Arama sonuçlarınız

1. cihanülker

Grand Cherokee mi.? Land Crusier mi.?

Ynt: Grand Cherokee mi.? Land Crusier mi.? anladığım kadarı ile sizin bütçeniz 35-40 lira arası bu fiyatlara temiz LC bulmanız biraz zor ve sabır işi , bekleyin ve LC alın tartışmasız açık araönde gider ,grand cherooke fiyatı düşüktür kısa vadede kar etmişsiniz gibi gözükür ama aylar geçtikçe...

2. cihanülker

RANGE ROVER EVOQUE KAPALI ODA ETKİNLİĞİ

Ynt: RANGE ROVER EVOQUE KAPALI ODA ETKİNLİĞİ ulen LR mi alsaydım , evin 2. arabası mis gibi bandrol 200 -300 lira az yakar çok kaçar , LC 100 bu ay 2300 bandrol ödettirecekti ,2000 tl cepte ,citroene vinç takarım :D
  3. cihanülker

Ynt: RANGE ROVER EVOQUE KAPALI ODA ETKİNLİĞİ nejat aynen dediğin gibi citroen 1.6 thp motor 156 beygir , gaza basmadan ist -antalya geldim inat ettim 90 km geçmedim 5,9 litre yaktı ,ama şehir içinde 8-5 yakıyor ,gaza bastınmı bir anda 10 litrelere yaklaşıyorsun :D

4. cihanülker

MEHMETLİ BÜKÜNE OFF ROAD 3

Ynt: MEHMETLİ BÜKÜNE OFF ROAD 3 doğrudur ordaki bulunan kulubeye biz kışın gidip kalıyoruz devamlı i o tekne ilede ağ atarız akşamları rakı balık keyfi için yazın çalıştığımızdan gidemiyoruz saygılar.
  5. cihanülker

MEHMETLİ BÜKÜNE OFF ROAD 3

Ynt: MEHMETLİ BÜKÜNE OFF ROAD 3 benim sandalında görüntüsü var :D

6. cihanülker

Murat ÖZ (TEZZMERTEK) Arkadaşımızın Annesi Vefat Etmiştir...

Ynt: Murat ÖZ (TEZZMERTEK) Arkadaşımızın Annesi Vefat Etmiştir... murat başın sağolsun ,mekanı cennet olsun,allah geride kalan yakınlarına sabır versin

7. cihanülker

Büyük Acı.....

Ynt: Büyük Acı..... ağzına sağlık yaşar abi .
  8. cihanülker

Toyotacılar Muhabbet Köşesi

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi ömercim ben işlerim dolayısı ile kemerden dışarı çıkamıyorum ,ama artık yaz sonuna doğru fena bir kamp yapıp buluşacağız ,havalarda biraz düzelir soğumuş olur saygılar
  9. cihanülker

Toyotacılar Muhabbet Köşesi

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi beyler ,arkadaşlar ,sizlerden rica edeceğim bu tip yazışmalarınızı özelden yapın , 2 gün sonra kampta bir araya gelip yüzyüze bakacağımız unutmayın ,3-4 sene evvel küçücük bir gurupken bu sitede 3-4 kişi yazışıyorduk iyi hatırlayın ,şu anda sayımız 100 lere...

10. cihanülker

Nissan Patrol 3300 TD Modifiye

Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye şase işini ankarada hallettirebiliriz ,eren orada yavuz ç orada ,dede orada, çözerler ,hakan ataman ilede görüştüm burdada çözeriz dedi bilgine .

11. cihanülker

Ynt: RANGE ROVER EVOQUE KAPALI ODA ETKİNLİĞİ kürşat bunşarın altında yağ yok ulen olmamış :)))
  12. cihanülker

Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye kürşat son durum nedir ceanim bir açıklarmısın ?

13. cihanülker

TOYOTA HİLUX yn106 4 Y MOTOR

Ynt: TOYOTA HİLUX yn106 4 Y MOTOR bu toyotanın hangi motoru birde hangi parçalar lazım söylerseniz yardımcı olmaya çalışalım
  14. cihanülker

Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye aynen yavuzum ben arattım birbirlerini tanırlar diye aklıma gelmişti
  15. cihanülker

Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye kürşat ankaradan sana şase baktırdım ,SD 33 kısa şase bulamadık ama bir kaç yerden daha hbr gelecek bu arada senin dediğin şase tamiri rakamını telefuz ettim çok yüksek buldular istersen ankarada yaptıralım 250 liraya ist-ankaraya çekiciler var ?

16. cihanülker

Karavan Buzdolabı Sistemleri Hakkında

Ynt: Karavan Buzdolabı Sistemleri Hakkında WAECO CoolFreeze CF 80 4.10 Compressor cooler and freezer with CF special electronics for 12/24 volts DC and 100-240 volts AC Gross capacity: approx. 80 litres (incl. 7 litres for fresh food) Voltage: 12/24 volts DC 100 - 240 volts AC...
  17. cihanülker

Karavan Buzdolabı Sistemleri Hakkında

Ynt: Karavan Buzdolabı Sistemleri Hakkında toyota aracımın bagajında bulunan çakmak soketinden buzdolabımı çalıştırmaya uğraştığımda ,araba motor stop durumunda iken kompresör kalkış yapmıyordu ama aracın motoru çalışırken problem yok ,anladıkki arkada bulunan aksesuar ( çakmak) girişinin kablo...
  18. cihanülker

Grand Cherokee & LC

Ynt: Grand Cherokee & LC pardon ben görmemişim dizelde doğrudur ama lpg tüketimleri yukarıda yazdığım gibidir

19. cihanülker

Grand Cherokee & LC

Ynt: Grand Cherokee & LC ayrıca standart VX 100 şehir içinde yaklaşık 17-20 litre arası benzin tüketir , şehir dışında çok sakin kullanımda otobanda 14-15 litreye düşer , lpg ile kullanımda yukarıda yazmış olduğum litre rakamlarının üstüne yakşalık % 20 eklerseniz litre bazında lpg tüketimini...
  20. cihanülker

Grand Cherokee & LC

Ynt: Grand Cherokee & LC öyle bir hesap olmaz olamaz , şehirler arası 600 km yapaıyor demişsinzi 70 litre gaz ile buda yaklaşık 8,7 litreye denk gelir ben daha 8-9 litre gaz yakan granda cherookee görmedim uzun yolda 100km / 16-18 litre gaz yakar

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,630
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri