Arama sonuçlarınız

1. sentor

Fotoğrafçılık Bölümü Sohbet

Ynt: Fotoğrafçılık Bölümü Sohbet gercekten cok guzel... tesekkurler

2. sentor

Ynt: Fotoğrafçılık Bölümü Sohbet artik bir sohbet kosemiz var rahat rahat yazabiliriz dimi. :) neyse nerde kalmistik.. if on a winter's night.....Sting'in son albumu..... 5 ve 10 uncu parcalar super... diyecegim.....album kapagi ve icindeki fotograflar da oyle... kim neyle cekmisse...
  3. sentor

Ynt: Fotoğrafçılık Bölümü Sohbet :D tasindiiikk..

4. sentor

Ynt: Fotoğrafçılık Bölümü Sohbet :) aynen.. Derya.. bana bir arkadasim nikon fm2 kamera hediye etmisti...fotografa oyle basladim sayilir......... aylarca tek bir kare cekememistim.... :D....ama cok keyifliydi... (gerci hala daha cekebildigimi sanmiyorum.... :)) ama hala cok keyifli...
  5. sentor

Ynt: Fotoğrafçılık Bölümü Sohbet birazdan "yol" abi den bir mesaj gelecek...." sizi su sayfaya tasidim " .....gidin orada tartisin diye.... :D tabiki Kursad ve sniper a katilmamak ta elde degil ozellikle...sniper "ama çekemiyorum, demek ki ben beceriksizim" psikolojisine giriyorlar. "...

6. sentor

Ynt: Fotoğrafçılık Bölümü Sohbet :) konu baya ciddilesti Derya,

7. sentor

Ynt: Fotoğrafçılık Bölümü Sohbet cok guzel bir yorum tebrikler.. aynen katiliyorum
  8. sentor

Bolu Mudurnu Taşkesti Beldesi İÖO. Yağlı Boya İhtiyacı

Ynt: Bolu Mudurnu Taşkesti Beldesi İÖO. Yağlı Boya İhtiyacı Cok istedim....gelemedim emegi gecen herkezin ellerine saglik. Oyle guzel oyle gurur vericiki, boyle idealist genc ogretmenlerimizin oldugunu bilmek, boyle sosyal projelere gonul verenleri bilmek... umit veriyor... ellerinize...
  9. sentor

Sakarya'da Nerede Trekking ve Kamp Yapılabilir?

Ynt: Sakarya'da Nerede Trekking ve Kamp Yapılabilir? umarim birgun tanisiriz.. eminim benim gittigim yerleri gormussundur, ama bzim senden ogrenecegimiz cok yerler var belli,

10. sentor

Sakarya'da Nerede Trekking ve Kamp Yapılabilir?

Ynt: Sakarya'da Nerede Trekking ve Kamp Yapılabilir? Merhaba Serkan, dokturmussun tesekkurler, anladimki ben hic gezmemis gormemisim... bide burliyiz goya.. tesekkurler guzel bilgiler icin

11. sentor

Ynt: Bolu Mudurnu Taşkesti Beldesi İÖO. Yağlı Boya İhtiyacı bu arada yegenim ingilizce ogretmeni olacak 1. yilinda... sizi ve Edip beyi ornek gosterdim....)) hatta onuda getirmeyi dusunuyorum ama gelemicek galiba..( mesleginin kutsalligini...ogretmenligin sadece ders ogretmek olmadigini...
  12. sentor

Ynt: Bolu Mudurnu Taşkesti Beldesi İÖO. Yağlı Boya İhtiyacı pardon.. :) tembellik ettim bakmadim katilmayi cok istiyorum pat dye yazdim iste.. :-\ tesekkur ederim

13. sentor

Ynt: Bolu Mudurnu Taşkesti Beldesi İÖO. Yağlı Boya İhtiyacı bu etkinlik kac gun surecek,
  14. sentor

Kızlarımız İçin Oy Verin

Ynt: Kızlarımız İçin Oy Verin :( neyse konuyu facebook'a uye olan bircok arkadasima gonderdim, umarim cogalir oylar,
  15. sentor

Kızlarımız İçin Oy Verin

Ynt: Kızlarımız İçin Oy Verin oy vermeyi istedim ama facebook hesabim yok ve uye falanda olmak istemiyorum baska bir yolu yokmu Seval hanim,

16. sentor

Kan Aranıyor

Ynt: Kan Aranıyor Tesekkurler Nursel hanim, ihtiyaci olan kisiler icin eminim cok daha kolaylik olacaktir. bizlerde o sayfaya bosuna birseyler yazmamis olacagiz.. (aman ha yanlis anlasilmasin benimde basima bu ihtiyac zaman zaman geldigi icin yani dam'dan dustugum icin bu ihtiyacin...
  17. sentor

Kan Aranıyor

Ynt: Kan Aranıyor Bende bir hatirlatmada bulunmak istiyorum, bu sitede biryerlerde uyelerin kan gruplari diye bir bolum var yanlis hatirlamiyorsam eger...nerede oldugunu aradim bulamadim.. (ben grubumu ve telefonumu yazmistim ikidir brh- kan ihtiyac ilanlarini tesadufen goruyorum cogunda da...
  18. sentor

Kişisel Galeri (Didem GECEGEZER)

Ynt: Kişisel Galeri ( Didem GECEGEZER ) Hmmm super katalog cekimlerinizi izlemeye devam ediyoruz :) siradakiler saat ler, araba, ayakkabi, dimi :) :) dicektimki is gibi diilde keyif icin cektikleriniz varmi kurgusuz, oylesine gibi.. eminimki onlar dahada guzeldir

19. sentor

Kişisel Galeri (eftaLYa)

Ynt: Kişisel Galeri (eftaLYa) merhaba, site bu isi cok kolaylastirmis durumda, bilmiyorum belki sizi yonlendirmislerdir, galeri / album olustur vs.vs. bolumunu biraz kurcalayin :) kolaylikla fotograf yukleyip galeriye yuklediginiz fotograflarida yine oradan fotograf bolumune...
  20. sentor

Kişisel Galeri (Didem GECEGEZER)

Ynt: Kişisel Galeri ( Didem GECEGEZER ) Haddimiz olmayarak birde yorum yapmisiz cok guzel falan filan diye.. :) pardon usta :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,631
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR