Arama sonuçlarınız

1. ccanlioglu

1982 CJ8 imi "Kötü Yoldan" kurtarmaya çalışıyorum

Ynt: 1982 CJ8 imi "Kötü Yoldan" kurtarmaya çalışıyorum İşlerim yüzünden hala aracın yanına gidemedim. Bu sabah telefon geldi üç gün olmuş boya biteli yarın ustayla gidip yürüteceğiz ve döşeme, elektrik işleri başlayacak... Umarım 15 gün içinde aracıma kavuşacağım ve bir daha asla...

2. ccanlioglu

Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? Merhaba; Antalya'dan nereden acaba? Özelden de bildirebilirsiniz... Şimdiden teşekkürler... C.C.
  3. ccanlioglu

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Yeni, eski tüm dostlara keyifli paylaşımlar; selamlar... C.C.

4. ccanlioglu

Ynt: 1982 CJ8 imi "Kötü Yoldan" kurtarmaya çalışıyorum Önce teşekkürler; Sonra yavv audi beyazını siz önerdiniz diye arattım servisten buldum :) Lastiklere şu an dokunamayacağım... ancak ivedilikle yapılması gerekenleri halledeceğim işlerimin yoğunluğundan, kaç gündür gidip bakamadım bile ne...
  5. ccanlioglu

Dacia Duster 4x4 chip tuning / Dinamometre ölçümü

Ynt: Dacia Duster 4x4 chip tuning / Dinamometre ölçümü Kaner Bey biz Antalya'dakiler ne yapacağız... Aracım 3450Km de ve 6.8L/100km yakıt sarfiyatım var... C.C.

6. ccanlioglu

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Yeni eski tüm dostlara selamlar; Keyifli paylaşımlar dilerim... C.C.

7. ccanlioglu

1980 Cj 6 ÜntaşOto'da Doğuşu

Ynt: 1980 Cj 6 ÜntaşOto'da Doğuşu Geçmiş olsun... Yaparsınız artık akuzlu bir geliştirme daha aracınızda :) Ne düşünüyorsunuz Unimog falan mı? :D C.C.
  8. ccanlioglu

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Yeni eski Tüm dostlara selamlar... Keyifli paylaşımlar dilerim... C.C.
  9. ccanlioglu

Ynt: 1982 CJ8 imi "Kötü Yoldan" kurtarmaya çalışıyorum Aslında neden olmasın? içerideki yeni koltuklarım gece mavisi :D C.C.

10. ccanlioglu

Ynt: 1982 CJ8 imi "Kötü Yoldan" kurtarmaya çalışıyorum Maceranı ta kendisi o :D :D :D Önce İstanbul'dan baktım, sonra Ankara'dan ve sonunda aracımın eski sahibinin aracılığı ile kapıları ile beraber Marmaris'ten buldum... Üstü açık bir şekilde yanımda eşim olduğu halde gürültülü, soğuk ve...

11. ccanlioglu

Ynt: 1982 CJ8 imi "Kötü Yoldan" kurtarmaya çalışıyorum Teşekkür ederim
  12. ccanlioglu

Ynt: 1982 CJ8 imi "Kötü Yoldan" kurtarmaya çalışıyorum Teşekkürler. C.C.

13. ccanlioglu

Ynt: 1982 CJ8 imi "Kötü Yoldan" kurtarmaya çalışıyorum ahmet Beyle üzerinde çalışıyoruz :)
  14. ccanlioglu

Ynt: 1982 CJ8 imi "Kötü Yoldan" kurtarmaya çalışıyorum Sabır :) Ben nekadar sabrediyorum (içim içimi yese de) bilemezsiniz...
  15. ccanlioglu

Ynt: 1982 CJ8 imi "Kötü Yoldan" kurtarmaya çalışıyorum Üstünü açıp açmamakta kararsızım; açacakmış gibi planlayıp sonra karar vereceğim. Ancak kabin içinde cam yünü ile ısı ve ses yalıtımı planlıyorum; aynı şekilde zemin ve göğüste de kendinden yapışkanlı neopren bir malzeme buldum 0.7mm...

16. ccanlioglu

Ynt: 1982 CJ8 imi "Kötü Yoldan" kurtarmaya çalışıyorum Sağolasun Hemşerum... :D C.C.
  17. ccanlioglu

Ynt: 1982 CJ8 imi "Kötü Yoldan" kurtarmaya çalışıyorum Renk Audi İbis beyazı olacak; Deniz tavsiye etmişti... Üst kupa için karasızım; yarı mat olacak ama pütürlü mü olsun yoksa altı gibi düz mü? Pütürlüyü temiz tutmak zor araya giren toz, çamur, kireç hem siyahta kendini gösterecek hem de zor...
  18. ccanlioglu

Ynt: 1982 CJ8 imi "Kötü Yoldan" kurtarmaya çalışıyorum

19. ccanlioglu

Ynt: 1982 CJ8 imi "Kötü Yoldan" kurtarmaya çalışıyorum
  20. ccanlioglu

Ynt: 1982 CJ8 imi "Kötü Yoldan" kurtarmaya çalışıyorum Yeni resimler; Cep telefonundan olduğu için çok net değil ama... C.C.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,630
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri