Arama sonuçlarınız

1. PIKE

ISUZU D-MAX 3.0 TD PROJESI

Ynt: ISUZU D-MAX 3.0 TD PROJESI Teşekkürler Yusuf bey ...

2. PIKE

Ynt: ISUZU D-MAX 3.0 TD PROJESI Yükseltme işlemini kısaca şöyle anlatayım. öncelikle bu araçlarda önlerde torsiyon barlar oldugu için işlem biraz daha kolay oluyor. Torsiyonları önce sonuna kadar aldıktan sonra biraz boşluk verdik. ön kısımda yan dodiklerin altındaki çamurluklar sürttü bunları...
  3. PIKE

Ynt: ISUZU D-MAX 3.0 TD PROJESI Harun bey çok teşekkür ederim. diger arkadaşların sorularınıda tek tek cevaplamaya çalışacagım. tüm detaylı resimleri paylaşacagım .

4. PIKE

Ynt: ISUZU D-MAX 3.0 TD PROJESI TEŞEKKÜRLER SALİH BEY..
  5. PIKE

Ynt: ISUZU D-MAX 3.0 TD PROJESI İsmail bey çok teşekkür ederim . valla aklımda güzel projeler var. Bakalım nereye varacagız. Latikleri 32" taktım ama şimdi 35" e karar verdim. Şu an izlandadan artick trucks için dodik siparişi vermek üzereyim. Birşeylere yapmaya çalışacagız inşallah..

6. PIKE

Ynt: ISUZU D-MAX 3.0 TD PROJESI Artık ön tampana sıra geldi. ARB den ön tampanlarımız geldi. eskiler çıkarak. ARB ön tamponlarımız takıldı. İki 2 adet tampon için sis. 4 adet te üst sepet için HELLA sis farları takıldı. Bu arada hem arka hemde ön tampon için çift vinç projemiz var. Vince...

7. PIKE

Ynt: ISUZU D-MAX 3.0 TD PROJESI Tavandaki eski aksesuarları komple söktük. Yerine tavan sepeti yapmak için girişmlere başladık. Tavana hergangi bir zarar vermemek için THUELE tavan barlarını adık. Onları Monte ettikten sonra tavan sepeti işlemine başladık. Tavan sepetleri dostum Tamerin...
  8. PIKE

Ynt: ISUZU D-MAX 3.0 TD PROJESI Cam rüzgarlıklarımızı da taktık. **Telsiz anteni için Santiago 1200 e karar verdim. **Telsiz için Almanyadan LA FEYATTA VENUS e karar verdim. Bu telsizi seçmemim sebebi. unite ayrı degil. Tüm tuşlar Mıke in kendi üzerinde böylece araç göğsune herhangi bir unite...
  9. PIKE

Ynt: ISUZU D-MAX 3.0 TD PROJESI Jantlarımızı 16" den 15" para delikli desenli jantları seçmeye karar verdim.

10. PIKE

Ynt: ISUZU D-MAX 3.0 TD PROJESI çok teşekkürler...

11. PIKE

Ynt: ISUZU D-MAX 3.0 TD PROJESI .
  12. PIKE

Ynt: ISUZU D-MAX 3.0 TD PROJESI Lastiklerde önce 32" e karar verdim 32x11,5 BF GOODRICH takmaya karar verdim ( Bunlar tabiki ilk karardı ;D ;D ;D ama işler öyle gelişmedi. Neyse araç torsiyonlu oldugu için önleri önce torsiyondan yükseltik, Arka makasları aksın üzerine aldık. ve...

13. PIKE

Ynt: ISUZU D-MAX 3.0 TD PROJESI öncelikle lastiklerle ve yükseltme işiyle başladık.
  14. PIKE

Arkadaşlar merhabalar, Herkes birşeyler yapıyor bende DMAX projesi yapmaya karar verdim. Artık şahıs olarak agır off road yapan birisi degilim. Daha çok uzun soluklu gezilere ve kamplara çıkabilecegim bir araç yapmak istedim. Tabi bu geziler hem ülke dışı hemde ülke içi olacaktı. Ayrıca...
  15. PIKE

Satılık 35x12.5x15 bf goodrich at

Ynt: Satılık 35x12.5x15 bf goodrich at merhabalar size email attım ama cevap alamadım. beni ararsanız sevinirim...

16. PIKE

Isuzu-D-Max Kaç Kişiyiz?

Hüseyin bey merhabalar, Epeydir forma ugrayamıyodum. öncelikle ben daha önceden cooper stt kullandım. Çamur performansı lastigin iyi fakat bu lastigin kar performansı hiç iyi degil. Tabi MT lastik oldugu için seside çabası. Bu seferki dmax ben kamp arabası için kullanacagımdan dolayı ve uzun...
  17. PIKE

Isuzu-D-Max Kaç Kişiyiz?

Hayırlı olsun çok güzel bir araç. Ben çok memnunum
  18. PIKE

Bizde 2012 Hilux yapalım dedik

Ynt: Bizde 2012 Hilux yapalım dedik Tamer dostum bu aralar formu pek takip edemiyorum. ama buradan da kacamaan bir MAŞALLAH diyeyim. Kazasız belasız binmeyi nasip etsin rabbim. Allahım nazarlardan saklasın.

19. PIKE

1. Kahramanmaraş - MAROFF Off Road Oyunları ( 26 - 27 Mayıs 2012)

Tüm dostlara merhabalar, İnşallah bir aksilik olmaz ise ben ve KAYOFF olarak ,Kayseri ekibi olarak şenliklerde beraber olmak bizleri çok mutlu eder. Tüm dostlarımızı zaten çok özlemiştik, biraz özlem giderelim. Zaten Maroff ekibinin geçen yıl Başkonuş yaylasında düzenledigi etkinligin tadı hala...
  20. PIKE

Isuzu-D-Max Kaç Kişiyiz?

Mithat bey istediginiz panjur sistemli arka kapama sistemlerinden var. Google dmax aksesuarlarını araştırırsanız bulıursunuz. şu an bildigim bir link yok. ama en kısa sürede link göndermeye çalışırım...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,629
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri