Arama sonuçlarınız

1. cihanülker

VX80 LPGli full ile DEFENDER 1990 110 kasa Düz Dizel Full Takası yapıyorum, ö

Ynt: VX80 LPGli full ile DEFENDER 1990 110 kasa Düz Dizel Full Takası yapıyorum, ö o araç fj 80 dir , lpg li bile olsa eski sistem makinası olduğı için acaip yakıt tüketir hatta içer kars gibi yerde lpg ayarlarınızı mümkün değil tutturamasınız bence almayın toyotasever birisi olarak söylüyorum...

2. cihanülker

spacerlar ve şase kupa arası takozlar hk

Ynt: spacerlar ve şase kupa arası takozlar hk arabanız ne marka ve kaç cm yükseltmek istiyorsunuz ?
  3. cihanülker

Nissan Patrol 3300 TD Modifiye

Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye ben bayramda şilede olacağım ,büyük ihtimal arefe veya bayramın 1. günü gidiyorum istanbula .

4. cihanülker

alınık Land Cruiser Vx100 jant

Ynt: alınık Land Cruiser Vx100 jant ankarada, hakan ataman kendisinde vardır , ataman ticaret 0 532 282 05 23
  5. cihanülker

Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye nejat yaklaşık 100 km 1 veya 1,5 saat çok zevkli yol

6. cihanülker

Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye bekliyorum ceanimmm

7. cihanülker

Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye hastasıyızzzz dedeeee ,ulen özledim seni be yavvv :D
  8. cihanülker

Toyota Gibi Takım :)

Ynt: Toyota Gibi Takım :) adamgibi takım adam gibi 4x4 daha ne olsun ikisi birbirini bulmuş
  9. cihanülker

TOYOTA FJ 45 YENİLEME

Ynt: TOYOTA FJ 45 YENİLEME ne istersen kardeş :)

10. cihanülker

TOYOTA FJ 45 YENİLEME

Ynt: TOYOTA FJ 45 YENİLEME hafta sonu şiledeyim kısmetse 1 hafta ordayım buluşalım mutlaka

11. cihanülker

TOYOTA FJ 45 YENİLEME

Ynt: TOYOTA FJ 45 YENİLEME valla aynen kamyon lastiğini takar gezer
  12. cihanülker

TOYOTA FJ 45 YENİLEME

Ynt: TOYOTA FJ 45 YENİLEME müco doğrudur ,cem kardeşimizn TD5 arıza yapmıyordu ya , bu şasenin yüksekliğide 135 140 cm olur , :D :D :D :D :D :D

13. cihanülker

salı akşamları maslakta hüsoff

Ynt: salı akşamları maslakta hüsoff yok yok sakallı abim ile ankarada ateş başı iyyiydik ya ama uyumuştu :D
  14. cihanülker

Toyota Land Cruiser VX 100 Yükseltme Kiti - YARDIM!!!

Ynt: Toyota Land Cruiser VX 100 Yükseltme Kiti - YARDIM!!! hayır değil glen torsiyonlar orjinal torsiyonlara göre daha kalın ve dayanıklıdır hepsi bu aracınız ile hard offroad yapacaksanız alın ama har offroad yapmam haftasonu dağ bayır takılırım derseniz boşuna almayın , size sadece 2 adet...
  15. cihanülker

Toyota Land Cruiser VX 100 Yükseltme Kiti - YARDIM!!!

Ynt: Toyota Land Cruiser VX 100 Yükseltme Kiti - YARDIM!!! vx 100 lerde slee ofroadta satılan kitlerden alısanız 2,5 inç aldığınız kit aracınızı max 4-5 cm yükseltir , 33 lastiği takıp kullanırsınız ,yalnız ön trafı torsiyon ile 5-cm yükseltemenizde lazım arka ile dengeyi sağlamak için...

16. cihanülker

salı akşamları maslakta hüsoff

Ynt: salı akşamları maslakta hüsoff ahhh istanbulda olsam hiç kaçırmam her salı damlarım ,sakallı abimin yanına :D
  17. cihanülker

MEHMETLİ BÜKÜNE OFF ROAD 3

Ynt: MEHMETLİ BÜKÜNE OFF ROAD 3 klubeyi biz yaptık 15 sene evvel ama evveliyatı çok eskiye dayalı biz sadece her sene onarıyoruz , akşamüstü inanılmaz sivri sinek olur duramassınız tedbirinizi alın birde akrep çok olur kumların içinde taş aralıklarında dikkat edin ,ama oraya gelmeden bir koy...
  18. cihanülker

RANGE ROVER EVOQUE KAPALI ODA ETKİNLİĞİ

Ynt: RANGE ROVER EVOQUE KAPALI ODA ETKİNLİĞİ valla baktım ama gözüm korktu antalyada servis yoksa 79,000 liraya vardı bir tane antalyada full modeli almadım 100 km de 3 litre benzin :D

19. cihanülker

Oymak Beyliğine Soyunan Kıdemli kampçılar

Ynt: Oymak Beyliğine Soyunan Kıdemli kampçılar istemediğin ot yanında biter misali ,yanımda eşim yokken tek başıma aynen dağlara tüyorum ama eşim varken istemiyor kadınlar konforuna düşkün biraz :D
  20. cihanülker

Oymak Beyliğine Soyunan Kıdemli kampçılar

Ynt: Oymak Beyliğine Soyunan Kıdemli kampçılar anlattıklarınızı aynen ,aynı yerde 2 sene evvel yaşadım , abant çadırlı kamp yerine karavanlar için ( hesapta) ayrılan yere aracımla çıktım araçüstü çadırımızı açtık göle doğru olan tarafta , biraz sonra arka tarafta bulunan çadırkondudan amcalar...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,630
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri