Arama sonuçlarınız

1. M

Mersin Yemekleri

Ynt: Mersin Yemekleri Ciğerci Apo'ya en son geçen Ramazan ayı'nda gitmiştim iftar için : ) onların mutfağı arka tarafta , o yüzden nasıl yapıldığı konusunda fikrim yok . Sadece bol bol salata çeşitlerinden getiriyorlar , lavaş ekmek getiriyorlar , ayranları lezzetli , ciğerler minik minik...

2. M

Hayattan Aldığım 45 Ders!

Ynt: Hayattan Aldığım 45 Ders! Kabullenmek diyorsun yani . Tabiki değiştiremediğimiz şeyleri zor da olsa kabullenmek en mantıklısı . Fakat bu affettiğimiz anlamına gelmez .
  3. M

Ynt: Hayattan Aldığım 45 Ders! Herşey birgün gülüp geçilebilecek kadar basit olmayabilir .

4. M

Ynt: Hayattan Aldığım 45 Ders! Bazen bazı şeyler affedilemiyor malesef ...
  5. M

Motorsiklet - Bisiklet Kazaları

Ynt: Motorsiklet - Bisiklet Kazaları Motosikleti bisikletin büyükler için olanı gibi düşünebilirsiniz . Hepimiz bisikleti severdik veya hala severiz . Çünkü bize özgür hissettirir , eğlencelidir , araba ile seyahat ederken olduğu gibi dışardaki hayattan kopmazsınız , iç içesinizdir . Metal...

6. M

Motorsiklet Eğitimi -Antalya-

Ynt: Motorsiklet Eğitimi -Antalya- Antalya'da ben de kendim için araştırmıştım eğitim alabileceğim bir yer ama bulamadım . Sonra İstanbul'da motorize polis ekiplerinin eğitmenliğini yapmış bir tanıdıkla irtibata geçtim . Antalya motorize polis ekipleri eğitmenlerine yönlendirdi beni . Tabi özel...

7. M

Mersin Yemekleri

Ynt: Mersin Yemekleri Tantuni kıyma ile değil , küçük küçük doğranmış et ile yapılır : ) Pişme esnasında içine hiçbir şey koyulmaz , sadece yağ ve su damlatılır kıvamını yakalayabilmek için . Soğan ve domates herşey bittikten sonra isteğe göre eklenir .
  8. M

Ynt: Hayattan Aldığım 45 Ders! 28) Herşeyi, herkesi affet Bu maddeye katılmıyorum ...
  9. M

Tek Başına Kampın Artı ve Eksileri

İki kişiyle kamp yaptığınız zaman bile baya bi sorunla mücadele etmek zorunda kalabiliyorsunuz . Tek başına çok daha zor olacaktır . En az 3 kişi olmak idealdir bence ... Kafa dengi 3 kişi olabilmek de zor .

10. M

Motorsikletli İmamın Başına Gelenler

Ynt: Motorsikletli İmamın Başına Gelenler Ben kendisini az çok tanırdım uzaktan , efendi birine benziyordu . En son duyduğumda barmenlik yapıyordu turistik bir yerde : )

11. M

Motorsikletli İmamın Başına Gelenler

Ynt: Motorsikletli İmamın Başına Gelenler Eski bir olay , trajikomik . Hala aklıma geldikçe gülerim ... Tek Teker İmam
  12. M

Doğada Tek Başına - İçimdeki Doğa

Ynt: Doğada Tek Başına - İçimdeki Doğa Doğada Tek Başına - Dağ Evi 2.Bölüm (15.02.2012)

13. M

Kedi Yavruları

Ynt: Kedi Yavruları Güzel düşünceleriniz için teşekkürler , Yunan halkı da Türk halkına çok benzer özellikler taşır , nasıl ki bir Yunan turist Türkiye'de rahat rahat dolaşabiliyorsa bir Türk turist de Yunanistan da rahat rahat dolaşabilir , hiçbir şekilde rahatsız edilmez , aşırılıkçılar...
  14. M

Kedi Yavruları

Ynt: Kedi Yavruları Merhaba , Söyledikleriniz çok hoş , kızmak ne haddime . Hayvanları sevmeyen bir insan hiçbir şeyi sevemez zaten , çünkü hayvanlar size karşılıksız sevgi verirler , küsmezler , kötü söz söylemezler , kapris yapmazlar , çıkar amacı gütmezler , arkanızdan iş çevirmezler ...
  15. M

Kedi Yavruları

Ynt: Kedi Yavruları Evde hayvan beslenmesi taraftarı değilim pek , ama kediciklere mecburen baktım , çok küçüklerdi . Şunu söyleyebilirim , illaki evde bir hayvan beslenecekse bu sadece kedi olabilir , gerçekten çok temiz hayvanlar , en basit örnek yemeklerini yedikten sonra geçip bir köşede...

16. M

Kedi Yavruları

Ynt: Kedi Yavruları Şimdi foruma göz atarken farkettim bu konuyu . Tam 2 ay olmuş : ) kedileri büyüttüm , sonra doğanın kollarına bıraktım , kısmen asfalt ve betondan oluşan doğa ... Güzel bir ömür geçirsinler inşallah : )
  17. M

hayat ne kadar tatlı yada acı sadece bir örnek yeter

Ynt: hayat ne kadar tatlı yada acı sadece bir örnek yeter Bence bu parça daha uygun :) http://www.youtube.com/watch?v=-pzrAKWqy4Y
  18. M

En İyi Döner Nerede Yenir?

Ynt: En İyi Döner Nerede Yenir? Merhaba . Malesef henüz açamadık salonumuzu . Şuan elimizde başka işler var ve salona vakit ayıramıyoruz :) Teşekkürler bu ince düşünceniz için . Görüşmek dileğiyle ...

19. M

Kamplar için 3 Dakikada Pişen Makarna

Bir adet elma hemen hemen aynı işlevi görecektir . Hazırlaması 10 saniye , tshirtünüze silip yiyin :)
  20. M

TezzMertek Mutfakta ( Patatesli Piliç)

Ynt: TezzMertek Mutfakta ( Patatesli Piliç) Elinize sağlık . Siz baya meraklısınız mutfak işlerine anlaşılan : ) yalnız üst kattaki tavuklar sanki biraz çiğ kalmış gibiler : )

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,631
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR