Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: ISUZU D-MAX 3.0 TD PROJESI
projemiz arctic dodiklerle devam edecek inşallah.. Şu an siparişleri üzerinde ugraşıyorum izlanda da gelecek. dodiklerimiz inşallah şu şekilde olacak..
aslında şaft ile ilgili bir hatam oldu. yukardada size belirtmiştim. şaftın sonuna eger tornada bir flanş yaptırırsanız bence bu daha saglıklı olur.
Biz şaftı önce kestik ekledigimiz parça biraz uzun geldi. ve kasıntı yaptı. Daha sonra biraz kısalttık ve tam...
ön gögüsde sonradan takacagımız detaylar için düğme yerleri yoktu.
ön konsol ve vites arası boştu.
Buraya kalıp çıkarttık ve bir konsol yaptık. bunun yapıp aşamasınında resimleri var. onları ayrıca pyalaşacagım
Bu şekilde
*ön kilit
*arka klit
*kompresör...
Tavan sepeti yapılırken lazer de ısuzu yazısı da hazırlandı. tüm işlemlerden sonra boyandı.
tepeye 4 adet hella siz farlarımızı monte ettikten sonra , Thulede n aldıgımız tavan barları üzerine sepeti yerleştirdik.
Ayrıca elektrik tesisatını anten deliginden...
Bu ayarlamayı yapmaz isek duruma göre şaft yetişmeyecektir. ama hiç şaftı kesmeden şafta bir ara elemanda ekleyebilirsiniz. Bu şekilde şaft boyu uzayacaktır.
Amin amca çok saolasın. daha iyilere sana olsun inşallah. Bu arada biz cuma günü Samoff un yarışlarına gitmek için ekipce Samsuna yola çıkıyoruz. inşallah samsunda görüşürüz.
Evet güzel can alıcı bir soru.
tabiki bana katılan ve katılmayan arkadaşlar mutlaka olacaktır. Biz bu projeye aslında 3 dmax alarak 3 arkadaşımla beraber yapmak için başladık. Arkadaşlarımızdan birisi Tamer zaten onunda burda paylaşımları var , kendisi 2012 hilux...