Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: 2.4 130 Hp Puma Motor
Rakam konusu telefonda sanırım daha ıyı olur. cunku daha net bırsey benımde aklımda yok benım amacım karsı tarafın ısı gorulsun. motor boş yere benım depomda yatıp paslanacagına mal ettıgım fıyata vermek. camıya'ya yenı bır puma kazandırmak amac
Motor 1000-1500 km arasında olup servısten sandık motor olarak alınmıstır 2.4 130 hp 320 tork'dur . elektronık motora gecıs yaptıgım ıcın set halınde satılıktır.
-MOTOR
-RN380 sanzıman
-Radyator ve ıntercooler
- Gereklı butun hortum ve ekıplamlar
Motor ve sanzıman bırbırıne baglı bır...
Ynt: Yeni Model Torpido..
Uzun zaman olmus ben bıle konuyu unuttum kusura bakmayın :) herkese yanıt vermeye calısaym Yavuz Ç abı malıyet konusu pek aydınlık degıl ne kadar harcadıgımı ınan bılmıyorum :) 10'dan fazla oldu ama ona emınım. arabam kesınlıkle satılık degıldır benımle bırlıkte mezara...
Ynt: Düz Dizel Defendere Golf Mazot Pompası Uygulaması.
Hayırlısı olsun yaptıgınız ıslemın. yanlız yakıt artmaması gercekten ılgınc olmus eskı motorda olan pompa ve bu pompanın arasında ne fark bılemem ama eger performans artısı varsa bu su demektır pompa ıcerıye daha cok yakıt cekıyor ve...
Ynt: Defender 90 Sahibi Olduk Sayılır...
Arac hayırlı olsun bı goz gezdırdım yazılarlanlara okumadım ama fazla :) gercekten guzel bır defender 90 yapmak ıcın ugrastıracak sızı dısardan bakıldıgı zaman bı motor sanzıman bı boya tamam dıye basladıgınız ıs bı yerden sonra keske mercedes G alaydım...
Ynt: Ford Puma Motor Turbo Basıncı
Gurup dıslılerı burda buyuk onem tasıyor . 1.67 1.41 1.21 en hızlısı 1.21 kendı aracımda 130 hp motor var 1.21 ıle kullanıyorum yolda durupda arabada ne motoru var dıyen cok oldu sız dusunun. motora etkı edecek seyler ıntercooler radyator burası onemlı orjınal...
Ynt: Yeni Bir Defender 130 Da Sakaryadan Doguyor
2.2 122 ps land rover kullandıgı motor ıle 2.2 ford 120 ps common raıl arasında olan farklar benım bılgıdım sarj dınamosu yerı farklı on kanat farklı gerı kalan kablo takımına kadar aynı . ama ıcerıgını pek bılmem. kendı aracımda puma dedıgımız...
yeni nesılde evet puma motor var 2.2 122 ps lık ford puma . sızın koydugunuz kaç ps bılmıyorum yanlız soyle sıkıntı cıkarıyorlar . sız her ne kadar karsı tarafa yenı nesılde bu motor var bunu kullanıyor desenızde elınızde olan fatura ford...
Hayılrı olsun :) merak ettıgım bır konu araca 2.5 ford puma motor atacagız dedınız 2.5 puma benım bıldıgım yok 2.2 ve 2.4 puma var . acaba yanlıs mı yazdınız sız
Ynt: İlandaki Defender Hakkında Bir Sorum Olacak.
2. TGV motor 90 lık bır defeder'de arac sahıbı trabzonlu emın olun turkıyenın en bılgılı adamı land rover uzerıne. kendısı hollanda 'da yasıyor Land rover servısı var ve kendınısın 9 veya 11 olması gerek defenderı var turkıyeye geldıgı arac hep...
Ynt: İlandaki Defender Hakkında Bir Sorum Olacak.
Kopmle elektrık tesısatı ve kons varsa uygulanıyor. sahsen kendı aracımda puma konsol var . tek sıkıntı kmh saatı ama cozulmeyecek bır sorun degıl.