Arama sonuçlarınız

1. koza

Yöneticilerimizden Koza Yardımcı İstanbul İl Genel Meclisi Üyesi Seçilmiştir

Ynt: Yöneticilerimizden Koza Yardımcı İstanbul İl Genel Meclisi Üyesi Seçilmiştir Hoşbulduk efendim :) Benden kolay kolay kurtulamazsınız ;) Çok teşekkür ederim :)

2. koza

''Muhabbetimizi Serbest Muhabbet Bölümünde Yapalım'' Uyarısı!..

Ynt: ''Muhabbetimizi Serbest Muhabbet Bölümünde Yapalım'' Uyarısı!.. Merhaba sevgili üyeler Öncelikle forumda yönetici olarak değil sadece Off-Road bölümünü takip eden ve Off-Road u seven nadir bayanlardan biri olarak şunu söylemek istiyorum; gezi duyuruları ve gezi sonrası paylaşımlarda...
  3. koza

Ahırkapı Hıdırellez Şenlikleri (5 Mayıs 2009)

Ynt: Ahırkapı Hıdırellez Şenlikleri (5 Mayıs 2009) 1-Koza Yardımcı (koza)

4. koza

Ynt: Ahırkapı Hıdırellez Şenlikleri (5 Mayıs 2009) Gezenbilir ekibi olarak 5 mayıs akşamı saat 20:00 da Ayasofya Müzesinin giriş kapısında buluşarak Ahırkapı Hıdırellez Şenliklerine gidiyoruz.... Kimler geliyor ?? Geçen yıllardaki ki organizasyonlarımızın linkleri... Ahırkapı Hıdırellez...
  5. koza

HIDRELLEZ NEDİR? “Doğa”nın her baharda “canlanışı”, dünyanın her yerinde yaşayan insan toplulukları tarafından, kendi kültürlerine uygun biçimlerde kutlanır. İnsanlar, kışın getirdiği karamsarlıktan kurtuldukları için sevinirken, her bahar yeniden canlanan doğaya umut bağlar, düşlerinin...

6. koza

Gezenbilir Kıbrıs'ta

Ynt: Gezenbilir Kıbrıs'ta Ekiple görüştüm Mersindelermiş ;) Feribotları 24:00 hareket edecekmiş :)

7. koza

Gezenbilir Kıbrıs'ta

Ynt: Gezenbilir Kıbrıs'ta Ayrıca Kıbrıs'ta bulunan Gezenbilir üyeleri ile de bir buluşma gerçekleştirelecektir ;)
  8. koza

Gezenbilir Kıbrıs'ta

Doğu Akdeniz Üniversitesinde düzenlenen Motor Sporları Festivaline üniversitenin daveti üzerine katılacak olan Gezenbilir Ekibi 10-11-12 Nisan tarihlerinde Kıbrıs'ta bulunacak.10 Kişilik bir ekip ve arazi donanımlı 3 araç ile festivale katılan Gezenbilir Ekibi 11 Nisan tarihinde de motor...
  9. koza

Yöneticilerimizden Koza Yardımcı İstanbul İl Genel Meclisi Üyesi Seçilmiştir

Ynt: Yöneticilerimizden Koza Yardımcı İstanbul İl Genel Meclisi Üyesi Seçilmiştir Uzun süredir foruma giremediğim için bu başlığıda henüz gördüm malesef :( Bu geç kalmış teşekkür için hepinizin affına sığınıyorum...... İyi dilek ve tebrikleriniz için ayrı ayrı herkese çok teşekkür ederim :)

10. koza

Gezenbilir 1. Kış Kampı; Bolu Aladağlar (21-22 Şubat 2009)

Ynt: Gezenbilir 1. Kış Kampı; Bolu Aladağlar (21-22 Şubat 2009) Fotograflar ve videolar için çok teşekkürler arkadaşlar,ellerinize sağlık :) Gelemedim ama gelmiş kadar oldum ;)

11. koza

Ynt: Gezenbilir 1. Kış Kampı; Bolu Aladağlar (21-22 Şubat 2009) Saol Pınarcım :) Bu defa olmadı ama umarım bir sonraki etkinlikte bir arada oluruz ;) Çadır grubunda adımı ilk sıraya yazdığım halde malesef son dakika gelişen bir durumdan dolayı gelemedim :( Bundan dolayı cok özür diliyorum...
  12. koza

Ynt: Gezenbilir 1. Kış Kampı; Bolu Aladağlar (21-22 Şubat 2009) Etkinlik fotografları ve yorumlar icin http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=25562.0

13. koza

Berrak Kahyalı Yaşamak İstiyor

Adı Berrak.Henüz 5 yaşında.İlk defa Facebook'taki grubunda gördüm kendisini ve ne yalan söyleyim acaba yine bir dalaveremi var dedim işin içinde.Daha sonra Show Tv anahaberde karşılaştım.Benim gibi şüphe ile yaklaşan bir arkadaşım yardım etmeden önce aile ile irtibat kurdu.Bize düşen olayın...
  14. koza

Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009)

Ynt: Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009) Bensiz gidebileceğinizimi sanmıştınız yoksa :D En kötü ihtimalle yürüyerek gelir ormanda karşınıza çıkarım ;D ;D ;D
  15. koza

Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009)

Ynt: Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009) o zaman aracında yer olan arkadaşlar belirtisnler,bizde fotoğraf grubundan arkadaşlar ile gezinize iştirak edelim :) Krşılığında güzel Off-Road fotoğrafları verelim sizlere ;)

16. koza

Ynt: Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009) Şimdi bizim 4x4 ümüz yok diye biz gelemiyormuyuz ???
  17. koza

Bostancı'dan Kadıköy'e Fotoğraf Gezisi Duyurusu (15 Şubat 2009)

Arkadaşlar Gelemiyorsunuz diye üzülmeyin ;) Biz size buradan fotoğraflar ile tüm detayları anlatırız :)
  18. koza

Bostancı'dan Kadıköy'e Fotoğraf Gezisi Duyurusu (15 Şubat 2009)

Ynt: Bostancı'dan Kadıköy'e Fotoğraf Gezisi Duyurusu (15 Şubat 2009) 1. Berk Saraç (Berksito) + 3 2. Emine ( Bambina ) 3. Mustafa Eraslan (Mezzy) 4. Kadir Pirasoğlu (noexit) 5. Serdar Tanrıverdi (Sharingan) 6. Elif (eLf) 7. Koza Yardımcı (koza)

19. koza

Gezenbilir " Benjamin Button'ın Tuhaf Hikayesi " Filmini İzlemeye Gidiyor

Ynt: Gezenbilir " Benjamin Button'ın Tuhaf Hikayesi " Filmini İzlemeye Gidiyor 1- Hakan Özkaya ( Kasif ) 2- Koza Yardımcı (koza)
  20. koza

Gezenbilir " Benjamin Button'ın Tuhaf Hikayesi " Filmini İzlemeye Gidiyor

Etkinlik Detayları Tarih : 26 Şubat 2009 Perşembe Buluşma Saati : 21:00 Film Başlama Saati : 21:30 Yer : Şişli Megaplex (Cevahir AVM) Film : Benjamin Button'ın Tuhaf Hikayesi Tür : Fantastik / Romantik / Dram / Gizem Gösterim Tarihi : 6 Şubat 2009 Yönetmen : David Fincher Senaryo : Eric...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,630
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri