Arama sonuçlarınız

1. sentor

Kan Aranıyor

Ynt: Kan Aranıyor Merhaba, gecmis olsun umarim iyilesmistir hastaniz, mesajinizi malesef yeni okudum, kan grubum (b-) son durum nedir merak ettim, ihtiyac varsa hemen verebilirim, bir de, bu sitede kan grubumu ve telefon numarami yazmistim neden aranmadim..? tekrar gecmis olsun

2. sentor

Kişisel Galeri (Burak)

Ynt: Kişisel Galeri (Burak) hepsi cok guzel tesekkurler, paylasim icin,
  3. sentor

Kişisel Galeri (Didem GECEGEZER)

Ynt: Kişisel Galeri ( Didem GECEGEZER ) Tebrikler, cok guzel gercekten, ellerinize saglik,

4. sentor

Ara'dan..

Ynt: Ara'dan.. :) Tabiki yanlis anlamadim Kursad bey, aksine yorumlariniz hosuma gitti ve Ara hakkinda da gayet acik yazmissiniz zaten "Benim yorumum ara güler için önemli olanın kadraj değil o anı ve yeri olabildiğince insanlardan habersiz hızlıca belgelemek olduğu. ve o an kadraj ve kadraj...
  5. sentor

Ara'dan..

Ynt: Ara'dan.. Merhaba Kursad bey, kadraj konusunda cesur ve teknik bir yorum olmus, tesekurler, "gordugu anda oldugu gibi ceken" olarak bilinen Ara Guler'in bazi roportajlarindan alintilari yazmak istedim, Sirkeci’de bir tramvayın önünde at arabasını çeken arabacının fotoğrafımı öyle...

6. sentor

Arap atasozu...

Sadelik sonsuz bir hazinedir... Cilginca arzu ettigine ulasamasan da elindeki ile mutlu olmasini bilmelisin... :)

7. sentor

Kişisel Galeri (AnqeL_35)

Ynt: Kişisel Galeri (AnqeL_35) elinize saglik, gayettt guzel fotograflar,
  8. sentor

Fotoğrafçılık Bölümü Tanışma Platformu

Ynt: Fotoğrafçılık Bölümü Tanışma Platformu Merhaba, gec oldu ama.. :) ben emirhan nikon D70s birde ilk goz agrim nikon FM2 kameram var, iyi bir fotografci degilim ama fotografi cok seviyorum :) geziyormuyum eh, her firsatta fotograf cekiyorum cekmesine de pek hosuma gitmiyor, ogrenemedim...
  9. sentor

Sakarya'da Nerede Trekking ve Kamp Yapılabilir?

Ynt: Sakarya'da Nerede Trekking ve Kamp Yapılabilir? Ben de gec bir cevap yazmis olacagim ama dayanamadim :) Sakarya'da, Sapanca'ya geldiginizde basinizi kaldirip saga dogru bakin, eski adi kel tepe simdi kar tepe yani samanli daglari, gozunuzun kestigi yesillige, vadiye, tepeye dogru...

10. sentor

Ağaç Oyma Sanatı

Ynt: Ağaç Oyma Sanatı Tesekkurler, yakinlarda biryerlerdeyse gitmeli gormeli diye sormustum,

11. sentor

Kişisel Galeri (REMZİ YOL)

Ynt: Objektifime Takılanlar Elinize saglik Remzi bey, cok guzel fotograflar
  12. sentor

Ağaç Oyma Sanatı

Ynt: Ağaç Oyma Sanatı Teskkurler, izlememistim izlerim tabiki.. Olsun huzunlu olsun.. sonunu yasadik zaten :) Murat bey bu arada nerede cektiniz fotograflari ?

13. sentor

Kişisel Galeri (bayar28)

Ynt: Kişisel Galeri (bayar28) Selamlar, e ellerinize saglik ne denirki :)
  14. sentor

Makro Sinek

Ynt: Makro Sinek :) Bende tesekkur ederim, biraz sohbet gibi olacak ama dayanamadim yazdim ve yine yaziyorum, ha bu arada Seval hanimin fotograflari ile hic ilgisi yok aman sakin yanlis anlasilmasin, bence cok guzel fotograflar, tesekkurler paylasim icin, bende sizin gibi dusunenlerdenim...
  15. sentor

Kişisel Galeri (loslobos)

Ynt: Kişisel Galeri (loslobos) guzel fotgraflar ellerinize saglik,

16. sentor

Isabel Muñoz'a Ait Bir Kare

Ynt: Isabel Muñoz'a Ait Bir Kare Katiliyorum Ufuk bey, "berberin kocasi" cook eski bir film dir, icten gelen dans... herkeze tavsiye ederim, icindeki muzigi hissediyorsan heryerde dans edebilirsin...... diyor fotograf kenardaki cocuk "napiyo len bunlar" desede :)
  17. sentor

Kişisel Galeri (memisoft)

Ynt: Şahsi Çalışmam cok guzel bir sahsi calisma, elinize saglik, saniyorum fotograf galerisine koymalisiniz daha cok izleyen olacaktir,
  18. sentor

Ağaç Oyma Sanatı

Ynt: Ağaç Oyma Sanatı Kocaeli Degirmendere sirin guzel bir kasaba biliyorsunuzdur, bir zamanlar uluslararasi agac heykel sempozyumlari ve bircok etkinlikler olurdu.... Ogunlerden kalma birkac (curumeye yuz tutmus) heykel var kenarda kosede... dusunsenize o zamanlar belediye baskani...

19. sentor

Makro Sinek

Ynt: Makro Sinek Tebrikler Salih bey, ilginc bir yoruma sabirli bir cevap
  20. sentor

Boyasız Fotoğraflar

Merhaba uzun suredir (firsat buldukca) fotograf galerisindeki tum fotograflara keyifle bakiyorum, birbirinden guzel ve cok ustaca, cok degerli konular ve fotograflar var, o yuzden oncelikle kendi adima tum katilimcilara tesekkur etmek isterim. Yeni konu olarak aklima ilk gelen isim "boyasiz...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,631
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR