Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Suzuki Buluşması ve Şile Off-Road Gezisi (11 Ocak 2009)
Katılmanızda hıc bır sakınca yoktur ;) Tüm standart Suzuki araçlar katılabilir.Etaplar ona göre seçildi.
Kesin katılmaya karar verdiğiniz zaman listeye adınızı eklemeniz gerekmektedir.
2009 Yılının ilk etkinliği :)
Bu defaki durağımız Milka Çikolata Festivali Mundial Sirki ;)
Tarih: 2 Ocak 2009 Cuma
Saat: 20:30
Yer : Dolmabahçe Küçükçiftlik Parkı / İstanbul
Ücret : Öğrenci 15 YTL, Tam 20 YTL
Milka Çikolata Festivali’nin İstanbul ayağı aynı zamanda İstanbul Mundial Sirki’ne...
GELENEKSEL 2. ANITKABİR ZİYARETİMİZİ 16 - 17 OCAK 2009 TARİHLERİNDE GERÇEKLEŞTİRİYORUZ
Geçen sene bir takım aksilikler nedeniyle üzülerek gerçekleştiremediğimiz Anıtkabir Ziyaretimizin ilkini 2006 senesinde gerçekleştirmiştik. İçimizde ukde kalan Gezenbilir Anıtkabir Ziyareti'nin ikincisini...
Ynt: Ankara Işık Dağı Off-Road ve Kamp Etkinliği Duyurusu (20-21 Aralık 2008)
Bencede ortak bir noktada kamp etkinliği yapmak lazım ;)
Sadece İstanbul ve Ankara değil;Kocaeli ve Sakarya gruplarıda katılır ;)
Arkadaşlar inanın çok imrendim ;)
Tarih çok ters bir tarih,malesef yılbaşına kadar haftasonu yapılan hiçbir etkinliğe katılamıyorum :(
Yılbaşından sonra yapacağınız ilk kamp organizasyonuna katılıyorum :)
Hatta...
Ynt: Taksim'den Sirkeci'ye Fotoğraf Gezisi (30 Kasım 2008)
Öncelikle adımı ilk sıraya yazdığım halde gelemediğim için tüm arkadaşlardan özür dilerim :(
Malesef gelemiyecek kadar rahatsızdım :(
Gezi fotoğraf ve yorumlarını aşağıdaki linkten takip edebilirsiniz...
Aslında her kamptan önce bizim kampçılık bölümümüzün geneline bir göz atıp unuttuğumuz şeyleri tekrar hatırlamak çok faydalı olacaktır ;)
Ynt: Gezenbilir "Issız Adam" Filmini İzlemeye Gidiyor (4 Aralık 2008)
Bazılarımız film saatinden biraz daha erken gidiyoruz Cevahire;malum işten çıkıp gideceğimiz için karnımızı doyuruyoruz :)
Şayet film saatinde gelecekseniz direk 21:00-21:15 arası sinema girişinde buluşursunuz...