Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: yeşil yanınca kornaya basanlara ne demeli
O zaman bırakın bassınlar kornaya : ) magnumla tanışmak istemiyorsanız tabi , 9 mm bu arada aklınızda bulunsun :D
Şunu da bir izleyin ::)
http://www.youtube.com/watch?v=EVXrPF0RivI
hımmmm , peki burda lastik basıncını kontrol etmek için kullanılan çekiç hımmmm tamam anladım galiba : ) peki metal beyzbol sopasıyla kontrol etsek olur mu , çekiç kullanamıyorum ben .
Ben hala anlamadım lastik havalarını kontrol etme işini : ) hayalimde elinde çekiçle arkadaki arabaya doğru yürüyen biri canlanmıştı , hala da öyle : )
Bilmiyorum ben telefonla arayıp şikayet etmek istediğimde kimlik bilgilerimi falan istediler bende vazgeçtiğimi söyledim . Çevirme konusunda sıkıntı olmuyor , daha doğrusu arabadaysam olmuyor , motosikletteysem her türlü durduruyorlar , ceza yazmak...
Ben izlemiştim sanırım bu filmi , kadının evine sürekli mektuplar geliyordu ve kadın bu mektupların gelecekten geldiğini düşünüyordu galiba , sıkılıp kapatmıştım :)
Ynt: Ruhumdaki eGem..
Ufak bir de paylaşımım olsun .
http://www.youtube.com/watch?v=R5Dy5l2GtzY&feature=player_embedded#at=14
İzmir'in Kavakları
Yöre:Ödemiş
Çakıcı Efe Ege Bölgesinde halkın dilinde dilden dile efsaneleşen bir kahramandır. Osmanlı’nın son zamanlarında devlet iradesinin...
Samsun'daki gibi olsa keşke heryerde . Ben şikayet etmek istediğimde kimlik bilgilerimi istemişlerdi , vazgeçmiştim . Başımı belaya sokacaklar , işim gücüm yok birde onunla uğraşacam .
Ynt: Neden enduro motor?
Bmw gsler çok iri motorlar , varaderolar dha estetik ve kullanımı daha kolay gibi , kullanmadım ama ... Polislerde görüyorum , gerçekten çok güzel .. Gsler biraz daha uzun yol motoru gibi duruyor ...
Ynt: Resimlerin ve Fotoğrafların Dili
yazık bu hayvanları öldürmekten ne zevk alıyorlar anlamıyorum , tamamen zevk için yapılıyor , yazıklar olsun ... Bu arada arkada aslan mı var ben mi yanlış görüyorum ???
Ynt: Günün Parçası :)
http://www.youtube.com/watch?v=R5Dy5l2GtzY
İzmir'in Kavakları
Yöre:Ödemiş
Çakıcı Efe Ege Bölgesinde halkın dilinde dilden dile efsaneleşen bir kahramandır. Osmanlı’nın son zamanlarında devlet iradesinin iyiden iyiye kaybolduğu yıllarda (1800-1900) halk kendi...
Ynt: Gezenbilir Hangi Takımı Tutuyor
Beşiktaş tabiki : ) iyi bir futbol izleyicisi olduğumu söyleyemem ama Beşiktaş'a karşı farklı bir sempati duyuyorum .
Ynt: Resimlerin ve Fotoğrafların Dili
Hahah birde kendin pişir kendin ye var .'' Kendin pişir'' kısmı tamam da ''kendin ye'' kısmı biraz garip kaçıyor : )
Ynt: Açıklanamayan Doğa Olayları
Bilmiyorum , açıklamasını da yapmıştı ama hatırlamıyorum , bıyıklarından ve top sakalından ne söylediğini anlamakta zorlanıyordum zaten .