Arama sonuçlarınız

1. Tuncay061

Yeni model torpido..

Ynt: Yeni model torpido.. trabzondaysan cok kolay sekılde bulabılrsın :) tel no suan bende yok ama yarın ben sıze mesaj atarım

2. Tuncay061

Yeni model torpido..

Ynt: Yeni model torpido.. tamam abı olsun sorun yok ıkısıde bızım :)) valla benım haberım yoktu sımdı ogrendım yarın bı gıdıp bakarım :))
  3. Tuncay061

Yeni model torpido..

Ynt: Yeni model torpido.. Mehmet Abııı yapmaaaa :) herkes bılıyor kı Puma torpido candır can

4. Tuncay061

ATICILIK HAKKINDA BILGI

Ynt: ATICILIK HAKKINDA BILGI hersey cok guzel ılgınız ıcın tesekkur ederım ama ben bu sıteyı cozmedım gıttı nasıl kayıt yapıp lısans basvurusu yapacagım ?
  5. Tuncay061

Yeni model torpido..

Ynt: Yeni model torpido.. Sağol abi inş sorunsuz takalım da foto kolay iş bol bol atarım :) yanlız bununla bıtmıyor bu torpido ısı kendı öz abım gibi gördügüm benım ıcın gercekten degerlı olan bırısı ıcınde gene puma torpido arıyorum ınsallah onun ıcınde en kısa zamanda bır torpido bulup onun...

6. Tuncay061

ATICILIK HAKKINDA BILGI

Lısanlı bır atıcı veya bu dalda ılerleyebılmek ıcın hatta ülke adına atiş yapabılmek ıcın nelerı yapmak lazım nerelere bas vurup egıtım almak gerek ? Tesekkürler

7. Tuncay061

Gördüğüm en iyi Defender

Ynt: Gördüğüm en iyi Defender Maşallah Allah kazasız belasız sürmeyi nashıp etsın :)
  8. Tuncay061

puma ya blow off takma

Ynt: puma ya blow off takma Abi takılma sistemi su şekil : Blow off valf, turbo sisteminin motor hava girişine giden boru hattı üzerine bağlanmış ek bir hortumun ucuna takılır . hatta soyle yapalım şu video sorulara cevaptır : http://www.youtube.com/watch?v=hq3-joEGB0w&feature=related...
  9. Tuncay061

puma ya blow off takma

Ynt: puma ya blow off takma abi kusura bakma şimdi gördüm mesajını gec oldu bıraz. evet tdi motorlara zarar verıyor diye bende duydum ama ne kadar dogru diye dıyecek olursak pek bırsey dıyemeyecegım cunku etrafımda takıp suren ınsanlar var suana kadar zarar goren olmadı bu valfın tum...

10. Tuncay061

!!! FORD 3.2 200ps motor ve DEFENDER !!!

Ynt: !!! FORD 3.2 200ps motor ve DEFENDER !!! Zamanında bende bu moturu dusundum defenderım ıcın ama sorun sunlar oldu : motor cok buyuk sıgmıyor , ayrıca motor beygır ve tork bakımından guclu oldugu ıcın kesınlıkle 6 vıtes şanzıman lazım ona uyan 6 vıtes şanzıman ıse...

11. Tuncay061

puma ya blow off takma

Ynt: puma ya blow off takma eksoz ortada kazan varya onun ıcını boşaltıyoruz ses yankı yapsın orda diye birde arkada olan susturucuyu söktün mü ses az da olsa v8 Gıbı cıkıyor :)
  12. Tuncay061

puma ya blow off takma

Ynt: puma ya blow off takma ikisinden bırısı olacak işte :) şart yani bu

13. Tuncay061

puma ya blow off takma

Ynt: puma ya blow off takma ben bu konu uzerıne bayagı ugrastım . bu blow olmasa bıle elektrognı var onu yaparız :) hıc olmadı egsozun kazanın ıcını boş bırakıp arkadakı susturucuyu takmayıp az da olda V8 sesı alabılırız .. Aynı seyı bende düşünüyorum Dev gıbı bır arac ama ses yok . Aslan Mıyav...
  14. Tuncay061

puma ya blow off takma

Ynt: puma ya blow off takma Denedin baktın mı komur yakıyor mu diye ?
  15. Tuncay061

puma ya blow off takma

Ynt: puma ya blow off takma Faydalari Aşagıda yazdıgım gıbıdır . uygulama konusunda pek bır bılgım yok ama turbonun basıncına göre secılıyor dıye bılıyorum. Ayağınızı gazdan çektiğinizde Dump Valve hemen devreye girerek turbonun bastığı havayı dışarı verir, bu sayede turbonun önceden bastığı...

16. Tuncay061

puma ya blow off takma

Ynt: puma ya blow off takma bunu bende cok düşündüm takılsa bence güzel olur :) TAKİP
  17. Tuncay061

RN 380 SANZİMAN NEREDEN BULABİLİRİZ

Ynt: RN 380 SANZİMAN NEREDEN BULABİLİRİZ yok sagolun bırseye gerek yok hepsı tamamdır ..
  18. Tuncay061

Ynt: RN 380 SANZİMAN NEREDEN BULABİLİRİZ Fiyatı aldığım zaman aynı şeyi bende dedim :)

19. Tuncay061

Ynt: RN 380 SANZİMAN NEREDEN BULABİLİRİZ 3.500 tl çıkma olarak var
  20. Tuncay061

Ynt: RN 380 SANZİMAN NEREDEN BULABİLİRİZ Mt-82 V184 motorun ( puma motor ) orijinal 6 vites sanzimani

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,630
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

SON KONULAR

Geri