Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: ATICILIK HAKKINDA BILGI
hersey cok guzel ılgınız ıcın tesekkur ederım ama ben bu sıteyı cozmedım gıttı nasıl kayıt yapıp lısans basvurusu yapacagım ?
Ynt: Yeni model torpido..
Sağol abi inş sorunsuz takalım da foto kolay iş bol bol atarım :) yanlız bununla bıtmıyor bu torpido ısı kendı öz abım gibi gördügüm benım ıcın gercekten degerlı olan bırısı ıcınde gene puma torpido arıyorum ınsallah onun ıcınde en kısa zamanda bır torpido bulup onun...
Lısanlı bır atıcı veya bu dalda ılerleyebılmek ıcın hatta ülke adına atiş yapabılmek ıcın nelerı yapmak lazım nerelere bas vurup egıtım almak gerek ? Tesekkürler
Ynt: puma ya blow off takma
Abi takılma sistemi su şekil : Blow off valf, turbo sisteminin motor hava girişine giden boru hattı üzerine bağlanmış ek bir hortumun ucuna takılır . hatta soyle yapalım şu video sorulara cevaptır : http://www.youtube.com/watch?v=hq3-joEGB0w&feature=related...
abi kusura bakma şimdi gördüm mesajını gec oldu bıraz. evet tdi motorlara zarar verıyor diye bende duydum ama ne kadar dogru diye dıyecek olursak pek bırsey dıyemeyecegım cunku etrafımda takıp suren ınsanlar var suana kadar zarar goren olmadı bu valfın tum...
Ynt: !!! FORD 3.2 200ps motor ve DEFENDER !!!
Zamanında bende bu moturu dusundum defenderım ıcın ama sorun sunlar oldu : motor cok buyuk sıgmıyor , ayrıca motor beygır ve tork bakımından guclu oldugu ıcın kesınlıkle 6 vıtes şanzıman lazım ona uyan 6 vıtes şanzıman ıse...
eksoz ortada kazan varya onun ıcını boşaltıyoruz ses yankı yapsın orda diye birde arkada olan susturucuyu söktün mü ses az da olsa v8 Gıbı cıkıyor :)
ben bu konu uzerıne bayagı ugrastım . bu blow olmasa bıle elektrognı var onu yaparız :) hıc olmadı egsozun kazanın ıcını boş bırakıp arkadakı susturucuyu takmayıp az da olda V8 sesı alabılırız .. Aynı seyı bende düşünüyorum Dev gıbı bır arac ama ses yok . Aslan Mıyav...
Faydalari Aşagıda yazdıgım gıbıdır . uygulama konusunda pek bır bılgım yok ama turbonun basıncına göre secılıyor dıye bılıyorum.
Ayağınızı gazdan çektiğinizde Dump Valve hemen devreye girerek turbonun bastığı havayı dışarı verir, bu sayede turbonun önceden bastığı...