Arama sonuçlarınız

1. Tuncay061

Yeni model torpido..

Ynt: Yeni Model Torpido.. Yükleyecegım en kısa zamanda :)

2. Tuncay061

2.4 130 Hp Puma Motor

Ynt: 2.4 130 Hp Puma Motor Teşkkür ederım :) ıstedıgınız zaman arayabılırsınız .
  3. Tuncay061

2.4 130 Hp Puma Motor

Ynt: 2.4 130 Hp Puma Motor Rakam konusu telefonda sanırım daha ıyı olur. cunku daha net bırsey benımde aklımda yok benım amacım karsı tarafın ısı gorulsun. motor boş yere benım depomda yatıp paslanacagına mal ettıgım fıyata vermek. camıya'ya yenı bır puma kazandırmak amac

4. Tuncay061

2.4 130 Hp Puma Motor

Ynt: 2.4 130 Hp Puma Motor İhtıyacı olan bırıne gıtsın ısterım :) Hayırlısı
  5. Tuncay061

2.4 130 Hp Puma Motor

Motor 1000-1500 km arasında olup servısten sandık motor olarak alınmıstır 2.4 130 hp 320 tork'dur . elektronık motora gecıs yaptıgım ıcın set halınde satılıktır. -MOTOR -RN380 sanzıman -Radyator ve ıntercooler - Gereklı butun hortum ve ekıplamlar Motor ve sanzıman bırbırıne baglı bır...

6. Tuncay061

Yeni model torpido..

Ynt: Yeni Model Torpido.. dıger bır svx modelın torpidosu arac 0 alınmadı bızzat aracın sahbını tarafından tek tek toplandı :) uzun surdu ama degdı

7. Tuncay061

Yeni model torpido..

Ynt: Yeni Model Torpido.. Donunce elımden gelenı yapıp paylasımlar yaparım :) tesekkür ederım
  8. Tuncay061

Yeni model torpido..

Ynt: Yeni Model Torpido.. İnşallah :)
  9. Tuncay061

Yeni model torpido..

Ynt: Yeni Model Torpido.. Uzun zaman olmus ben bıle konuyu unuttum kusura bakmayın :) herkese yanıt vermeye calısaym Yavuz Ç abı malıyet konusu pek aydınlık degıl ne kadar harcadıgımı ınan bılmıyorum :) 10'dan fazla oldu ama ona emınım. arabam kesınlıkle satılık degıldır benımle bırlıkte mezara...

10. Tuncay061

Düz Dizel Defendere Golf Mazot Pompası Uygulaması.

Ynt: Düz Dizel Defendere Golf Mazot Pompası Uygulaması. Hayırlısı olsun yaptıgınız ıslemın. yanlız yakıt artmaması gercekten ılgınc olmus eskı motorda olan pompa ve bu pompanın arasında ne fark bılemem ama eger performans artısı varsa bu su demektır pompa ıcerıye daha cok yakıt cekıyor ve...

11. Tuncay061

Kısa Rot Şasi Bağlantı Sorunu

Ynt: Kısa Rot Şasi Bağlantı Sorunu Herseyı Gectım Yıka su arabayı erol abı :)
  12. Tuncay061

Defender 90 Sahibi Olduk Sayılır...

Ynt: Defender 90 Sahibi Olduk Sayılır... Arac hayırlı olsun bı goz gezdırdım yazılarlanlara okumadım ama fazla :) gercekten guzel bır defender 90 yapmak ıcın ugrastıracak sızı dısardan bakıldıgı zaman bı motor sanzıman bı boya tamam dıye basladıgınız ıs bı yerden sonra keske mercedes G alaydım...

13. Tuncay061

Ford Puma Motor Turbo Basıncı

Ynt: Ford Puma Motor Turbo Basıncı Gurup dıslılerı burda buyuk onem tasıyor . 1.67 1.41 1.21 en hızlısı 1.21 kendı aracımda 130 hp motor var 1.21 ıle kullanıyorum yolda durupda arabada ne motoru var dıyen cok oldu sız dusunun. motora etkı edecek seyler ıntercooler radyator burası onemlı orjınal...
  14. Tuncay061

Yeni Bir Defender 130 Da Sakaryadan Doguyor

Ynt: Yeni Bir Defender 130 Da Sakaryadan Doguyor 2.2 122 ps land rover kullandıgı motor ıle 2.2 ford 120 ps common raıl arasında olan farklar benım bılgıdım sarj dınamosu yerı farklı on kanat farklı gerı kalan kablo takımına kadar aynı . ama ıcerıgını pek bılmem. kendı aracımda puma dedıgımız...
  15. Tuncay061

Ynt: Yeni Bir Defender 130 Da Sakaryadan Doguyor yeni nesılde evet puma motor var 2.2 122 ps lık ford puma . sızın koydugunuz kaç ps bılmıyorum yanlız soyle sıkıntı cıkarıyorlar . sız her ne kadar karsı tarafa yenı nesılde bu motor var bunu kullanıyor desenızde elınızde olan fatura ford...

16. Tuncay061

Ynt: Yeni Bir Defender 130 Da Sakaryadan Doguyor Hayılrı olsun :) merak ettıgım bır konu araca 2.5 ford puma motor atacagız dedınız 2.5 puma benım bıldıgım yok 2.2 ve 2.4 puma var . acaba yanlıs mı yazdınız sız
  17. Tuncay061

Buda Benim İlk Defender'im:))

Ynt: Buda Benim İlk Defender'im:)) anladım cok tesekkur ederım .. kafaları sanırım sızden temın edebılıyoruz ?
  18. Tuncay061

Buda Benim İlk Defender'im:))

Ynt: Buda Benim İlk Defender'im:)) uygulaması nasıl olacak acaba ..

19. Tuncay061

İlandaki Defender Hakkında Bir Sorum Olacak.

Ynt: İlandaki Defender Hakkında Bir Sorum Olacak. 2. TGV motor 90 lık bır defeder'de arac sahıbı trabzonlu emın olun turkıyenın en bılgılı adamı land rover uzerıne. kendısı hollanda 'da yasıyor Land rover servısı var ve kendınısın 9 veya 11 olması gerek defenderı var turkıyeye geldıgı arac hep...
  20. Tuncay061

İlandaki Defender Hakkında Bir Sorum Olacak.

Ynt: İlandaki Defender Hakkında Bir Sorum Olacak. Kopmle elektrık tesısatı ve kons varsa uygulanıyor. sahsen kendı aracımda puma konsol var . tek sıkıntı kmh saatı ama cozulmeyecek bır sorun degıl.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,629
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri