Arama sonuçlarınız

1. sentor

Kültür Tarihinden Bir Yaprak

Ynt: Kültür Tarihinden Bir Yaprak Gercekten kultur ve tarih, cok onemli bir belge bence,

2. sentor

Kişisel Galeri (Selim YILMAZ)

Ynt: Kişisel Galeri (Selim YILMAZ) :D :D olurmu hic oyle sey, birakmak yok, tabiki devam, ustalardan da yorumlar gelecektir elbet, bol bol fotograf cekmeye devam ve bence bol bol bu sitedeki fotograflara firsat buldukca bakin, cok iyi ustalar cok iyi fotografcilar var, kendini onlarla...
  3. sentor

August Sander'den Birkaç Fotoğraf Daha...

Ynt: August Sander'den Birkaç Fotoğraf Daha... Super yorum :D :D

4. sentor

Ara'dan..

Ynt: Ara'dan.. Yorgun ama keyifli ilk fotograftaki abimiz, umut, beklenti, yoksullukta var ama karamsarlik telas hirs yok gibi, ikinci fotografta,
  5. sentor

Ara'dan..

Ynt: Ara'dan.. haklisiniz Hakan bey, ogrenecek cok sey var, yorumunuz da cok guzel farkli bir bakis, ben genelde herzaman bir sicaklik hissediyorum usta'nin fotograflarinda ya o eski zamanlarin temizligi sadeligi nin sicakligini yada siyah beyaz fotograflarin sicakligi gibi, sanki o kucuk...

6. sentor

Kişisel Galeri (Sinan Doğan)

Ynt: Kişisel Galeri (Sinan Doğan) Abicim ayip ama... lutfen biraz amatorce olsun, adami hasta etmeyelim.. :) gelde fotograf koy siteye.. >:(

7. sentor

Ara'dan..

8. sentor

Beğendiğimiz Fotoğrafçıların Siteleri

Ynt: Beğendiğimiz Fotoğrafçıların Siteleri Ara Guler http://www.araguler.com/
  9. sentor

August Sander'den Birkaç Fotoğraf Daha...

Ynt: August Sander'den Birkaç Fotoğraf Daha... Hepsi gururlu,

10. sentor

Motor Parçalarından Sanat

Ynt: Motor Parçalarından Sanat Tesekkurler,

11. sentor

Phuket/Thailand

Ynt: Phuket/Thailand Hmmm... masaj ha :) Thailand masajini duymustum baya sifaliymis :)
  12. sentor

Reuters Son On Yılın En İyi Haber Fotoğrafları

Ynt: Reuters Son On Yılın En İyi Haber Fotoğrafları Evet buydu Çağdaş bey, teşekkürler ulke olarak yanlış hatırlamışım, işte bu fotoğrafı çeken gazeteci ile o subay yıllar sornra karşılaşmış.. falan filan.. hassas bir konu... ben elime kamerayı alıp eğer bir insanı cekeceksem... bir...

13. sentor

Kedi ile Köpek

Ynt: Kedi ile Köpek guzel fotograflar, ellerine saglik, kucuk bir tavsiye ::) fotograflarindan tarih isim soyad ikametgah adresi vb. :) yazilari kaldirirsan daha hos olur gibi..
  14. sentor

Phuket/Thailand

Ynt: Phuket/Thailand ikinci karede parasuttekide benim deme.... :)
  15. sentor

Phuket/Thailand

Ynt: Phuket/Thailand Vay vayy vayyy thailand diyince pirinc tarlalari ormanlar rambo bicak tufek falan geliyodu aklima :) bide guzel !! yemekleri :) cok guzel fotograflar, izliyoruz ve devamini bekliyoruz,

16. sentor

Ynt: Reuters Son On Yılın En İyi Haber Fotoğrafları karamsar bir yazi olmus kusura bakmayin, :) 17 agustos depreminde enkazdan yakinlarimin cesetlerini cikartmaya calisirken.. arkamdan fotograf ceken onlarca kisi hakkinda ellerindeki kamerayla ilgili farkli seyler dusunmustum... ondandir, :)
  17. sentor

Ynt: Reuters Son On Yılın En İyi Haber Fotoğrafları bir fotograf vardi meshur.. tam hatirlamiyorum ya kuzey/guney kore yaga angola ic savasi gibi...herneyse bulursam yollarim... bir subayin bir asi nin kafasina silahi dayayip ates ettigi an... yillar sonra o fotografi ceken gazeteci ile...
  18. sentor

Kişisel Mini Galeri (zeji)

Ynt: Kişisel Mini Galeri (zeji) cok guzel cok keyifli, haklisin insan hosuna giden fotograflari koydugunda ustalardan yorum bekliyor, bende oyle yaptim, bi heves koydum siteye, bekledim, o olmamis burda isik yanlis soyle yapin boyle olsun falan filan... :) ama baktimki pek umursayan yok...

19. sentor

Kişisel Galeri (Selim YILMAZ)

Ynt: Kişisel Galeri (Selim YILMAZ) Gayeeett guzel fotograflar, devam bence
  20. sentor

Kişisel Galeri (AIR)

Ynt: Kişisel Galeri (AIR) Guzel yerler guzel fotograflar elinize saglik

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,632
Kayıtlı Üye Sayımız