Arama sonuçlarınız

1. Tuncay061

RN 380 SANZİMAN NEREDEN BULABİLİRİZ

Ynt: RN 380 SANZİMAN NEREDEN BULABİLİRİZ Mt-82 ariyorsanız var evet .

2. Tuncay061

Ynt: RN 380 SANZİMAN NEREDEN BULABİLİRİZ İlerleyen zamanda belki mt-82 olur abi :) teşekkür ettim
  3. Tuncay061

Ynt: RN 380 SANZİMAN NEREDEN BULABİLİRİZ Abi simdi söyle birsey var seninde bildigin gibi motor güçlü motor mt82 ye uydurma yapılacak bu arazi ne kadar verimli çalışır acaba ? Sonuçta bunu yaparsak uydurma olacak orası da şüpheli yani :) .

4. Tuncay061

Ynt: RN 380 SANZİMAN NEREDEN BULABİLİRİZ Abi simdi öyle degil motorun geride olması sıkıntı olacak bize .. Biz konuştuk zaten herseyi biliyorum tekrardan yapılacak ama yapakcak bise yok olsun sökülsün tekrardan yapılsın rn 380 atasım var ama senin dediğinde bakarım abi . Birde bu v8 motora göre...
  5. Tuncay061

Ynt: RN 380 SANZİMAN NEREDEN BULABİLİRİZ Konu hala günceldir satan veya satılık sanziman bilen arkadaslar varsa konuya yazabilir . Teşekkürler

6. Tuncay061

Kazakistanda getireceğim DEFENDER 110 aracıma komple revizyon Yardımı !

Ynt: Kazakistanda getireceğim DEFENDER 110 aracıma komple revizyon Yardımı ! mailyet bir hayli yuksek olacak ama :)

7. Tuncay061

Ahşap Defender Torpido Yapımı

Elinize saglık muthiş bise olmus..
  8. Tuncay061

Defender vites kolları sorunsalı

Ynt: Defender vites kolları sorunsalı insallah bır cozum bulunur. acaba nerden temın ettınız bu torpidyu ? kopmle herseyı uzerınde mı satın aldınız ? bırde fıyat ne kadar acaba ? tesekkurler ..
  9. Tuncay061

Defender vites kolları sorunsalı

Ynt: Defender vites kolları sorunsalı puma torpido var mı sızde acaba ?

10. Tuncay061

Yeni model torpido..

Ynt: Yeni model torpido.. Haklısınız kesinlikle .. Ama söyle birşey var o rakamları biz zaten gözden çıkarttık amac guzel birşey olsun harcanan paraya değsin yeterli olacaktır bizim için .. Sanada kolay gelsin abicim sende topluyorsun sanırım :)

11. Tuncay061

Yeni model torpido..

Ynt: Yeni model torpido.. tanısmak ve bılgı almak gercekten ısterım :) yakında gelerım aracın yanına ınsallah oralarda olursunuz :)
  12. Tuncay061

Yeni model torpido..

Ynt: Yeni model torpido.. trabzonlusunz yanı bak bu cok guzel oldu :) degısecek kesınlıkle elmızden geldıgınce saglam bıse yapacagız

13. Tuncay061

Yeni model torpido..

Ynt: Yeni model torpido.. valla soyle dım ben bılmıyorum babam bılıyor tanıyor eskıden berı arkadasıdır bızım bı kac tane jip var hep ona yaptırır 0 dan yapılıdır hepsı bıldıgım su trabzonda land ve cj ler hep o ustaya yaptırılr tanınısmıs bırısı yanı .. suan sokuldu kopmle arac kapotra...
  14. Tuncay061

Yeni model torpido..

Ynt: Yeni model torpido.. yok erol beyde degıl ama tanısmak ısterdım kendısı ıle bılgı almak ıcın .. sızın dedıgınız bıraz mantıklı geldı hatta en ıyısı o desek yerıdır ben 6000 lıraya araca 0 dan kaporta yaptırıyorum :) resımde olan galıba sızın soyledıgınız guzel oda olur yanı .. bırde...
  15. Tuncay061

Yeni model torpido..

Ynt: Yeni model torpido.. baktım bende bıraz 2012 galıba eger yanlıs bılgı degılse 6000 tl cıvarı .. o yuzden gene en mantıklı olan mehmet'ın dedıgı ..

16. Tuncay061

Yeni model torpido..

Ynt: Yeni model torpido.. Evet araç tesisatı 0 dan yapıyor aslinda araçta öyle 0 dan topluyoruz aracı bu torpido hoşumuza gitti uygulamak istedik bu torpidoyu inşallah olur .. Resim varsa paylasirmisiniz ? Eger olursa bunun parçalarını temin ederek uygularız .. Usta söyle var bu isten...
  17. Tuncay061

Yeni model torpido..

Ynt: Yeni model torpido.. Hazır tercih ediyoruz yapmak bizim için zor . Nerden bulabiliriz acaba ? Yada bulsak hangi sorunlarla karşılaşırız takarken bı bilginiz var mı acaba ? Teşekkürler
  18. Tuncay061

Yeni model torpido..

yeni model torpido uygulamak ıstıyoruz defendere uygulayan var mı acaba ? varsa yardımcı olabılr mı ? tesekkurler..

19. Tuncay061

Defenderime çıkma motor arıyorum

Ynt: Defenderime çıkma motor arıyorum nasıl bir motor arıyorsunuz ? elımızde 2.5 orjınal land rover motoru bulunmakta , eger dusunurseniz 0531 251 73 09 dan ulasabılrsınız ..
  20. Tuncay061

Ynt: RN 380 SANZİMAN NEREDEN BULABİLİRİZ Verdiginiz bilgi için teşekkür ederim ama elden satan varsa daha iyi olur benim için malum Ankara veya istanbula gitme gibi bı şansım yok suanlik :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,630
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

SON KONULAR

Geri