Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: ISUZU D-MAX 3.0 TD PROJESI
Yükseltme işlemini kısaca şöyle anlatayım. öncelikle bu araçlarda önlerde torsiyon barlar oldugu için işlem biraz daha kolay oluyor.
Torsiyonları önce sonuna kadar aldıktan sonra biraz boşluk verdik. ön kısımda yan dodiklerin altındaki çamurluklar sürttü bunları...
Harun bey çok teşekkür ederim. diger arkadaşların sorularınıda tek tek cevaplamaya çalışacagım. tüm detaylı resimleri paylaşacagım .
İsmail bey çok teşekkür ederim . valla aklımda güzel projeler var. Bakalım nereye varacagız.
Latikleri 32" taktım ama şimdi 35" e karar verdim.
Şu an izlandadan artick trucks için dodik siparişi vermek üzereyim.
Birşeylere yapmaya çalışacagız inşallah..
Artık ön tampana sıra geldi. ARB den ön tampanlarımız geldi. eskiler çıkarak.
ARB ön tamponlarımız takıldı.
İki 2 adet tampon için sis.
4 adet te üst sepet için HELLA sis farları takıldı.
Bu arada hem arka hemde ön tampon için çift vinç projemiz var. Vince...
Tavandaki eski aksesuarları komple söktük.
Yerine tavan sepeti yapmak için girişmlere başladık. Tavana hergangi bir zarar vermemek için THUELE tavan barlarını adık. Onları Monte ettikten sonra tavan sepeti işlemine başladık. Tavan sepetleri dostum Tamerin...
Cam rüzgarlıklarımızı da taktık.
**Telsiz anteni için Santiago 1200 e karar verdim.
**Telsiz için Almanyadan LA FEYATTA VENUS e karar verdim. Bu telsizi seçmemim sebebi.
unite ayrı degil. Tüm tuşlar Mıke in kendi üzerinde böylece araç göğsune herhangi bir unite...
Lastiklerde önce 32" e karar verdim
32x11,5 BF GOODRICH takmaya karar verdim ( Bunlar tabiki ilk karardı ;D ;D ;D ama işler öyle gelişmedi.
Neyse araç torsiyonlu oldugu için önleri önce torsiyondan yükseltik,
Arka makasları aksın üzerine aldık. ve...
Arkadaşlar merhabalar,
Herkes birşeyler yapıyor bende DMAX projesi yapmaya karar verdim.
Artık şahıs olarak agır off road yapan birisi degilim. Daha çok uzun soluklu gezilere ve kamplara çıkabilecegim bir araç yapmak istedim.
Tabi bu geziler hem ülke dışı hemde ülke içi olacaktı.
Ayrıca...
Hüseyin bey merhabalar,
Epeydir forma ugrayamıyodum. öncelikle ben daha önceden cooper stt kullandım. Çamur performansı lastigin iyi fakat bu lastigin kar performansı hiç iyi degil. Tabi MT lastik oldugu için seside çabası. Bu seferki dmax ben kamp arabası için kullanacagımdan dolayı ve uzun...
Ynt: Bizde 2012 Hilux yapalım dedik
Tamer dostum bu aralar formu pek takip edemiyorum. ama buradan da kacamaan bir MAŞALLAH diyeyim.
Kazasız belasız binmeyi nasip etsin rabbim. Allahım nazarlardan saklasın.
Tüm dostlara merhabalar, İnşallah bir aksilik olmaz ise ben ve KAYOFF olarak ,Kayseri ekibi olarak şenliklerde beraber olmak bizleri çok mutlu eder.
Tüm dostlarımızı zaten çok özlemiştik, biraz özlem giderelim. Zaten Maroff ekibinin geçen yıl Başkonuş yaylasında düzenledigi etkinligin tadı hala...
Mithat bey istediginiz panjur sistemli arka kapama sistemlerinden var. Google dmax aksesuarlarını araştırırsanız bulıursunuz. şu an bildigim bir link yok. ama en kısa sürede link göndermeye çalışırım...