Arama sonuçlarınız

1. ccanlioglu

Güzel bir ilan okumanızı tavsiye ederim =)

Ynt: Güzel bir ilan okumanızı tavsiye ederim =) yaa varsa ilan numaraını verebilirmisiniz? Aracın reimlerini de merak ettim :) C.C.

2. ccanlioglu

Sakarya ; CJ5 Yeni Araç Toplaması Görselleri

Ynt: Sakarya ; CJ5 Yeni Araç Toplaması Görselleri Kolay gelsin takipteyim hala konunuzu... CJ8 imi satıp bir 94 model ZJ aldım. Eşimin kullanımını kolaylaştırmak için ama bütün sahibinden de CJ lere bakıyorum nasıl bir virüstür bu anlamadım... C.C.
  3. ccanlioglu

Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? Hayırlı olsun; Sunroof'u nerede ve kaça yaptırdınız acaba hangi marka ve modeli seçtiniz... Teşekkürler C.C.

4. ccanlioglu

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Yeni eski tüm dostların Ramazan Bayramı Kutlu olsun... Keyifli paylaşımlar dilerim... Yeni katılan arkadaşlar hoş gelmiş sefalar getirmiş... C.C.
  5. ccanlioglu

Cemal Gülas, Vahşi Hayat Derneğini Kurdu

Ynt: Cemal Gülas, Vahşi Hayat Derneğini Kurdu Esra Hanım Merhaba; derneğe resmi üye olmak için gereken prosedürleri ve aidat için hesap numaraları hakkında yardımcı olabilirmisiniz?

6. ccanlioglu

Jeep Laredonun Talihi ve Yaşananlar

Ynt: Jeep Laredonun Talihi ve Yaşananlar Ellerine sağlık... C.C.

7. ccanlioglu

CHEROKİ 5.2 OFFROAD YARIŞ ARABASININ YAPIMI..

Ynt: CHEROKİ 5.2 OFFROAD YARIŞ ARABASININ YAPIMI.. Eeeeee!!! Bitti mi???? Hani yeni resimler teknik bilgiler??? Kolay gelsin bu arada, emeğinize sağlık... C.C.
  8. ccanlioglu

Plakalar yolda :) Kısmetse bu gün öğlen gib,i elinde olur... Şu andan itibaren heyecanım iki kat arttı; izin alabilme imkanım olsa gelip başında uyuyacağım yapılanları kaçırmamak için :D Size kolay gelsin...
  9. ccanlioglu

CJ 2.BAHAR OPERASYONU

Ynt: CJ 2.BAHAR OPERASYONU Önceki hali o kadar güzeldi ki, şimdi beğendirmek için çıtayı bayaa yükseltmeniz gerekecek :) İşiniz zor söyleyeyim :D Kolay gelsin... Hasatalığınız için üzüldüm en kısa zamanda acil şifalar dilerim. C.C.

10. ccanlioglu

Kardeşim; Senin önerdiğin aracı görmeme hiç gerek yok, Sen Olur verdikten sonra gözüm kapalı alırım; aldım ve iyi ki de almışım araç on numara... (-1 şanzıman :D ) Eh o da sanırım bu gün tamamen halloldu. şimdi asıl makyaj ve arazi için güçlendirme işleri kaldı, zaten tampon, winch, sepet...

11. ccanlioglu

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? ben camlara rürgarlık taktım... dördünü de aralayıp öyle bırakıyorum fena değil bayaa hava sirkülasyonu oluyor tabii park halinde yürürken biraz uğultu yapıyor :(
  12. ccanlioglu

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? En temizi; mümkün mertebe gölgeye bırakmak... Aslında bir zamanlar "advanced" diye bir alarm markası vardı, evden aracı çalıştırıyordun kışın kalorifer yazın klima devreye girip aracı sizin için hazırlıyordu... Ameria'da pek yaygın malum...

13. ccanlioglu

Beraber Bir Defender Yapalım

Ynt: Beraber Bir Defender Yapalım Merhabalar; Polemik değil amacım ama jeep diyince adamlar bu işi yapıyorlar selpak gibi adını vermiş bu segmente :) :) :) Amerikan amerikan'dır diyorum o kaaaa :D :D :D. Parçasını idareten yapmanız gerekmez çünkü yenisi ucuz.... Araçların en büyük özelliği...
  14. ccanlioglu

LR Discovery 1995 V8 yenilemesi

Ynt: LR Discovery 1995 V8 yenilemesi Murat bütün konuyu bir çırpıda okudum; Çok güzel olmuş aracın, tüpcüde gördüğüm araçtan çok farklı :) Allah iyi günlerde sindirerek kullanmak nasip etsin... Şİmdi sıra modifiye de tampon, sepet, vinç, kep.... Aman Allah'ım daha bir sürü şey var, aynısı benim...
  15. ccanlioglu

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Aramıza yeni katılan arkadaşlar; hoş gelmiş sefalar getirmiş... Eski arkadaşlara da selam edrim. Keyifli paylaşımlar. C.C.

16. ccanlioglu

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Aramıza yeni katılan arkadaşlar; hoş gelmiş sefalar getirmiş... Eski arkadaşlara da selam edrim.Keyifli paylaşımlar.C.C.
  17. ccanlioglu

1982 CJ8 imi "Kötü Yoldan" kurtarmaya çalışıyorum

Ynt: 1982 CJ8 imi "Kötü Yoldan" kurtarmaya çalışıyorum Sağolasın Murat; Seninki ne alemde sattın mı? Ünal kardeşim; Babamın bana en büyük mirası arkasından kimsenin kötü konuşamamsı oldu... Ben de bu yolda gitmeye çelışıyorum alan arkadaşım bir "Allah razı olsun" derse en büyük ka'rım olur...
  18. ccanlioglu

Cj Folyo kaplama

Ynt: Cj Folyo kaplama Allah gönlünüze göre versin... Görüntüsü tertemiz, Siz de beğendikten sonra zaten mesele yok... Renk te güzelmiş iyi günlerde güle güle kullanın... Bir daha ki sefere Sakarya'da yaptıracağız anlaşılan :D :D :D Kolay gelsin C.C.

19. ccanlioglu

Cj Folyo kaplama

Ynt: Cj Folyo kaplama sonda ki işaret "?" idi ama "." ile birleşince öyle çıkmış yoksa kimseye kızmış falan değilim; sorgulamıyorum, suçlamıyorum aman ha polemik peşinde asla değilim sadece herkes gibi fikrimi sohbet ortamında paylaşıp bilmediklerimi öğrenme çabası benimkisi "Bir harf öğretenin...
  20. ccanlioglu

Cj Folyo kaplama

Ynt: Cj Folyo kaplama Epoksi dahil 1500 Tl. biraz ütopik geldi bana; sadece epoksi malzemesine 1000TL. verdim ben ve epoksi her kat arasında minimum bir hafta kuruma süresi ister(rutubetsiz ortamda, güneş görmeden). epoksiden eminmisiniz ??? C.C.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,630
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri