Arama sonuçlarınız

1. koza

4. Geleneksel Gezenbilir İftar Buluşması (16 Eylül 2009)

Ynt: 4. Geleneksel Gezenbilir İftar Buluşması (16 Eylül 2009) Yeni Liste 1- Nadir Uğurlular (mogzilla) + 1 Ödeme Yapıldı 2- Uğur Kalaycı (jeep34) + 1 Ödeme Yapıldı 3- Mustafa Kemik (MK51) + 1 Ödeme Yapıldı 4- Mert Kiğılı (Deep) Ödeme Yapıldı 5- Emine Şeçeroviç (BamBina) Ödeme Yapıldı 6- Esra...

2. koza

Ynt: 4. Geleneksel Gezenbilir İftar Buluşması (16 Eylül 2009) Değerli üyelerimiz Herkesin artık bildiği üzere haftasonu İstanbul ve hatta bütün Marmara bölgesi için şiddetli yağış ve fırtına ve beraberinde pek çok sorun beklenmekte. Sorunsuz bir organizasyon olması ve kimsenin mağdur olmaması...
  3. koza

Adana Yöresel Yemekleri

Ynt: Adana Yöresel Yemekleri Yüzük Çorbası Yarım kg mantı (küçük bohça şeklinde kapanmış) 1 yemek kaşığı domates salçası 1 yemek kaşığı biber salçası 2-3 domates 1 orta boy soğan 1 küçük çay bardağı sıvı yağ Limon suyu kuru nane Geniş bir tencerede yağ soğan ve salçaları kavurun Domatesleri...

4. koza

Adana Yöresel Yemekleri

Ynt: Adana Yöresel Yemekleri Ekşili Kabak 1 kg kabak 1 kase haşlanmış nohut 5-6 diş sarımsak domates ve biber salçası 2 adet biber 1 orta boy soğan Yarım su bardağından az sıvı yağ kuru nane, pul biber ve tuz 3 adet domates 2 adet limon Soğanı ve biberi yemeklik doğrayıp yağda kavurun...
  5. koza

Adana Yöresel Yemekleri

Ynt: Adana Yöresel Yemekleri SIKMA (ADANA) MALZEMESİ: 1 kg. un, 500 gr. peynir, 1/2 bayat ekmek, 4 soğan, katıyağ, karabiber, kırmızı pul biber, su, tuz. İnce kıyılmış soğanları yağda kavurun. Peyniri, biberleri ve tuzunu ilave ederek tekrar kavurun. Un, ıslatılmış ekmek, tuz ve suyla...

6. koza

Adana Yöresel Yemekleri

Ynt: Adana Yöresel Yemekleri Nohutlu Bamya Malzemeler: 1 su bardağı Küp Soğan 1 kg Bamya 250 gr Nohut 1 limon suyu 1 yemek kaşığı biber salçası 2 olgun domates 1 yemek kaşığı yağ 4-5 diş sarımsak kuru nane Tuz Karabiber Hazırlanışı: Soğanlar yağda kavrulur. Rendelenmiş domates, biber salçası...

7. koza

Adana Yöresel Yemekleri

Ynt: Adana Yöresel Yemekleri Kuru Patlıcan Dolması *20-25 adet dolmalık kuru patlıcan *250 gr yağlı kıyma * 1 su bardağı haşlanmış nohut *1,5 su bardağı pirinç *1 çorba kaşığı biber salçası *2 çorba kaşığı tereyağı *1 tatlı kaşığı karabiber *1 tatlı kaşığı tuz Üzeri için: *1 adet limon suyu...
  8. koza

Adana Yöresel Yemekleri

Ynt: Adana Yöresel Yemekleri NAMAZ ÇORBASI MALZEMESİ: Yarımşar kilo dövme ve gerdan eti, 1 su bardağı nohut, 2 kaşık kuyrukyağı, kimyon, karabiber, tuz. Bir gece önceden suda ıslatılan dövme ve nohutu etle birlikte ateşe atın. Tuzunu ekleyerek kaynamaya bırakın. Yemeğin suyu eksildikçe...
  9. koza

Ynt: 4. Geleneksel Gezenbilir İftar Buluşması (16 Eylül 2009) 01- Nadir Uğurlular (mogzilla) + 1 02- Berk Saraç (berksito) + 3 03- Emine Şeçeroviç (BamBina) 04- Ünal Çelik (ulusotomotiv) 05- Pınar Karaçar +1 06- Mustafa Eraslan (Mezzy) 07- Uğur Kalaycı (Jeep34) 08- Havva Kalaycı...

10. koza

"10 Gün 10 Gece Su Altında Kalma" Rekor Denemesi

Ynt: İşte Rekorun Bedeli Video ilk mesaja eklenmiştir...

11. koza

Ynt: İşte Rekorun Bedeli Birazdan videosunuda ekliyeceğim.
  12. koza

Ynt: "10 Gün 10 Gece Su Altında Kalma" Rekor Denemesi Jerry Hall'a ait 120 saat 1 dakika 9 saniyelik rekoru 135 saat 2 dakika 19 saniye sualtında kalarak kıran dalgıç Cem Karabay, sağlık sorunları nedeniyle havuzdan çıkarıldı. Rekortmen Cem Karabay, sualtından çıkarıldıktan sonra vücudunun...

13. koza

Mısır Firavunlar Rallisi (3-10 Ekim 2009)

Ynt: Mısır Firavunlar Rallisi (3-10 Ekim 2009) Bir etkinlik düzenleyip hep beraber gitsekmi acaba ::)
  14. koza

Ynt: 4. Geleneksel Gezenbilir İftar Buluşması (16 Eylül 2009) Bu durumda adınızı listeye ekleyelimmi ? :)
  15. koza

Ynt: 4. Geleneksel Gezenbilir İftar Buluşması (16 Eylül 2009) 01- Nadir Uğurlular (mogzilla) + 1 02- Berk Saraç (berksito) + 3 03- Emine Şeçeroviç (BamBina) 04- Ünal Çelik (ulusotomotiv) 05- Tuncay Özay (tuncay cj) 06- Pınar Karaçar +1 07- Mustafa Eraslan (Mezzy) 08- Uğur...

16. koza

DAK/SAR Denizde Gönüllü Acil Yardım Arama Kurtarma Örgütü

Ynt: DAK/SAR Denizde Gönüllü Acil Yardım Arama Kurtarma Örgütü Sanırım 18 yaşını doldurmuş olmak gerekiyordu.Ben çoktan doldurmuş olduğumdan çok ilgilenmedim işin bu tarafı ile :) o yüzden çok emin değilim. Siz en doğru bilgiyi Dak/Sar ı arayarak Sevgi Hanımdan alabilirsiniz.
  17. koza

DAK/SAR Denizde Gönüllü Acil Yardım Arama Kurtarma Örgütü

Ynt: DAK/SAR Denizde Gönüllü Acil Yardım Arama Kurtarma Örgütü Aşağıda verdiğim numaradan Sevgi Hanımla iletişim kurup gerekli şartları öğrenebilirsiniz :) Sevgi Hanım yoksa da oradaki arkadaşlar yardımcı olmaya çalışacaktır. Sizin bölümünüz nedir bilmiyorum ama benim eğitim aldığım kur da gemi...
  18. koza

İstikamet Macera; Yunanistan - Makedonya - Kosova - Karadağ - İtalya

Ynt: İstikamet Macera; Yunanistan - Makedonya - Kosova - Karadağ - İtalya Çok eğlenceli bir gezi olmuş. Çok keyif alarak takip ettim yazınızı.Tebrik ederim.

19. koza

Disko1 Ne Yakar?

Ynt: Disko1 Ne Yakar? Merhaba Aşağıdaki linklerden Discovery için aradığınız pek çok bilgiye ulaşabilirsiniz.. http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=978.0 http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=22722.0 http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=23400.0...
  20. koza

İlk Adrenalin Franchise'ı Ankara'da Açılıyor

Adrenalin Tırmanış ve Doğa Sporları Ankara mağazası çok yakında açılıyor.Kavaklıdere Atatürk Bulvarında hazırlıkları devam eden mağaza açılışında özel indirimler ve promosyanlarla Ankaralı tırmanış ve doğa sporları tutkunlarına çok yakında hizmet vermeye başlayacak. Kesinleşen açılış tarihi...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,629
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri