Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Toyota Camiası Kış Kampında Buluşuyor (05 - 06 Mart 2011)
en son kış kampında - 6-7 derecede ben atlet don yatıp dışarıda geziyordum sabah 5 te , ama karaciğerler 2 ayda düzeldi sonra :D
ya her gelen arabasına bir çuval atsın geçici çözüm ama iyi olur , bu arada kürşat cem gelemiyormuş , isterseniz cemden 220 jenaratörü alın hoş ben alıyorum ama sizede lazım olur belki 220 hani elektirikli battaniye filan diyorum :D
sorma birader işin o tarafını sorma daha 2 gün evvel ateş başında yine komaya girdik üzüntüden neyse , ben getireceğim hatta bol bol çıra ,mazot veya yanık yağ getirelim odunlar ıslak ya ,zor yanacaktır neyse çözeriz bir şekilde...
tabi yahu geçen sefer bile soğuktu ,herhalde bu sefer tam eziyet olur herkez kendisi yanında getirsin daha iyi :D ,
recep bu arada , odun problemimiz olabilir ( ben benzinli testereyi getireceğim ) ,birde beni düşündüren tek...
recep kar gösteriyor bursa inegölüde öyle veriyor büyük ihtimal cumartesi gecesi kar göreceğiz ,şu andada orda kar vardır herhalde hiç çıkan varmı sizin gruptan geçen seferki kamp yerine ?
Ynt: Pajero 3500 Yükseltme İnegöl
ekrem geç cvp için kusura bakma daha yeni döndüm kamtan :D, tampon içine koyduğun vincin ön merdanesi vincin tamburundan daha küçük olduğu için çelik halat devamlı aynı yere sarılıyor sonrada sıkışıyor veya halat üst üste biniyor yine sıkışıyor sonrada açmak...