Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar. Yeni bir karavan aldım ve bu işlerde acemiyim. Stabilizatör mutlaka olmalı diyen de var gerek yok diyen de. Ben işleri sağlama alma tarafındayım. İnternetten 3 lü setleri araştırıyorum. Tecrübelerinizden yararlanmak için bir kaç sorum olacak.
- Benim karavanın şasi hariç tüm...
Merhabalar. Hafasonu aldım karavanı içimize de sindi açıkçası ama söylediğiniz karavan da çok güzel malzemeleri üst düzeymiş yalnız 750 kg üzeri diyor zaten uymazmış bize.
Detaylı yorumunuz için teşekkürler .
Bu işlerden çok anlamayınca biraz da şansa kalıyor:smiley:
İzolasyonlu Ctp içi xps panel kullanılıyormuş . bu yüzden hafif olduğu söylendi. ama dediğim gibi çok da anlamadığım için teknik detaylarını hiç bilmiyorum.
İnternetten incelediğim kadarıyla bana da o hissi verdi. Fiyat performans olarak nasıl sizce. Piyasada daha uygun fiyatlılar var ama bir kere almışken iyi olsun arkasında duracak bir muhatabım olsun düşüncesindeyim yoksa 220-250 civarına da karavanlar var.
Merhabalar. Jeep Renegade 1.6 Dizel aracım var ve çeki demiri taktıracağım. Ben al tak kullan diye düşünüyordum fakat o kadar basit değilmiş. Proje falan çizilmesi gerekiyormuş sanırım. Siz nasıl yaptınız bu işlemi ve maliyeti tahminen ne kadardır? Bir de Ankarada tavsiye edeceğiniz bir yer...
Merhabalar. Yeni bir çekme karavan alarak aranıza katılacağım. Tecrübelerinizden ve bilginizden yararlanmak isterim. Birkaç gündür çekme karavanları araştırıyorum. Üreticiler en az 5-6 ay sonrasına teslimat verdiği için bu yaz tatile gidebilmek için hemen teslim araçlara bakıyorum ve aşağıdaki...