Arama sonuçlarınız

1. cihanülker

Toyotacılar Muhabbet Köşesi

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi :D

2. cihanülker

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi ulen tolga arabaya takacak ne kaldıki ,yoksa sökmeyemi başladı can sıkıntısından :D
  3. cihanülker

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi izledim bizim cemin içmiş hali hoş dalakçı ahmet ustayıda andırıyor biraz :D

4. cihanülker

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi YA harbiden cem nerelerde yine hevyyyyyy dütyyyy birşeylermi yatırıyor yoksa ?
  5. cihanülker

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi len öldüm gülmekten ya akşam akşam :D

6. cihanülker

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi valla abi 140 liraya snorkel bedavaymış .

7. cihanülker

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi erkanmı len yoksa çok kıllı geldi bana :D
  8. cihanülker

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi ama senin arabana aksesuar diye sonrada taktığın bir çok şey bende zaten vardı ,ön kilit hariç :D :D
  9. cihanülker

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi yani ne yapıyormuşuz offroad aracı denen şeye max 25 liraya maledip biniyormuşuz , kamp ve uzun yol aracımıza atış serbest :D

10. cihanülker

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi TAMAM olmuşsun sen artık , doğru yolu bulmuşsun yaşasın kamp kardeşliği :D

11. cihanülker

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi 140 tl ye snorkeli 5 litrelik pet şişedenmi yaptın altan abim ne yaptın yahu :D :D :D , yarın bir gün sende ilana 60,000 lira yazma bak benden söylemesi :D
  12. cihanülker

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi abi kesinlikle yanlış düşünüyorsun veya teknolojisi eski konforu daha az yakıtı daha fazla olan aracı alacağıma daha yeni daha güçlü ve konforlusunu almak her zaman mantıklıdır ,arazide kullanıma gelince bizler yoğun arazide araç kullanmıyoruz artık bunu bir...

13. cihanülker

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi ben söyleyeyim hemen de şu ana kadar yaklaşık 30 binliracık :D ,
  14. cihanülker

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi arkadaşlar içinizde bu işlere yani arabasına modifiye için kaç para harcadığını bilen veya listesini yapan varmı bir düşünün bakalım arabanızı aldıktan sonra kaç para harcadınız ?? ?
  15. cihanülker

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi 80 ler iyi arabadır yahu, az bile gidiyor 60-70 e, Gitmesi lazım , :D :D :D :D ,yakında 100 ler başlar uçmaya salakça :D

16. cihanülker

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi dalakçı :)))))))
  17. cihanülker

2001 model 3.0 gr turbo dizel nıssan patrol

Ynt: 2001 model 3.0 gr turbo dizel nıssan patrol benim opelle takas olsun bari ? :D , veya 100 kasayı vereyim üstüne para alayım ? :o
  18. cihanülker

460 kasa 280 GE

Ynt: 460 kasa 280 GE çağlarım hayılrlı olsun ,koltuk altındaki eski araç telefonunun ana kasası ,hatta camdada anteni var aynı kitin yanlış görmediysem ,arka yayları ahmet abi ile görüş o bir şeyler biliyordu bu konu ile ilgili :D

19. cihanülker

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? yedigöllere giden yolun üzerindeki yangın kulesi cıvarları desem ?
  20. cihanülker

Land Cruiser Mont Yaptıralım

Ynt: Land Cruiser Mont Yaptıralım müco eline gönlüne sağlık çok güzel olmuş kardeşim :D

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,630
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri