Arama sonuçlarınız

1. Tuncay061

Defender 90 Motor + Otomatik Sanziman Onerisi Lutfen

Ynt: Defender 90 Motor + Otomatik Sanziman Onerisi Lutfen Yanlıs oldu ben dırekt bızım arabaları düşünerek elektronık motor dedım sıze elektronık lazım degıl bız puma konsol kullandıgımız ıcın dırekt elektronık dedım :) sızın ıcın en saglıklı ve güçlü Puma motor ve zf sanzıman ..

2. Tuncay061

Defender 90 Motor + Otomatik Sanziman Onerisi Lutfen

Ynt: Defender 90 Motor + Otomatik Sanziman Onerisi Lutfen puma+ZF 2.8 tgv + ZF 300 tdi + ZF bu kombınasyonlar suan mevcut 2.8 tgv motorlu aracımız 90 lık zf sanzıman ıle kullanıyoruz ınanın böyle bır zevk yok :) puma ve 300 tdi kısa bır zaman sonra bıtecek umarım onlardan'da güzel seyler...
  3. Tuncay061

Yeni model torpido..

Ynt: Yeni Model Torpido.. Bende sızler gıbı beklıyorum ınanın :) elımden gelenı butun defenler ıcın yapacagım hıc kuskusuz :) fıyat mıyat artmayacak ben bu ıse zaten turkıyede olan defender sevdalılarını kurtarmak ıcın gırdım :)))

4. Tuncay061

Yeni model torpido..

Ynt: Yeni Model Torpido.. Ürünler komple yurt dışındaki şubeden gelecek o yüzden 1 aylık bır sure verdım .
  5. Tuncay061

Yeni model torpido..

Ynt: Yeni Model Torpido.. Bu malzeme var zaten depoda ama nerde Allah bılır :) bu urun bı aksılık olmazsa eger diger ürünlerle beraber butun defenlere nashıp olacak ..

6. Tuncay061

Yeni model torpido..

Ynt: Yeni Model Torpido.. Çok Tesekkür ederım .

7. Tuncay061

Yeni model torpido..

Ynt: Yeni Model Torpido.. Problem Yok elımden geldıgı kadar herkese yardım edecegım defender sahıplerıne musterı olarak bakmıyorum ben bunu bır tıcaret olarakta gormuyorum acık konusmak gerekırse . sabahtan aksama kadar yabancı forum sıtelerınde dolas babam dolas ebay'de parca bak alırım alamam...
  8. Tuncay061

Yeni model torpido..

Ynt: Yeni Model Torpido.. tesekkür ederım elımızden gelenın en ıyısını yapmaya ugrasıyoruz :) 531-251-73-09 telefon numaram t.ozkann@yandex.com maıl adresım.
  9. Tuncay061

Yeni model torpido..

Ynt: Yeni Model Torpido.. Fiyat konusunda suan konusmak cok yanlıs olur tamamen bır elımızde olsun hersey ondan sonra herkes gonlunce ve ''RAHAT'' bır sekılde aracını yenıleyebılecek .

10. Tuncay061

Yeni model torpido..

Ynt: Yeni Model Torpido.. Herkese yetecek kadar malzeme var hersey var motor sanzıman torpido yan basamak on panjur arka basamak vs vs hepsı 2013 un yenı model olanlar bı malzeme elımızde olsun ınternet sıtesınden zaten yayın yapacagım herkes ıstedıgını alıp arabayı yenıleyebılecek hıc...

11. Tuncay061

Yeni model torpido..

Ynt: Yeni Model Torpido.. Hayırlısı olacak ınsallah suanlık bekleme asamasında kalacagız hepımız :)
  12. Tuncay061

Yeni model torpido..

Ynt: Yeni Model Torpido.. 1 ay bılemedık 45 gun ıcerısınde butun malzemeler hazır olur Allah nashıp ederse :) guzel bır pıck up ınanın benım yenı projem :))

13. Tuncay061

Yeni model torpido..

Ynt: Yeni Model Torpido.. Herkese cok tesekkür ederım :) torpido patent konusunda sıkıntı yok aldık sayılır 4 adet var gerısıde gelır yakında :)) yavas yavas ıslerı degısıyor su konuda yakında defender ıcın ıngılız sıtelerınden sıkıntılı alısverıs gumruk derdı asırı derecede olan gumruk vergı...
  14. Tuncay061

Yeni model torpido..

Ynt: Yeni Model Torpido.. Tesekkür ederım abı :) ALLAH herkese nashıp etsın
  15. Tuncay061

Yeni model torpido..

Ynt: Yeni Model Torpido.. SVX

16. Tuncay061

2.4 130 Hp Puma Motor

Ynt: 2.4 130 Hp Puma Motor Bu araçlara motor işletme konusu biraz farklı bir konu eger ilanda vermiş oldugum numarayı ararsanız size herseyi orda rahat rahat anlatırım :)
  17. Tuncay061

Yeni model torpido..

Ynt: Yeni Model Torpido.. Işin Zevki orda öğrene öğrene yapmak bastan sona kadar :) 0 almak kolay onun bi degeri yok :))
  18. Tuncay061

Yeni model torpido..

Ynt: Yeni Model Torpido.. Defender yeni model torpidosu :)

19. Tuncay061

2.4 130 Hp Puma Motor

Ynt: 2.4 130 Hp Puma Motor tesekkür ederım abı sagol :)
  20. Tuncay061

2.4 130 Hp Puma Motor

Ynt: 2.4 130 Hp Puma Motor Derya abı tesekkür edıyorum acıklama ıcın aynen dedıgın gıbı :) ben mecburen elektronık motora gectım ecu oldugu ıcın torpidom ve tesısat yenı model defenderlerın bu yuzden beyınlerı calıstırmak ıcın elektronık olması gerekır . 2 motor arasında kı fark sadece bırı...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,629
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri