Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: 4*4 Low2 Garage
mangalda sucuk ekmek varmı? :D
C.tesi hayırlı olsun demek için geldim Ayhan malzeme almaya gitmişti. Hatta baklava aldım gelirken ama bana kısmet oldu helal edin ;D baklava alacağınız var benden..
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar
Bak bu iyiymiş. Hesabı kitabı bırakır T.control yaparım [emoji2][emoji2]
O kadar elektronik beni bozar bu sefer [emoji16][emoji16]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bu programı kullanmayı hiç beceremedim. :( (sadece sesli düşünüyorum.) Orta dif. Kilitliyken ön arka eşit Güce sahip oluyorsa ve bu tekerlerden biri Boşta kalıyorsa diğeri x2 hızda Dönmesi mantıklı. Dişlinin dönmeyen kısım gücü diğerine aktarılacaktır.
Orta...
Ynt: Defender Bize Uygun Mu, Deneyelim Ama Nasıl?
Benimki tamamen meraktan başladı. ama mekaniğe yatkın oluşum büyük avantaj. asıl mekanikçi Özgür yörüker :D komple arka dif. akrep dif. ile değiştiriyo şimdi :D
Tafa da canı sıkılsın şanzuman indirip tamir eder. ;D Bu defender adamı usta...
:D o kadar yedek parça taşımıyorum ama ne olur ne olmaz diye çantamda marş motoru kömürü bile var :D
Depo konusunda da Kayalar oto bayram abi saolsun. :) telefonla sipariş verip bildik bir adrese kargo istedim ben. ertesi gün kargo adrese...
Araziye giren her araç arızaya açıktır bunu unutmayın. Defender her türlü yürür. ama ormanın içinde elinizde aks mili parçacı kapanmadan yetişeyim diye koşturunca iş daha farklı olur. :D Başka bir araçta bunu kolay kolay yapamazsınız.
Bence...
Ynt: 3000 Tdi-200 Tdi Fabrika Çıkışı Özellikler
Belirli bir yıla kadar (tarihi tam olarak bilemiyorum) parçalar İngiltere'den gelip bmc fabrikasında toplandı. Daha sonrasında montaj Otokar fabrikasına taşındı. Uzun yılllar Bahçelievler'de ki fabrikada üretildi.
Orj. lerin tavanda boydan boya 3...
Ynt: Soguyan Havalar... Sokak Hayvanlari İcin Yardim Cagrisi
Yıkarlar diye düşünüyorum. Yıkmasalar bile tahtaları söker yakarlar. (ellerine ne geçiyor anlamış değilim ama) etraftaki tarlaların içine yapmayı düşündüm ama neredeyse hepsi ekili alan ve sahipli tarlalar.
Evet sazlıbosna da göl etrafında dolanıyorlar. Kulübe yapmayı düşündüm ama 2 kere kendi elimden geldiği kadar taşlardan kulübe yaptım. en azından yağmur yemezler birbirlerine sokulur korunurlar dedim ama oralarda gezen...
Ynt: Land Defender Ne Kadar Yakıt Tüketiyor
Bu benim 100 tl lik mazot alıp, ido yla Bursa'dan istanbula gelmeme benzemiş. [emoji3] eve gelince işe bak ibre hiç kıpırdamadı yaw demiştim [emoji16][emoji16]
Ynt: Hudoff Sazlıbosna Barajı 10/01/2015
Çamura batmak için araziye giriyoruz sonra batmamak için para harcıyoruz [emoji3] ne yaman çelişkidir bu yaa [emoji2][emoji2]. Batmamak için arabada ekstra 400-500 kg malzeme taşıyorum.
Galiba sizin grupta bir arkadaşın "giderde gider" diye bir Yazısı...
Her iki lastikte sürtüyormu? yoksa sadece biri tam turdamı sürtüyor? eğer tek taraflıysa tur vidalarıyla ayarlayabilirsiniz.
Maalesef yaptığımız o barakada 2 pitbul bir husky birde golden yaşamaya çakışıyor.