Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar.
Çekme karavanımı ilk kullandığımda acemiliğime geldi seyahat esnasında destek tekerini tam kaldıramamışım yolda kasislerden geçerken tekeri çarpıp parçaladım.
Ankarada bu tekeri nerde taktırabilirim bildiğiniz bir yer var mı? İnternetten sadece tekeri alıp takmak istemiyorum...
Hava sıcaklık olarak çok iyiydi. Webastonun depoda 2 litre civarı mazot vardı keyfe keder kullandık onu da bitiremedik bile. Bir gün yağdıysa diğer gün açtı. Hem gezdik hem karavanda vakit geçirdik ikisi de keyifliydi. Bir tek cumartesiyi pazara bağlayan gece fırtınalıydı zaten batı karadenizin...
Kuzey Noktasında 6 gece konakladık çok beğendik. Denizin hemen kenarında çok huzurlu bir yer. Çok misafirperver bir işletmecisi var. Fiyatları da bir çok kampinge göre çok uygun. Karavan başı elektrik ve suyla birlikte günlük 300 TL ödedik. Yazın da mutlaka gideceğiz. Ulaşımı da Ankaradan...
Teşekkürler cevabınız için. Evet belirtmeyi unutmuşum çekme karavanla gideceğiz. Mugada da güzel görünüyor. Biraz araştırıp bir tercih yapacağız artık. Dediğiniz gibi heryer çok güzel karadenizde.
Merhabalar. Önümüzdeki hafta Ankara çıkışlı batı karadeniz bölgesinde deniz kenarında kamp yapmayı düşünüyorum. Bu mevsimde denize girilmez tabi ama en azından deniz manzarası alalım dedik :) Bartında North Point Kuzey Noktası Camping diye biryer var yorumları da güzel. Deneyen giden var mı...
Merhaba dün gece ilk defa dizel ısıtıcımı çalıştırdım 1-2saat çalıştıktan sonra kapattım. Bugün kamptan ayrılıyorum. Aklıma takılan mazot deposundaki kalan mazotu boşaltmamız gerekiyor mu. Kalsa bir sakıncası varmıdır?
Bende o uzunları gereksiz pahalı buldum açıkçası ama tabi denemeden bilinmez. 19 luk izeltaş sipariş verdim bakalım yarı fiyatından daha ucuza geldi. Söylediğiniz gibi kullanışsız olursa iade edip uzunlara bakarım.
Merhaba, karavanın destek ayaklarını açıp kapatmak için şarjlı matkaba uç almak istiyorum ama karavan için diye satılan uçlar gereksiz pahalı. matkaplara takılan tekli lokma uçları satılıyor onlar işimi görür diye düşünüyorum ama hangi boyutu almam gerektiğini bilmiyorum. Karavan da yakınımda...
Teşekkürler detaylı yorumunuz için. Bucak Çeltikçi belediyesinin geniş bir alanı var Antalya yolu yanında. Ücretsiz. Burada konaklayacağız. 7/24 açık belediyeye ait bir restoran da var.
Teşekkürler. Uzun olsun ama güvenli olsun. Sandıklıdan gideriz o zaman anayol olması da avantaj.
Bir gün önceden gidip bir yerde konaklayıp yolu ikiye bölmeyi düşünüyorum. Burdur taraflarında yol üzerinde konaklayabileceğimiz bir yer var mı bildiğiniz?
Merhabalar. Yarın sabah çekme karavanımızla Ankaradan Adrasana gideceğiz. İlk uzun yolumuz olacağı için biraz tedirginim açıkçası. Navigasyon iki rota öneriyor. Süreler hemen hemen aynı olduğu için uzun yol daha rahat olur mantığıyla ben 50-60 km uzun olan yolu ( Afyon - Sandıklı- Dinar-...
Teşekkürler bilgi için. Tercihe bağlı tabi kullanıp kullanmamak ama stabilizatör aldığımı söyleyince o paraya kasetli tuvalet alsaydın diyenler oldu :) Rahatımıza verdiğimiz önem güvenlikten daha fazla maalesef.
Stabilizatörün kolu sanırım iki kademeli. ilk kademe stabilizatörü devreden çıkarıyor ikinci kademede ise topuzu bırakıyor. Knott kullanan varsa aydınlatırsa sevinirim.
Teşekkürler yorumlarınız için.
Knott marka stabilizatör aldım. haftasonu montajını yapacağım. Merak ettiğim bir konu daha var.
Ürünün mantığı topuzu sıkıca kavramak olduğu için daha çok uzun yolda gerekli diye düşünüyorum. Şehir içlerinde ya da park etme durumunda manevra konusunda bir sıkıntı...
Teşekkürler cevaplar için. En kısa zamanda alacağım bir tane. Montajını kendiniz mi yaptınız yoksa profesyonel biyere mi yaptırdınız. İnternetten izlediğim kadarıyla bir iki püf noktası dışında zor bi tarafı yok gibi.