Arama sonuçlarınız

1. sentor

Ara'dan..

Ynt: Ara'dan.. kesinlikle cok dogru........o an ki duyguyu aktarabilmek...anlatabilmek...o an'i.....yasayan..gercek olan...var olan.....o an'i.... ama cem yilmaz'in dedigi gibi...ayni yere bakip ...kimi siir yada roman yazar.......kimide...baska seyler dusunur.. :) bu farkliliklar da hayatin...

2. sentor

Ara'dan..

Ynt: Ara'dan.. Sentor güzel konular açıyorsun...senin dediğin gibi "konulara devam vs vs vs" diyorum : ) Tesekkurler Sniper.. Ilk defa olumlu seyler okumak beni gercektennn cokk mutlu etti.. :) uzun zamandir ozellikle fotograf bolumu ile ilgili birak senin dedigin gibi cuccuk olmayi..sadece...
  3. sentor

Fotoğrafçılık Bölümü Sohbet

Ynt: Fotoğrafçılık Bölümü Sohbet Teşekkür ederim biraz olsun rahatladım...uzaylıyım herhalde diye düşünmeye başlamıştım..... :)

4. sentor

Kişisel Galeri (Didem GECEGEZER)

Ynt: Kişisel Galeri (Didem GECEGEZER) keyif ile izliyoruz
  5. sentor

Kisisel Galeri (Emirhan)

Ynt: Kisisel Galeri (Emirhan) Haklisiniz Esra hanim, uzun zaman oldu, yerlerini degistirmek degisiklik yapmak isterken saniyorum albumu silmis olabilirim. Galeri bolumunun olmasi buyuk kolaylik oldu, artik photobucket gibi sitelere yukleme geregi kalmadi, isteyen arkadaslar kolayca...

6. sentor

Kisisel Galeri (Emirhan)

Ynt: Kisisel Galeri (Emirhan) tesekkurler Kemal bey, saniyorum silindi yada bir problem oldu, hepsi son derece amatorceydi. selamlar

7. sentor

Ynt: Fotoğrafçılık Bölümü Sohbet kursad, cok guzel yazmissin ders gibiydi, saniyorum ben biraz haddimi asip seviyeyi bozdum, kimse kusura bakmasin,
  8. sentor

Ynt: Fotoğrafçılık Bölümü Sohbet Kusura bakmayin... evet tabiki Akraba falan degiliz.. kotu bir saka ve kotu bir yaziydi..
  9. sentor

Ynt: Fotoğrafçılık Bölümü Sohbet Tahmin ettigim gibi konu baya eylenceli bir hal almaya basladi.. oncelikle..kusura bakmayin yazdigim klavyede Turkce karakterler yok o yuzden.. gozlerimiz......yani GOZ.....derkende Turkce.... derkende.... yada dikkatli ! okursaniz (ki sanmiyorum)...

10. sentor

Ynt: Fotoğrafçılık Bölümü Sohbet hani bir onceki mesajimda Esra hanima anlatamamisim...demistim ya... bu arada anlayamadigim seylerde var tabiki.... mesela bu mesaj.... "gereksiz gegikler tantana mantana".....diyerek baslayan bir yazi....! diger bazi insanlarin..! buna benzer...

11. sentor

Ynt: Fotoğrafçılık Bölümü Sohbet :)
  12. sentor

Ynt: Fotoğrafçılık Bölümü Sohbet Esra hanim, saniyorum anlatamadim, anlatamamisim.. konu cep telefonu ile fotograf cekilir ...hayir cekilmez.......... gibi garip bir yere gitmis... sizde coook kizmissiniz.. tabiki tutku ile ve buyuk emekler ile fotografcilik yapan bircok kisiye asla...

13. sentor

Ynt: Fotoğrafçılık Bölümü Sohbet Bugun VATAN gazetesi pazar ilavesinde "Ara" ile bir roportaj vardi.... esini kaybetmis 20 gun once...... bas sagligi diliyoruz ... sora muhabir sormus......!! KAC TANE FOTOGRAF MAKINENIZ VARDIR....? cevap....hic umurumda degil...50 tane vardir ama...
  14. sentor

Ynt: Fotoğrafçılık Bölümü Sohbet :D....... ben pes ediyorum... tamam pardon... :)
  15. sentor

Ynt: Fotoğrafçılık Bölümü Sohbet ??? allaa alllllaaaahhhhhhhhh.........Esra..gordunmu.. :) bu tas banaydi galiba... :D hani telefon makinasi telefon icin fotograf makinasi fotograf...dedin ya.. :D yawwww abiler... valla belki ayni seylerden bahsediyoruz da.....anlasamadik herhal...

16. sentor

Ynt: Fotoğrafçılık Bölümü Sohbet :D... anlastik... (ben cep telefonu nu da biraktim oyle keyifliki.. :D )
  17. sentor

Ynt: Fotoğrafçılık Bölümü Sohbet Ha...kucuk bir not daha....... fotografcilik......sanat degildir... bknz : Ara Guler... :)
  18. sentor

Ynt: Fotoğrafçılık Bölümü Sohbet :) hmmmmm... guzel bir yorum.......da hani su "sen onlara bakma yaww..boyle diyenler orasindan burasindan salliyorlar ciddiye alma" demen pek hos olmamis :) demekki anlatamamisiz.. dur madem biraz daha acalim konuyu..... Helmuth Pirath (1956)...

19. sentor

Ynt: Fotoğrafçılık Bölümü Sohbet ne konu acarmissinn bozkislali... :) ordan oraya tasiniyoruz.. :) neyse.bol bol fotograf cek...eminim seni istedigin ekipmanlara ve istedigin karelere goturecektir...
  20. sentor

Ynt: Fotoğrafçılık Bölümü Sohbet Esra, diyorumki bir de muzik sayfasi mi acsak... hani bizi burdanda baska sayfaya gondermeden... :) albumler... fotograflari... falan filan... muzik te fotografi tamamlayan guzel birsey dimi... :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,629
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri