Arama sonuçlarınız

1. koza

4. Geleneksel Gezenbilir İftar Buluşması (16 Eylül 2009)

Sevgili Gezenbilir Üyeleri Herkesin artık bildiği üzere haftasonu İstanbul ve hatta bütün Marmara bölgesi için şiddetli yağış ve fırtına ve beraberinde pek çok sorun beklenmekte. Sorunsuz bir organizasyon olması ve kimsenin mağdur olmaması için İftar organizasyonumuz 16 Eylül Çarşamba gününe...

2. koza

30 Ağustos Zafer Bayramı Konvoyu Mersin

Ynt: 30 Ağustos Zafer Bayramı Konvoyu Mersin Tebrikler... Uzun bir güzergahta başarılı bir organizasyon olmuş...
  3. koza

Gezenbilir 3. "Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi" Duyurusu (29 Ağustos 2009)

Ynt: Gezenbilir 3. "Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi" Duyurusu (29 Ağustos 2009) -Geziye katılmak için fotoğrafçı veya fotoğraf makinesi sahibi olmaya gerek yoktur, Tarihi Yarımada ve Boğaz'ın gece güzelliklerini keşfetmek isteyen herkes katılabilir.

4. koza

Gezenbilir 3. "Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi" Duyurusu (29 Ağustos 2009)

Ynt: Gezenbilir 3. "Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi" Duyurusu (29 Ağustos 2009) 1- Koza Yardımcı (koza)
  5. koza

Bayan Şoför

Ynt: Bayan Şoför Trafikte karşıma çıkmayın >:( Sanada aşkolsun Yüksel :-\ Hem nereden belli bayan olduğu ? Bana hiçte bayanmış gibi gelmedi 8)

6. koza

Jeepleri Tankla Eziyorlar

Ynt: Jeepleri Tankla Eziyorlar Deneyip denemediklerini bilmiyorum Mustafa ama sen denemeye karar verirsen lütfen banada haber ver :)

7. koza

Jeepleri Tankla Eziyorlar

Ynt: Jeepleri Tankla Eziyorlar Bu da başka bir eğlence şekilleri... http://www.akilli.tv/video/411628/Araba-iste-boyle-yikanir.aspx http://www.youtube.com/watch?v=jrN5ZBoJcMM
  8. koza

Biz Adını Koyamadık, Onlarda Mahallesi Var

Ynt: Biz Adını Koyamadık, Onlarda Mahallesi Var Ben denetimli olarak bu yaşam şeklinin desteklenmesinden yanayım. Bunlara belirli noktalar gösterilerek kendi mahallelerini kurma şansı verilebilir. Adana'dakilerin pek çoğu 1 oda salon mutfak bir ve içinde WC olan yüzen ev,balkon her ne derseniz...
  9. koza

Ceren’in Enerji Projesi İsveç’te Birinci Oldu

Stockholm’de Uluslararası Dünya Gençler Su yarışmasında, 30 ülkeden 53 öğrencinin sunduğu projeler arasında Ceren Burçak Dağ birinci oldu. Ceren’e birinciliği, ”Yağmur damlalarından enerji” üretme projesi getirdi. Aynı proje ile geçen yıl TÜBİTAK’ın yarışmasında dereceye giremeyen Ceren...

10. koza

Face (Rottweiler)

Ynt: Face (Rottweiler) Bu bacaklar "dünür" Berk'e ait galiba ;D

11. koza

Nefes (2009)

Ynt: Nefes (2009) Filmin tanıtım sitesinde 16 Ekim'de gösterime gireceği yazıyor ama ben yinede emin olamıyorum çünkü 1 yıldır gösterime giriş tarihi sürekli erteleniyordu. Umarım bu defa ertelenmez ve filmi izleriz artık ;) Ben yaşamadım ama yinede etkileniyorum. Orada olanların Allah...
  12. koza

Nefes (2009)

Ynt: Nefes (2009) Ekim ayında bu film için sinema etkinliğimiz olacak zaten.

13. koza

Nefes (2009)

“Nefes” bir yüzbaşının komuta ettiği 40 kişilik bir timin hikâyesidir. 2365 metre yükseklikteki “Karabal” tepesinde bulunan bir röle istasyonunu korumakla görevlendirilen bu 40 askerin görevlerini yerine getirirken yaşadıkları acıları, sevinçleri ve yaşam mücadelelerini anlatıyor. Şehit olan...
  14. koza

17 Ağustos 1999 - 2009

Ynt: 17 Ağustos 1999 - 2009 Türkiye'nin 20.YY da yaşadığı en büyük felaket.... Binlerce insan hayatını kaybetti,binlerce insan yaralandı,binlerce insan sevdiklerini kaybetmenin acısını yaşadı. Yaralananlar ve sevdiklerini kaybedenlerin bir çoğu hala o günlerde yaşadıkları tramvaları...
  15. koza

Arkadaşımız Tuncay Özay' ın (Tuncay CJ) Doğum Günü

Ynt: Arkadaşımız Tuncay Özay' ın (Tuncay CJ) Doğum Günü Doğum günün kutlu olsun Tuncay. Umarım senin için çok güzel bir yaş olur.

16. koza

Kocatepe Zafer Yürüyüşü (23-26 Ağustos 2006)

Ynt: Kocatepe Zafer Yürüyüşü (23-26 Ağustos 2006) İstanbuldan katılan olursa bende gelirim Zerrincim ;)
  17. koza

Düşünün ki O Bu Konuyu Okuyacak?

Ynt: Düşünün ki O Bu Konuyu Okuyacak? uzun zamandır Kulağımın içi kaşınıyordu.Felaket. Önce azar azar başlıyor kaşıntı, geceleri. Sonra artıyor. Kaşımak da bir zor ki kulağın içini,Bir türlü geçmiyor."Ne yapsam acaba?" diyorudum. Günler geçtikçe daha da arttı.Doktora gitmeye karar verdim...
  18. koza

Antalya Kamp Alanları

Ynt: Antalya Kamp Alanları Ben gitmiştim ama çok uzun zaman önceydi. Son halini bilemiyorum. Benim gittiğim dönemde çadır ve karavanlar için herşey düşünülmüştü. Nezih bir ortam vardı. Tertemiz ve bakımlıydı. Ama dediğim gibi çok uzun zaman önceydi ve son durumunu bilemiyorum.

19. koza

Türkiye'de Kuş Gözlemi Yapılan Havzalar

Ynt: Türkiye'de Kuş Gözlemi Yapılan Havzalar BÜYÜK MENDERES HAVZASI AKDAĞ İl: Denizli, Afyon İlçeler: Çivril, Kızılören, Sandıklı Yüzölçümü: 42394 Rakım: 900 - 2446 m Koruma: var Kuş türleri: Kara akbaba (3 çift), kızıl akbaba (3 çift), sakallı akbaba (1 çift) ve küçük kartal (4 çift) gibi...
  20. koza

Türkiye'de Kuş Gözlemi Yapılan Havzalar

Ynt: Türkiye'de Kuş Gözlemi Yapılan Havzalar KÜÇÜK MENDERES HAVZASI İDİL KÖRFEZİ ADALARI İl: İzmir İlçeler: Çeşme, Karaburun Yüzölçümü: 957 Rakım: 0-218 m Koruma: var Kuş türleri: Tepeli karabatak (84 çift) popülasyonuyla önemli kuş alanları statüsü kazanır. Başlıca Özellikleri: kayalık kıyı...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,630
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri