Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Soguyan Havalar... Sokak Hayvanlari İcin Yardim Cagrisi
Petshop dan almak yerine sokaklardakiler sahiplenilmeli bence. Bir heves alınıp sonrasında sokağa atılan her ırkdan hayvan var sokaklarda. Ev yaşamına alıştıkları için diğer sokak hayvanları kadar dayanıklı olamıyorlar maalesef...
Ynt: %95 Onroad - %5 Ağır Offroad İçin En Mantikli Lastik Seçimi Nedir?
AT lastik ile offroad yaparsınız ama sınırlı bir yere kadar.(dağ bayır, toprak yol, kaya vs. az çamur gibi.) Offroad kulüpleriyle gidebilecek yapıya uygun değildir. At lastik sizin günlük kullanımınız için ve sınırlı...
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar
Motor çalışmadan viteste kaymazki?? viteste marş basmak bir çeşit vurdurma yöntemi gibi. dişli birleşikken marş motoruyla direk hareket başlıyor. 11.33 de yaptığı da sanki sadece marşa hareket verdirmek gibi. hiç denemedim böyle birşeyi ama bana öyle geldi.
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar
Çalıştırıyor. çalıştırmadan önce rampada frenle değil vitesle duruyor. çalıştırıp kompresörle viteste iniyor. yani ben öyle anladım ;D
Ynt: Pmr Telsiz Hakkında Acil Yardım..
Kıyı emniyeti genel müdürlüğünün sayfasında sınav tariihleri ilan ediliyor. orayı takip ederseniz size en yakın sınav merkezi ile irtibata geçersiniz. sınav harcı yatırıldıktan sonra sınava girerek dereceye girmeye çalışıyorsunuz.
detay...
Ynt: Defender Bize Uygun Mu, Deneyelim Ama Nasıl?
Konfor haricinde Defender la X 5 yaparsınız. Disco nun bir körüğü Defenderın komple yükseltme kitidir [emoji3] o kadar söyliyim.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ynt: Pmr Telsiz Hakkında Acil Yardım..
Haberleşme ile bu kadar yakından ilgilenmek istiyorsanız bu işe ID tonlarından değil sınava girip radyo amatörü olarak başlamanızı tavsiye ederim.
Senin series i görmedim ama serdar dişli sıyırana kadar hiç sıkıntısız geldi biliyosun. bence series i küçümsememek lazım. :D senin series de en az l200 kadar iş yapardı. (konforuna bişey diyemem ;D )
Benim defender ı ekstrem yapmamın sebebi...
serdar, benim direksiyonu gördün haftasonu. Arazide parmakla manevra yapabiliyorsun [emoji6]
Burak abi series le Sazlı da battınmı hiç onu söyle [emoji3][emoji6]
Ben yazmadan oğuzhan yazmış aslında.
uzun soluklu kiralamalardan önce hafta sonları etrafınızda gezinen araziye giren birsürü defender var bence onlara yancı olun. (biz dahil) . Defender konforsuzdur, gürültülüdür. heleki düz dizel ise içinde...
Ynt: Arazi Araçlarına Portal Aks Yapımı (imal Etme)
Sakallı alıp denemişti abi. Edirne de yarışta konusu geçti tam detayını konuşamadık. ama alt takımın HD olmasından yanayım ben. şanzuman dahil. gerçi sakallının nasıl kullandığını bilirsin :D onun aks kesmesi çok normal ;D
Ynt: Arazi Araçlarına Portal Aks Yapımı (İmal Etme)
Defender için olanları istanbulda denendi. Netice çok iyiydi ama aks kesene kadar. Sonrasında söküldü araçtan. Sanırım alt yapının HD olması daha iyi netice verir. Ancak ashcroft vb. HD alt yapı Defender da 25.000 tl civarlarında oluyor...
Ynt: Bahcesehir aktivite offroad kamp
Bütün bunlara + arabada eşlerimiz vardı ve yarı yolda mazot bitti. İlave, tek araç gidilecek yerler değil. Arabanın mazotu bitmeden 5 dk önce kaput kadar bir yaban domuzu çıktı karşımıza. Mazot ikmali yaparken tüfekle nöbet tuttum arabanın önünde. Bu...