Arama sonuçlarınız

1. koza

Suzuki Buluşması ve Şile Off-Road Gezisi (11 Ocak 2009)

Ynt: Suzuki Buluşması ve Şile Off-Road Gezisi (11 Ocak 2009) Katılmanızda hıc bır sakınca yoktur ;) Tüm standart Suzuki araçlar katılabilir.Etaplar ona göre seçildi. Kesin katılmaya karar verdiğiniz zaman listeye adınızı eklemeniz gerekmektedir.

2. koza

Ynt: Suzuki Buluşması ve Şile Off-Road Gezisi (11 Ocak 2009) ;D ;D ;D
  3. koza

Ynt: Suzuki Buluşması ve Şile Off-Road Gezisi (11 Ocak 2009) Listeye adınızı eklemeniz yeterli Tayfun bey.Ben sizi listeye ekledim... Katılımcı Araçlar Listesi 01 - Hakan Irıklı / Vitara (Telsiz/MT Lastik/Kilit Def./Vinç) 02 - Onur Uzbaşaran / Vitara (Telsiz/MT...

4. koza

Gezenbilir Geleneksel 2. Anıtkabir Ziyareti (16 - 17 Ocak 2009)

Ynt: Gezenbilir Geleneksel 2. Anıtkabir Ziyareti (16 - 17 Ocak 2009) 01- Koza YARDIMCI - İstanbul 02- Ufuk SARNIK +1 - İstanbul 03- Pınar KARAÇAR - İstanbul 04- Funda ERHAN - İstanbul 05- Zerrin YİĞİTER - Ankara 06- Yıldırım DEĞERLİYURT - Ankara 07- Kerim ALÖÇ - Ankara 08- Sedat AÇIL -İstanbul...
  5. koza

Milka Çikolata Festivali Mundial Sirki

Ynt: Milka Çikolata Festivali Mundial Sirki 01- Emrullah (witkey) 02- Esra Akeroğlu (eftaLYa) 03- Koza Yardımcı (koza) 04- Sedat Açıl (yol) 05- Elif (elf) 06- Sevda Altıncı 07- Mert Aydoğan 08- Hakan Bulu (xano) + 1,5 09- Armağan (beaconsfield)+2

6. koza

Ynt: Milka Çikolata Festivali Mundial Sirki 3 kişi gidiyoruz galiba :)

7. koza

Ynt: Gezenbilir Geleneksel 2. Anıtkabir Ziyareti (16-17 Ocak 2009) 01- Koza Yardımcı - İstanbul
  8. koza

Ynt: Milka Çikolata Festivali Mundial Sirki 01.Emrullah(witkey) 02.Esra Akeroğlu(eftaLYa) 03.Koza Yardımcı (koza)
  9. koza

2009 Yılının ilk etkinliği :) Bu defaki durağımız Milka Çikolata Festivali Mundial Sirki ;) Tarih: 2 Ocak 2009 Cuma Saat: 20:30 Yer : Dolmabahçe Küçükçiftlik Parkı / İstanbul Ücret : Öğrenci 15 YTL, Tam 20 YTL Milka Çikolata Festivali’nin İstanbul ayağı aynı zamanda İstanbul Mundial Sirki’ne...

10. koza

GELENEKSEL 2. ANITKABİR ZİYARETİMİZİ 16 - 17 OCAK 2009 TARİHLERİNDE GERÇEKLEŞTİRİYORUZ Geçen sene bir takım aksilikler nedeniyle üzülerek gerçekleştiremediğimiz Anıtkabir Ziyaretimizin ilkini 2006 senesinde gerçekleştirmiştik. İçimizde ukde kalan Gezenbilir Anıtkabir Ziyareti'nin ikincisini...

11. koza

Motosiklete Bin Oğlum, Çünkü Motosiklet Hayattır

Ynt: Motosiklete Bin Oğlum, Çünkü Motosiklet Hayattır Geçmiş olsun umarım en kısa zamanda yollara dönersiniz...
  12. koza

Kocaeli'de Hamsili Helvalı Defenderlı Rampa (14 Aralık 2008)

Ynt: Kocaeli'de Hamsili Helvalı Defenderlı Rampa (14 Aralık 2008) Sanırım fena kıskandım ??? Tekrarı ne zaman bu olayın :D

13. koza

Fevzi Usta'ya ve Serkan'a Geçmiş Olsun

13 Aralık Cumartesi gecesi Kemerburgaz'da kaza geçiren Fevzi Ustaya ve arkadaşımız Serkan'a acil şifalar diliyoruz.....
  14. koza

Ankara Işık Dağı Off-Road ve Kamp Etkinliği Duyurusu (20-21 Aralık 2008)

Ynt: Ankara Işık Dağı Off-Road ve Kamp Etkinliği Duyurusu (20-21 Aralık 2008) Bencede ortak bir noktada kamp etkinliği yapmak lazım ;) Sadece İstanbul ve Ankara değil;Kocaeli ve Sakarya gruplarıda katılır ;)
  15. koza

Ynt: Ankara Işık Dağı Off-Road ve Kamp Etkinliği Duyurusu (20-21 Aralık 2008) Arkadaşlar inanın çok imrendim ;) Tarih çok ters bir tarih,malesef yılbaşına kadar haftasonu yapılan hiçbir etkinliğe katılamıyorum :( Yılbaşından sonra yapacağınız ilk kamp organizasyonuna katılıyorum :) Hatta...

16. koza

Taksim'den Sirkeci'ye Fotoğraf Gezisi (30 Kasım 2008)

Ynt: Taksim'den Sirkeci'ye Fotoğraf Gezisi (30 Kasım 2008) Öncelikle adımı ilk sıraya yazdığım halde gelemediğim için tüm arkadaşlardan özür dilerim :( Malesef gelemiyecek kadar rahatsızdım :( Gezi fotoğraf ve yorumlarını aşağıdaki linkten takip edebilirsiniz...
  17. koza

Ynt: Ankara Işık Dağı Off-Road ve Kamp Etkinliği Duyurusu (20-21 Aralık 2008) Aslında her kamptan önce bizim kampçılık bölümümüzün geneline bir göz atıp unuttuğumuz şeyleri tekrar hatırlamak çok faydalı olacaktır ;)
  18. koza

Gezenbilir "Issız Adam" Filmini İzlemeye Gidiyor (4 Aralık 2008)

Ynt: Gezenbilir "Issız Adam" Filmini İzlemeye Gidiyor (4 Aralık 2008) son gun saat 12:00 a kadar ;)

19. koza

Gezenbilir "Issız Adam" Filmini İzlemeye Gidiyor (4 Aralık 2008)

Ynt: Gezenbilir "Issız Adam" Filmini İzlemeye Gidiyor (4 Aralık 2008) Bazılarımız film saatinden biraz daha erken gidiyoruz Cevahire;malum işten çıkıp gideceğimiz için karnımızı doyuruyoruz :) Şayet film saatinde gelecekseniz direk 21:00-21:15 arası sinema girişinde buluşursunuz...
  20. koza

Gezenbilir "Osmanlı Cumhuriyeti" Filmini İzlemeye Gidiyor (18 Aralık 2008)

Ynt: Gezenbilir "Osmanlı Cumhuriyeti" Filmini İzlemeye Gidiyor (18 Aralık 2008) Peeeesssss diyorum :) Ben daha napiiimmmm :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,630
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri