Arama sonuçlarınız

1. sentor

Ağaçlar

Ynt: Ağaçlar fotografi cekerken ceken kisiye yani size anlattigi hikaye yada o anki duygu, saniyorum cektigimiz fotografi siteye koyarken beklediklerimiz "acaba ayni duygulari paylasabilecekmiyiz" yada "aktarabilmismiyim" gibi dusunceler oluyor tabiki bu benim dusuncem.. ve sonra...

2. sentor

Kişisel Galeri (goncaty)

Ynt: Kişisel Galeri (goncaty) Cok guzel ve keyifli fotograflar Gonca hanim,
  3. sentor

Kişisel Galeri (Edirne Dağcısı)

Ynt: Kişisel Galeri (Edirne Dağcısı) Merhaba Oguz, hosgeldin, tebrikler, eminim ileride istedigin makinan da olacaktir, kimbilir onlarla neler yaparsin, ama saniyorum boyle giderse yakinda kendi makinani da yapacaksin gibi.. :) istekli olmak onemli ve sen cok guzel bir yoldasin, hani su...

4. sentor

Kişisel Galeri (Pentaks)

Ynt: Kişisel Galeri (Pentaks) Bence gayet guzel gidiyor, tavsiyem bu sitedeki ve benzeri fotograf sitelerindeki ,fotograflara bol bol bakmaya calis ve yorumlari okumani tavsiye ederim, oldukca etkili olacaktir,
  5. sentor

Kişisel Galeri (Turgut Koç)

Ynt: Kişisel Galeri (Turgut Koç) Turgut bey cok guzel fotograflar ellerinize saglik, Bence fotograflarinizi tek tek girmektense tumunu bir sayfaya girebilirsiniz, gercekten keyifli fotograflar, bircok karede keske o elektrik telleri ve direkler de olmasa diyecegim ama, malesef onlarda...

6. sentor

Ashes and Snow -(Gregory Colbert’in 2005 yapımı Belgesel Sunumu)

Ynt: Ashes and Snow -(Gregory Colbert’in 2005 yapımı Belgesel Sunumu) Cok guzel..tesekkurler

7. sentor

Fotoğrafçılık Bölümü Sohbet

Ynt: Fotoğrafçılık Bölümü Sohbet Paylasimlariniz icin tesekkurler Cevdet bey ve sniper, pek hos bir konu degil galiba, tabiki "insanlik neyi gerektirir" gibi.. birseyleri sorgulamak degildi sorum, sadece tuhaf bir duygu diyelim, heleki amac sniper'in yazdigi gibi "1 kişi yerine 1000leri...
  8. sentor

Ynt: Fotoğrafçılık Bölümü Sohbet Fotografcilik bolumu "sohbet" ... ya burasi, diyorumki bu ilginc konuyu degistirelim, fotograf ile ilgili baska seyler yazalim, beni fotograftan bir donem sogutan birseyleri yazmak istedim, 17 agustos depremi...(Karamursel / Kocaeli de oturuyorum..) merkez ussu...
  9. sentor

Aslında Herşey Göründüğü Gibi Değildir - 2

Ynt: Aslında Herşey Göründüğü Gibi Değildir - 2 golgelerin yorumu...."golgelerin gucu adina" gibi oldu...) ilk anda aklima gelen sevgili motorcu'nun golgesi.......... (ki bence en keyifli seylerden biri heleki endro)).. o berbat trafikte....diger araclara teslim olmus ellerini...

10. sentor

Ynt: Kişisel Galeri (Edirne Dağcısı) makina nin ne oldugu hic onemli degil bence heleki ozel cabalari ile boyle fotograflarda cekebiliyorsa inan cok cok guzel seyler yapmis ve yapiyor demektir.. bencede hemen bu siteye uye olsun ve tum fotograflarini koysun ustelik cok ustalar var bu sitede...

11. sentor

Ynt: Kişisel Galeri (Edirne Dağcısı) Kemal, en basta fotograflar kardesime ait vs. vs. icine biseyler takiyo makiyooyle cekiyo demissin ya... o makina ne ise... icine neler takiyor sa... bufotograflari nasil cekiyorsa......ELLERINE KOLLARINA SAGLIK...... bence kardesini hemen al...
  12. sentor

Aslında Herşey Göründüğü Gibi Değildir

Ynt: Aslında Herşey Göründüğü Gibi Değildir tesekkurler.. :) ictendi...

13. sentor

Ynt: Fotoğrafçılık Bölümü Sohbet Korkmadim :) birzamanlar photobucket ten yuklemistim sora duzenlemek isterken sildim cogunu galiba..sora da ilgilenmedim.. bilgisayar konusunda pek yetenekli diilim (fotografta oldugu gibi)) ama yeniden yukleyecegim tabiki.. simdi daha kolay galeri'den.. ve...
  14. sentor

Ynt: Fotoğrafçılık Bölümü Sohbet Ya gercekten tesekkur ederim...de... ama yanlis anliyor cogu arkadas galiba.. :-\ okuyan baska arkadaslarda beni ukala mukala biri zannediyor galiba... :-[
  15. sentor

Ynt: Fotoğrafçılık Bölümü Sohbet Hay allahimmmm.....ya valla oyle bir niyetim yok...asagilamakmi... cok uzuldum...ben fotografci falan diilim..her yerde her seferinde belirttim..sadece fotograf i seven siradan biriyim.. ya neden yanlis anliyorsunuz...off..ne diim bilmemki.. eger yazdiklarim...

16. sentor

Ynt: Fotoğrafçılık Bölümü Sohbet Eyvallah... :D
  17. sentor

Aslında Herşey Göründüğü Gibi Değildir

Ynt: Aslında Herşey Göründüğü Gibi Değildir Cok guzel gercekten...... fotograf cok guzel.. bakis cok guzel...... hikaye cok guzel... siyahbeyaz olusu cok guzel..... ne diim sevgili sniper... valla icimden gelen bunlar.. hani bir onceki konuda sen bana iyi seyler soyledin diye diil...
  18. sentor

Ynt: Fotoğrafçılık Bölümü Sohbet Asya hakli... :) Sinan.. konu coktaaaaaaannnnn bitti.. istersen sana biraz ozet cikartiim..) 1) baskalarinin isine burnunu sokma araya maraya giriim deme.....aman.. 2) cep telefonu cep telefonudur... fotograf makinasi fotograf makinasidir 3) Turkce...

19. sentor

Ynt: Kişisel Galeri (Edirne Dağcısı) cok guzel elinize saglik ve evet devami gelsin.. selamlar
  20. sentor

Ordan, Burdan, Benden)))

Ynt: Ordan, Burdan, Benden))) elinize saglik, guzel fotograflar, guzel renkler..

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,629
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri