Arama sonuçlarınız

1. dturan

Satılık 265/75/16 ziarelli Brutale ekstrem lastik

Ynt: Satılık 265/75/16 ziarelli Brutale ekstrem lastik Ilan güncel 35" iyi durumda Deseni güzel MT ile takas edebilirim. Sent from my iPhone using Tapatalk

2. dturan

Düz dizel Defender BD30 dönüşümü

Ynt: Düz dizel Defender BD30 dönüşümü Takip eden iyi dileklerini sunan fikir veren herkese çok teşekkürler. Daha iyileri sizin olsun inşallah. Kazasız günler hepinize. Sent from my iPhone using Tapatalk
  3. dturan

Ynt: Düz dizel Defender BD30 dönüşümü Çok iyi oldu Serdar. Hızlanması nedereyse tdi gibi. Bizim garajdaki arkadaşlar kafa kaldıran Defender diyorlar [emoji3] gaza biraz yüklenince kafa kaldırıyor gerçekten. Şuan elektrik haricide bir sıkıntı yok. Bugün elektrikçiye bırakacağım tüm tesisat...

4. dturan

Satılık 265/75/16 ziarelli Brutale ekstrem lastik

Defenderımda kullandığım 265/75/16 ölçü ziarelli Brutale ekstrem lastiklerimi ölçü büyüteceğim için satıyorum. 2 sezon önce aldım sadece bu sezon kullandım. Performansını anlatmaya gerek yok. Çamurda kanalda takılmadan gidecek bir lastik. 4 adet 1.750 tl. Sent from my iPhone using Tapatalk
  5. dturan

Ynt: Düz dizel Defender BD30 dönüşümü Bugün 160 km lik bir deneme turu yaptım. Bahçeşehirden çıkarak Yassıören,Balaban,karaburun dönüşte hadımköy sazlıbosna gezdim. Motorun gaz tepkileri mükemmel. Önceden 2 ile çıktığım tampalarda 4. Vites ile kamyon solladım [emoji3] doğrusu bu kadarını bende...

6. dturan

Satılık Defender 2.5 Dizel Motor + Lt77 Şanzuman

Ynt: Satılık Defender 2.5 Dizel Motor + Lt77 Şanzuman Gönder gelsin kardeş sıkıntı yok.

7. dturan

Isuzu D-max İle Anadolu Yollarında

Ynt: Isuzu D-max İle Anadolu Yollarında Hadi hayırlısı Sedat hocam [emoji2] Sent from my iPhone using Tapatalk
  8. dturan

Ynt: Düz dizel Defender BD30 dönüşümü https://vimeo.com/123511463 En sonunda bd30 a dönüştük. [emoji2][emoji2] İlk izlenimim süper (düz dizelden sonra) vites geçişlerine alışınca daha güzel olacak. Şimdilik sanayi içinde 3.viteste 80 km yi gördüm. Ama 4 ve 5 de ne tepki verir onu uzun yolda...
  9. dturan

Ynt: Düz dizel Defender BD30 dönüşümü Öncelik low2 nin zaten beyler [emoji3][emoji106] Bf şart değil Oğuzhan tahliyesi iyi olan bir desen olsun yeter. İllaki giricem çamura. 33'' den büyük olsun yeter. Roy ustadakiler duruyormudur acaba. At Takaslı diyordu.? Sent from my iPhone using Tapatalk

10. dturan

Ynt: Düz Dizel Defender Bd30 Dönüşümü Ayhan usta candır ya :D dün uykusuz yorgun halde bitirmeye çalışıyordu arabayı. tebessümü de sıkıntısız çalışan motor sesindendir herhalde. :D lastikleri uzun yol yapacağım için satıyorum. hiçbir sıkıntısı yok ibrahim. uzun yolda ses yapıyor ama çamurda...

11. dturan

Ynt: Düz dizel Defender BD30 dönüşümü An itibariyle herşey yolunda. Motor çalışır vaziyette. Kalan Egzos işleri için yürüterek egzoscuya gidecek. Yarın yol testlerine başlarız büyük ihtimalle. Unutmadan., 265/75/16 ziarelli ekstrem (2 sezon önce alındı sadece bu sezon kullanıldı) 1 tanesi...
  12. dturan

The Bilo ( Geç Kalmış Bir Landrover 88 Macerası )

Ynt: The Bilo ( Geç Kalmış Bir Landrover 88 Macerası ) Kaputta RAGE ROVER mı yazıyor??

13. dturan

Ynt: Satılık Defender 2.5 Dizel Motor + Lt77 Şanzuman Şanzuman satılmıştır. Motor aynen duruyor ilgilenenlere. satılık Direksiyon pompası da var. sadece kasnaklı pompa. kutu yok
  14. dturan

Ynt: Satılık Defender 2.5 Dizel Motor + Lt77 Şanzuman Ayırırız :D
  15. dturan

Ynt: Satılık Defender 2.5 Dizel Motor + Lt77 Şanzuman Satim sana evde bulunsun yedek [emoji2][emoji2] Sent from my iPhone using Tapatalk

16. dturan

Defender ımdan söktüğüm 2,5 dizel motor ve lt77 şanzumanı satılıktır. aracı faal olarak kullanıyordum, ancak uzun yol yapmam gerektiği için BD30 ve rn 380 ile değiştirmeye karar verdim. http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=108739.0 Şanzumanın 3.viteste cartlama var. (devir ayarlayarak...
  17. dturan

Ynt: Düz dizel Defender BD30 dönüşümü Bitti sayılır Niyazi abi. Yerine bağladık çalıştırdık, ufak tefek tesisat işleri kaldı. Kısmetse sezon başlamadan kemikliye geleceğim bir haftasonu. Haber ederim gelmeden. Selamlar Sent from my iPhone using Tapatalk
  18. dturan

Ynt: Düz dizel Defender BD30 dönüşümü Saolasın Serdar. Bekliyoruz bakalım [emoji3][emoji3] Sent from my iPhone using Tapatalk

19. dturan

Ynt: Düz dizel Defender BD30 dönüşümü Koşturmaktan 3 gündür uğrayamıyorum sanayiye. [emoji20] bugün konuştum, Yarın elektrikçiye gidecek. Şimdilik Haftasonuna yetişecek gibi. Ilk arazi denemesi yalıköy Kıyıköy çatalca civarlarında olacak muhtemelen. Ilk uzun yol denemesi de Çanakkale gibi...
  20. dturan

Ynt: Düz Dizel Defender Bd30 Dönüşümü Motor atmaktan çok ona sevindim bende :D

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,631
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri