Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Satılık 265/75/16 ziarelli Brutale ekstrem lastik
Ilan güncel 35" iyi durumda Deseni güzel MT ile takas edebilirim.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ynt: Düz dizel Defender BD30 dönüşümü
Takip eden iyi dileklerini sunan fikir veren herkese çok teşekkürler. Daha iyileri sizin olsun inşallah. Kazasız günler hepinize.
Çok iyi oldu Serdar. Hızlanması nedereyse tdi gibi. Bizim garajdaki arkadaşlar kafa kaldıran Defender diyorlar [emoji3] gaza biraz yüklenince kafa kaldırıyor gerçekten.
Şuan elektrik haricide bir sıkıntı yok. Bugün elektrikçiye bırakacağım tüm tesisat...
Defenderımda kullandığım 265/75/16 ölçü ziarelli Brutale ekstrem lastiklerimi ölçü büyüteceğim için satıyorum. 2 sezon önce aldım sadece bu sezon kullandım. Performansını anlatmaya gerek yok. Çamurda kanalda takılmadan gidecek bir lastik. 4 adet
1.750 tl.
Bugün 160 km lik bir deneme turu yaptım. Bahçeşehirden çıkarak Yassıören,Balaban,karaburun dönüşte hadımköy sazlıbosna gezdim.
Motorun gaz tepkileri mükemmel. Önceden 2 ile çıktığım tampalarda 4. Vites ile kamyon solladım [emoji3] doğrusu bu kadarını bende...
https://vimeo.com/123511463
En sonunda bd30 a dönüştük. [emoji2][emoji2]
İlk izlenimim süper (düz dizelden sonra) vites geçişlerine alışınca daha güzel olacak. Şimdilik sanayi içinde 3.viteste 80 km yi gördüm. Ama 4 ve 5 de ne tepki verir onu uzun yolda...
Öncelik low2 nin zaten beyler [emoji3][emoji106]
Bf şart değil Oğuzhan tahliyesi iyi olan bir desen olsun yeter. İllaki giricem çamura. 33'' den büyük olsun yeter. Roy ustadakiler duruyormudur acaba. At Takaslı diyordu.?
Ynt: Düz Dizel Defender Bd30 Dönüşümü
Ayhan usta candır ya :D dün uykusuz yorgun halde bitirmeye çalışıyordu arabayı. tebessümü de sıkıntısız çalışan motor sesindendir herhalde. :D
lastikleri uzun yol yapacağım için satıyorum. hiçbir sıkıntısı yok ibrahim. uzun yolda ses yapıyor ama çamurda...
An itibariyle herşey yolunda. Motor çalışır vaziyette. Kalan Egzos işleri için yürüterek egzoscuya gidecek.
Yarın yol testlerine başlarız büyük ihtimalle.
Unutmadan.,
265/75/16 ziarelli ekstrem (2 sezon önce alındı sadece bu sezon kullanıldı) 1 tanesi...
Ynt: Satılık Defender 2.5 Dizel Motor + Lt77 Şanzuman
Şanzuman satılmıştır.
Motor aynen duruyor ilgilenenlere.
satılık Direksiyon pompası da var. sadece kasnaklı pompa. kutu yok
Defender ımdan söktüğüm 2,5 dizel motor ve lt77 şanzumanı satılıktır. aracı faal olarak kullanıyordum, ancak uzun yol yapmam gerektiği için BD30 ve rn 380 ile değiştirmeye karar verdim. http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=108739.0
Şanzumanın 3.viteste cartlama var. (devir ayarlayarak...
Bitti sayılır Niyazi abi. Yerine bağladık çalıştırdık, ufak tefek tesisat işleri kaldı. Kısmetse sezon başlamadan kemikliye geleceğim bir haftasonu. Haber ederim gelmeden. Selamlar
Koşturmaktan 3 gündür uğrayamıyorum sanayiye. [emoji20] bugün konuştum, Yarın elektrikçiye gidecek. Şimdilik Haftasonuna yetişecek gibi. Ilk arazi denemesi yalıköy Kıyıköy çatalca civarlarında olacak muhtemelen. Ilk uzun yol denemesi de Çanakkale gibi...