuyor (05 - 06 Mart 2011) hem cuma hem cumartesi grubu var :D

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,629
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri