Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Overland Turkey Büyük Buluşma
Binek araçta sıkıntı yok yavuz abi. ama ağaçlık olan alan biraz dar bir alan. herkes sığamaz ise düz tepeye kamp atıcaz. o yüzden biraz gölgelik sıkıntısı olacak gibi. tepede ağaç yok. tente tarp vs. bişeyler gericez ortaya.
Ynt: Satılık Defender 2.5 Dizel Motor + Lt77 Şanzuman
Şarj dinamosu 200am/h Bosch takılıydı yanlış hayitırlamıyorsam. 300 e verebilirim
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ynt: Overland Turkey Büyük Buluşma
Bugün yer kontrolünü yaptık. Odun ihtiyacımıZı muhtar ayarlayacak. Alternatif 2 alanımız var, 1 ağaç altı göl kenarı 2 düz ve geniş tepe mevzii. Her türlü sığabilecek durumdayız. Sıkıntı yok herşey yolunda. Tek sıkıntı bol su ihtiyacı olacak
Sent from my...
Ynt: Satılık / Takaslı 265/75/16 BF AT
Merhaba. Şehir içi kullanımında sıkıntı yok zaten %85yol lastiği bunlar. Ben Islak asfaltta yada karda hiçbir sıkıntı yaşayanı duymadım (kışın ekstrem lastik kullanıyorum) kılcal damarları olduğu için karda sıkıntı olacağını zannetmem. Konfor anlamında...
Ynt: Yaz à Merhaba Kampı / Overland Turkey
Selam.
Aklınıza takılan küçük çocuklarınız ise biz 1 aylık tan beri çocuklarımızla bu gezileri yapıyoruz. Düzgün ekipmanınız varsa düşündüğünüz kadar zor olmuyor. Bu kampta da yaşları 3 ile 8-9 arasında değişen yaklaşık 10 minik kampçımız vardı ve...
Ynt: Yaz à Merhaba Kampı / Overland Turkey
https://youtu.be/lBWQd18lLuQ
Üstteki link Yaza merhaba yalıköy kampımızın kamp alanına gidiş videosu
ilk buluşma günü konvoyumuz. Buz dağının görünen kısmı sadece. Akşamında ve ertesi gün gelen 15-16 araç konvoya renk kattı :D :D
Ynt: Satılık Defender 2.5 Dizel Motor + Lt77 Şanzuman
Ufak ufak parçaları satıyorum. Direksiyon pompasını verdim. isteyene motoru da parça olarak vericem bu gidişle. dükkanda yer kaplamaya başladı. üzerinde yeni 200 am/h bosh şarj dinamosu vardı.