Arama sonuçlarınız

1. PIKE

ISUZU D-MAX 3.0 TD PROJESI

Ynt: ISUZU D-MAX 3.0 TD PROJESI .

2. PIKE

Ynt: ISUZU D-MAX 3.0 TD PROJESI projemiz arctic dodiklerle devam edecek inşallah.. Şu an siparişleri üzerinde ugraşıyorum izlanda da gelecek. dodiklerimiz inşallah şu şekilde olacak..
  3. PIKE

Ynt: ISUZU D-MAX 3.0 TD PROJESI Fatih bey çok teşekkür ederim başkadır bu japon sevdası...

4. PIKE

Ynt: ISUZU D-MAX 3.0 TD PROJESI çok teşekkürler ama bu aracı agırlıklı safari için yapıyorum.
  5. PIKE

6. PIKE

Ynt: ISUZU D-MAX 3.0 TD PROJESI Ömerin kamyonet degil mi sonuçta hepsi aynı. ;D ;D ;D kamyonetten arazi aracı mı olur mu hiç ;D ;D

7. PIKE

8. PIKE

Ynt: ISUZU D-MAX 3.0 TD PROJESI aslında şaft ile ilgili bir hatam oldu. yukardada size belirtmiştim. şaftın sonuna eger tornada bir flanş yaptırırsanız bence bu daha saglıklı olur. Biz şaftı önce kestik ekledigimiz parça biraz uzun geldi. ve kasıntı yaptı. Daha sonra biraz kısalttık ve tam...
  9. PIKE

10. PIKE

11. PIKE

12. PIKE

Ynt: ISUZU D-MAX 3.0 TD PROJESI ön gögüsde sonradan takacagımız detaylar için düğme yerleri yoktu. ön konsol ve vites arası boştu. Buraya kalıp çıkarttık ve bir konsol yaptık. bunun yapıp aşamasınında resimleri var. onları ayrıca pyalaşacagım Bu şekilde *ön kilit *arka klit *kompresör...

13. PIKE

Ynt: ISUZU D-MAX 3.0 TD PROJESI Tavan sepeti yapılırken lazer de ısuzu yazısı da hazırlandı. tüm işlemlerden sonra boyandı. tepeye 4 adet hella siz farlarımızı monte ettikten sonra , Thulede n aldıgımız tavan barları üzerine sepeti yerleştirdik. Ayrıca elektrik tesisatını anten deliginden...
  14. PIKE

Ynt: ISUZU D-MAX 3.0 TD PROJESI Tavan sepetinden resimlere başlayalım. Tamer beyin imalatı tavan sepeti. Dostum ellerine saglık.
  15. PIKE

Ynt: ISUZU D-MAX 3.0 TD PROJESI Bu ayarlamayı yapmaz isek duruma göre şaft yetişmeyecektir. ama hiç şaftı kesmeden şafta bir ara elemanda ekleyebilirsiniz. Bu şekilde şaft boyu uzayacaktır.

16. PIKE

Ynt: ISUZU D-MAX 3.0 TD PROJESI Amin amca çok saolasın. daha iyilere sana olsun inşallah. Bu arada biz cuma günü Samoff un yarışlarına gitmek için ekipce Samsuna yola çıkıyoruz. inşallah samsunda görüşürüz.
  17. PIKE

Ynt: ISUZU D-MAX 3.0 TD PROJESI Dostum bencede ille arctic ille arctic ;D ;D ;D
  18. PIKE

Ynt: ISUZU D-MAX 3.0 TD PROJESI kasım bey , bence önce güç...

19. PIKE

Ynt: ISUZU D-MAX 3.0 TD PROJESI Evet güzel can alıcı bir soru. tabiki bana katılan ve katılmayan arkadaşlar mutlaka olacaktır. Biz bu projeye aslında 3 dmax alarak 3 arkadaşımla beraber yapmak için başladık. Arkadaşlarımızdan birisi Tamer zaten onunda burda paylaşımları var , kendisi 2012 hilux...
  20. PIKE

Ynt: ISUZU D-MAX 3.0 TD PROJESI yavuz bey fotograflar biraz bölük pörçük oldu, en kısa sürede inşallah yarın derleyip paylaşacagım...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,629
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri