Arama sonuçlarınız

1. ccanlioglu

cj-5 topluyorum Yardım lütfen.

Ynt: cj-5 topluyorum Yardım lütfen. Merhaba; Şimdiden hayırlı olsun ve çok kolay gelsin... En önemlisi Allah sabır versin... Çok meşakkatli ve uzun bir uğraş olacak şimdiden söyleyeyim ve üzgünüm öyle kafanıza göre değil; ustaların istediği (becerebildiği) gibi olacak aracın bazı yerleri...

2. ccanlioglu

yeni parti power vinçler turuncu halatlı....

Ynt: yeni parti power vinçler turuncu halatlı.... Merhaba; sanırım CJ8 için 12000Lb den küçük bir anlam ifade etmez. Şu renk olayını açarmısınız turuncu ve mavi arasında ne fark var ya da var mı? Ve 10mm kalınlık ne kadar mukavemet verir? Cehaletimi maruz görün yeni tanışıyorum bu işlerle...
  3. ccanlioglu

yeni parti power vinçler turuncu halatlı....

Ynt: yeni parti power vinçler turuncu halatlı.... Hala var mı elinizde?

4. ccanlioglu

FAKOFF olarak 12 Şubat Pazar günü Kartepe'ye çıkıyoruz !

Ynt: FAKOFF olarak 12 Şubat Pazar günü Kartepe'ye çıkıyoruz ! İnşallah büyük keyif alırım. C.C.
  5. ccanlioglu

Haynes Jeep CJ 1949-1986 Auto Repair Manual

Ynt: Haynes Jeep CJ 1949-1986 Auto Repair Manual Gezenbilire şimdi ulaşabildim... Tekrar teşekkür ederim. CJ için artık ustalarla normal konuşamazoduk ilk defa nasıl kullanabileceğim meraktayım İnşallah sürerken zorlanmam :) C.C.

6. ccanlioglu

Otobanda Duster ile Hız Yapmanın Riskleri

Ynt: Otobanda Duster ile Hız Yapmanın Riskleri Aracınız ne olursa olsun bence maalesef Ülkemizde otobanlar dahil 120Km. üstünde gidilecek yol yok... Hiç beklemediğiniz bir yerde ters eğimli bir virajla, Allah muhafaza bütün sevdiklerinizi üzebilirsiniz... Hiç kimsenin bu riski alacak kadar...

7. ccanlioglu

Bu da Bizim Ufaklık Jimny

Bunlar harikaymış :) Aracınızı da kazasız belasız kullanmak nasip olsun... C.C.
  8. ccanlioglu

Kilo ile 4x4

Ynt: Kilo ile 4x4 Evet araçlar zamanında kilo ile satılmış... Ama şimdi bakıyorsunuz, diesel 110 luk 1998 Land yolda kalıyor; 1976 CJ5 söküp çıkarıyor :) Ben aracımı 5000TL. ye aldım, ancak denildiği gibi ofsett lastik, 8 sis lambası, biraz boya 2000Tl. değil üstündeki jantlara dokunmadım...
  9. ccanlioglu

Haynes Jeep CJ 1949-1986 Auto Repair Manual

Ynt: Haynes Jeep CJ 1949-1986 Auto Repair Manual Efekan Bey merhaba; şu güvercin kümesinde kaldı mı bilemiyorum ama, size zahmet ben de rica edebilirmiyim manuelden? ccanlioglu@gmail.com Saygılar C.C.

10. ccanlioglu

kullanılmamış mini kamp ocağı. 87 gram.

Ynt: kullanılmamış mini kamp ocağı. 87 gram. Fiyat dışında ; marka, model ve menşei bilgilerini geçerseniz; ciddi alıcılar biraz daha ilgili olur gibi geldi (Ben mesela :) ) C.C.

11. ccanlioglu

FAKOFF olarak 12 Şubat Pazar günü Kartepe'ye çıkıyoruz !

Ynt: FAKOFF olarak 12 Şubat Pazar günü Kartepe'ye çıkıyoruz ! Hemşerim; gelmedin Antalya'ya bu yaz! Önümüzdeki yaz beklerim mutlaka... Bu arada sizlere bol eğlenceli, keyifli bir hafta sonu dilerim... Büyüdüğüm yerdir İzmit, Kuzuyayla'da bayağı "Çilek" toplamışlığım, "Keltepe'de" çok piknik...
  12. ccanlioglu

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Yanıt için teşekkürler; Demek ki evime soğuk hava deposu yaparken Sizinle irtibata geçeceğim :) C.C.

13. ccanlioglu

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Merhaba Size o zaman... Bir de; cehaletimi bağışlayın "Hvac teknikeri" ne iş yapar ? :(
  14. ccanlioglu

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Ne demek kabul edersiniz... Hoş geldiniz sefalar getirdiniz. Merak etmeyin en kısa sürede bir arazi aracı mikrobu salar; sizi off roadcu yaparızzz :D :D :D C.C.
  15. ccanlioglu

jeep safari ciplerimiz toplanmaya başlandı

Ynt: jeep safari ciplerimiz toplanmaya başlandı Diğerine ne olacak??? C.C.

16. ccanlioglu

jeep safari ciplerimiz toplanmaya başlandı

Ynt: jeep safari ciplerimiz toplanmaya başlandı Kolay gelsin... İşiniz zor gibi. C.C.
  17. ccanlioglu

1982 CJ8 imi "Kötü Yoldan" kurtarmaya çalışıyorum

Ynt: 1982 CJ8 imi "Kötü Yoldan" kurtarmaya çalışıyorum İlginize teşekkürler; ama öncelikler var sıarda yavaş yavaş... :D Sıra ona gelince bir görüşelim...
  18. ccanlioglu

1982 CJ8 imi "Kötü Yoldan" kurtarmaya çalışıyorum

Ynt: 1982 CJ8 imi "Kötü Yoldan" kurtarmaya çalışıyorum Ahh ha benim araba :D :D :D Şaka bir yana o muhteşem aksesuarları saymazsanız aynı renk... Audi İdis beyazı... Resimler gelecek yakında (İnşallah) C.C.

19. ccanlioglu

Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? Evet Antalya'da ikamet ediyorum. Memnuniyetle ziyaret etmek isterim, Ben de analya'ya beklerim... C.C.
  20. ccanlioglu

Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? Teşekkür ederim...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,630
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri