Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Gezenbilir Off-Road Grubu OTİZMLİ Çocuklar İçin Engelleri Aşıyor - İzmir (06 Mayıs 2012)
Emeğinize, yüreğinize sağlık; bir sonraki etkinliğinize Beni yazın... Allah'tan zeval gelmezse maddi manevi ve etkinlikte fiziki olarak orada olacağım... Dediğiniz gibi "Biz bizi biliriz; biz bize...
Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)
Yeni gelen arkadaşlar hoş gelmiş sefalar getirmiş;
Tüm eski dostlara da selamlar.
Herkese keyifli paylaşımlar dilerim...
C.C.
Ynt: Gezenbilir Off-Road Grubu OTİZMLİ Çocuklar İçin Engelleri Aşıyor - İzmir (06 Mayıs 2012)
Ellerinize, kollarınıza, emeğinize sağlık... Çok güzel bir düşünce ve harika bir organizasyon. Umarım diğer ilerde de benzerleri gerçekleştirilir... Böylece zaten bir iki günü zor bir araya getiren...
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
Yeni eski tüm dostlara selam olsun...
Keyifli paylaşımlar dilerim...
Yeni katılan arkadaşlar hoş gelmiş sefalar getirmiş...
C.C.
Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?
Rica ederim; sprey ya da silikon gress çok güzel bir koruyucu ancak sürmeden pas ve nemden arındırmak gerekli aksi takdirde gress altında korozyon kanser gibi ilerliyor... Döküm parçalar görüntü olarak paslı gibi dursa da eğer gerçek döküm...
Ben CJ8 in tüm altına ve çamurluk içine uyguladım... Çok memnunum; niyetim epoksi kaplamaktı ama ne uygulayacak birini bulabildim ne de o kadar zaman sabredemedim. Çünkü uygulama yaklaşık 3 hafta sürüyor...
C.C.
Ancak darbe koruyucu boya ile hem lastikten sonra arada kalan boşluk örtülmüş olur, hem de arazide taş, sopa zarar vermez ve ses için davul gibi içeriye ses vermez gibi geldi bana...
C.C.
Aslında az yakmanın sırrı sabırda ve sakinlikte... Eşim 2300 - 2500 devirde ve sakin hızlanıp fren mesafesi bırakıp öndeki yavaşlayınca fren yerine ayağını gazdan çekerek kullanıyor :) Bense madem bu kadar torku var neden kullanmayayım diyip...
Merhaba; aracım 8200Km'de Eşim kullanırken 5.2 şehir içi ben kullanırken 6.0 :)
Şaka bir yana eşin 58Lt mazot ile 1117Km yol yaptı şehir içinde...
C.C.
Her marka artık Çin'de üretim yapıyor ama standartlarını sıkı takip ediyorlar. Eğer kalitelisine denk gelirseniz eskitemezsiniz ancak gerçekten elektronik şans işi Ben seneler önce Aiwa marka almıştım Beni gömecek herhalde :) Ama Telefunken...
Ynt: Otobanda Duster ile Hız Yapmanın Riskleri
Aslında yorum için çok erken... Bu araçlar daha piyasaya çıkalı iki yıl oldu...
Araziye ise sanmıyorum sıfırı vuran çok sayıda sürücü olsun : :o :-\ Zaten üretenler bile yüzyılıın off road aracı değil bu fiyata böyle bir araç diye satıyorlar...
Ynt: 1982 CJ8 imi "Kötü Yoldan" kurtarmaya çalışıyorum
Teşekkür ederim; içime tam anlamı ile sinmedi ve henüz dört dörtlük bitmedi, bu yüzden foto eklemek içimden gelmedi...
İçi için yer ve yan kaplamalar alındı ancak standart CJ yağmurda içerisi dışından çok ıslanıyor :) Çözüm bulundu da...
Ynt: Otobanda Duster ile Hız Yapmanın Riskleri
Benim anlayamadığım; "otobanda Duster ile Hız yapmanın Riskleri" konusu nasıl oldu da forester duster a karşı adlı bir korku filmine dönüştü :) :) yapmayın arkadaşlar şimdi TYT nickli arkadaş çıksın Toyota varken size ne oluyor desin ben çıkayım...
Bilal Bey;
GET olması ya da olmaması önemli değil; artık ödeme yaptınız mı 15gün içinde geri iade ve bir yıl garanti ve "Türkiye'de satılan her ürün için Türkçe kullanım kılavuzu" mecburi satıcınızı sıkıştırın bence... Hiç olmazsa marka...