Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: 1982 CJ8 imi "Kötü Yoldan" kurtarmaya çalışıyorum
İşlerim yüzünden hala aracın yanına gidemedim. Bu sabah telefon geldi üç gün olmuş boya biteli yarın ustayla gidip yürüteceğiz ve döşeme, elektrik işleri başlayacak...
Umarım 15 gün içinde aracıma kavuşacağım ve bir daha asla...
Önce teşekkürler;
Sonra yavv audi beyazını siz önerdiniz diye arattım servisten buldum :)
Lastiklere şu an dokunamayacağım...
ancak ivedilikle yapılması gerekenleri halledeceğim işlerimin yoğunluğundan, kaç gündür gidip bakamadım bile ne...
Ynt: Dacia Duster 4x4 chip tuning / Dinamometre ölçümü
Kaner Bey biz Antalya'dakiler ne yapacağız...
Aracım 3450Km de ve 6.8L/100km yakıt sarfiyatım var...
C.C.
Maceranı ta kendisi o :D :D :D
Önce İstanbul'dan baktım, sonra Ankara'dan ve sonunda aracımın eski sahibinin aracılığı ile kapıları ile beraber Marmaris'ten buldum...
Üstü açık bir şekilde yanımda eşim olduğu halde gürültülü, soğuk ve...
Üstünü açıp açmamakta kararsızım; açacakmış gibi planlayıp sonra karar vereceğim. Ancak kabin içinde cam yünü ile ısı ve ses yalıtımı planlıyorum; aynı şekilde zemin ve göğüste de kendinden yapışkanlı neopren bir malzeme buldum 0.7mm...
Renk Audi İbis beyazı olacak; Deniz tavsiye etmişti...
Üst kupa için karasızım; yarı mat olacak ama pütürlü mü olsun yoksa altı gibi düz mü?
Pütürlüyü temiz tutmak zor araya giren toz, çamur, kireç hem siyahta kendini gösterecek hem de zor...