Arama sonuçlarınız

1. ccanlioglu

Sakarya ; CJ5 Yeni Araç Toplaması Görselleri

Ynt: Sakarya ; CJ5 Yeni Araç Toplaması Görselleri Maaşallah! Küheylan gibi olmuş; iyi günlerde, kazasız belasız kullanmak nasip olsun. Allah sattırmasın... C.C.

2. ccanlioglu

THE FARUK Faruk Kayhan Aramızda Ayrılalı 1. Yıl Oldu :(:(:(:(:(

Ynt: THE FARUK Faruk Kayhan Aramızda Ayrılalı 1. Yıl Oldu :(:(:(:(:( Allah Rahmet eylesin; Bir yıl geçti dün gibi... C.C.
  3. ccanlioglu

Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? bu dükkanın ismi nedir? Dikkatli olalım... Ayrıca gittigidiyor'da kolçak şuan günlük %8 indirimle 133.31TL bilgi Ben autoistanbul adlı satıcının GittiGidiyor dükkanından , dün sipariş verdiğimde %5 indirimli idi kendileri ile irtibat kurdum...

4. ccanlioglu

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? Deri direksiyon kılıfı için; referans numarası verebilirmisiniz... Teşekkürler
  5. ccanlioglu

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? Maalesef; Hepsinde ayrıca aksesuar olarak satılıyor. 1349TL. ye dodikler, paçalıklar, marşpiye korumaları toplam... almanya'daki "LZ parts" sitesindenden kontrol ettim. 788121885R 39,80 Avro 638537420R 39,80 Avro 808725725R 140,00...

6. ccanlioglu

Monster'a Yeni Hardtop ve Makyaj

Ynt: Monster'a Yeni Hardtop ve Makyaj Hayırlısı; 15000 iyiymiş Ben 15000'i geçtim daha araçta görünür hiç bir şey yok... Sağlıcakla kalın. C.C.

7. ccanlioglu

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? Anlık bir indirimle; 137Tl'ye aldım :) Şanslımıyım neyim :D :D :D C.C.
  8. ccanlioglu

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? Teşekkürler; verdim siparişi :)
  9. ccanlioglu

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? Teşekkür ederim hemen vereceğim siparişini... Servistekinin bağlantısı farklı mı?

10. ccanlioglu

Dacia - Duster'in Eksileri

Ynt: Dacia - Duster'in Eksileri Davlumbaz 4X2 de; Aracın yedek parça listesinde (servislerin ruhsata bakıp fiyatlandırdığı) otomatik vites için parçalar var... C.C.

11. ccanlioglu

Ynt: Dacia - Duster'in Eksileri Bu arada; Otomatik vites için bir tartışma vardı. Serviste; arka davlumbaz neden yarım? Var mı gerisi diye kontrol edelim dedik :D "Otomatik vites elemanı" için yedek parça var; ya Avrupa'da bu opsiyon var ya da ileride düşünüyorlar... Bilgi... C.C.
  12. ccanlioglu

Ynt: Dacia - Duster'in Eksileri Evet yaa gerçekten ne diye koymazlar ki; tamam ucuz olsun diye minimumda tutmuşlar herşeyi ama hiç olmazsa opsiyonel birşeyler olsaydı... C.C.

13. ccanlioglu

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? Ali Bey çok yardımcı oluyor saolsun aynı gün daha parayı yatırmadan gönderdi rüzgarlıkları Antalya'ya ve ücretsiz olarak... Aracım gelmeden rüzgarlıkları hazırdı... :D :D :D Bu arada arac içi ön koltuk dayama için; gitti gidiyorda buldum...
  14. ccanlioglu

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Teşekkür ederim; Çok şükür iyiyim :) Siz nasılsınız? C.C:
  15. ccanlioglu

Ynt: Dacia - Duster'in Eksileri Arkadaşlar; Bu cam suyu fıskiyesi ile ilgili birşey diyeceğim; üç gün önce teslim alırken arabayı; tanıtımı yapan arkadaşta fıskıye ile ilgili çalışmaz dedi ama ben su püskürttüğümde silecek çalışıyor otomatik olarak... Bayaa denedim ama, her sefeinde aynı...

16. ccanlioglu

Monster'a Yeni Hardtop ve Makyaj

Ynt: Monster'a Yeni Hardtop ve Makyaj Hayırlısı... Şimdi var mı ufukta yeni bir tane alıp tekrar sıfırdan başlamak.... Mikrop bulaşınca gelin gibi "hem ağlarım, hem giderim" hesabı... Benimde araç toplanırken, sinirlerim tavana sıçrıyor ama bitince yaşayacağım keyfi düşünüp "yaa sabır"...
  17. ccanlioglu

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Eski, yeni tüm gezenbilir ailesi üyelerine selamlar; Keyifli forumlar dilerim...
  18. ccanlioglu

Dacia Duster Sahipleri Listesi

Ynt: Dacia Duster Sahipleri Listesi Hep devletten beklemeyelim di mi :D :D :D Allah bütün kullanıcıları (marka, model ayırt etmeden) kazadan beladan korusun Keyifli pazarlar C.C.

19. ccanlioglu

1.ümiterkan (Dacia Duster 4x4 1.5 dCi 110hp ABS EBD ESP ASR 4AIRBAG)-RİZE 2.kahraman1520 ( Dacia Duster Laureatte 4x4 1.5 dcı 110 hp - Beyaz) ADANA 3.akirafes (Duster Duster Laureatte 4x2 1.5 dCi)-İSTANBUL 4.serkanefe (Dacia Duster 4x4 1.5 dCi 110hp, ABS ASR ESP, 4AIRBAG LOOK PAKET - SİYAH RENK...
  20. ccanlioglu

Ynt: Dacia Duster Sahipleri Listesi

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,630
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN