Arama sonuçlarınız

1. aslanahmet

Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası

Ynt: Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası Ak Sigorta kısmi iptalden dolayı kredi kartıma 436 TL yüklemiş. Böylece hem 161 TL karım oldu hem de Haziran 2015 de bitecek olan sigortamı 5 ay ötelemiş oldum. Seneye haziran ayında fiyat ne olur bilinmez şimdiden yaptırdığım iyi oldu.

2. aslanahmet

Lastiklerdeki "kar Tanesi" İşareti - Snow Flake

Ynt: Lastiklerdeki "kar Tanesi" İşareti - Snow Flake Genelgede yeni düzenlemeler var. En önemli değişikliklik çekme karavancılar için. Onlar için kış lastiği gerekli değil artık.
  3. aslanahmet

Ynt: Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası Ben de trafik sigortamı 275 TL olarak Ankara sigortaya yaptırdım. Ak sigortadan Haziran ayında yaptırdığım sigorta kısmi olarak iptal edildi. Kalan kısmi parası kredi kartıma yüklenecek. Sonunda bizlerin de yüzü gülüyor :) Başta Bekir Bey ve Erdal...

4. aslanahmet

Maltepe Buluşmaları

Ynt: Maltepe Buluşmaları Ahh Anadolu yakası Ahhh!... :(
  5. aslanahmet

The Cozz Kamping; Kabakoz - Şile

Ynt: The Cozz Kamping; Kabakoz - Şile Aynı durumla Semizkum kampingde de karşılaştım. Eylül ayında hafta sonu gitmeyi düşünüyordum. Önce bi sitesini inceleyim dedim. Resmen sitesinde sözü "damsız girilmez" e getirmişler. Telefonla aradım. Durumu izah edip karavanla gelecem,gürültü etmem, sağ...

6. aslanahmet

Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Ben Murtaza'mı 2013 Ağustos ayında satmıştım. Sattığımda sorunsuz bir araçdı. Özellikle motoru 1.6 düz dizel olmasına rağmen süperdi. 100 km hızın üzerine çıkamazdı ama dağda bayırda en dik rampaları bile zorlanmadan çıkardı. Ne...

7. aslanahmet

Haydin Yılbaşında Simav Kaplıcalarına Gidelim

Ynt: Haydin Yılbaşında Simav Kaplıcalarına Gidelim Gördüm Levent sağol. Tesis güzelmiş, bayağı düşündüm ama vazgeçtim. Yeni yıla Çırağan Kempinski'nin Yılbaşı balosunda girmeye karar verdim :D :P
  8. aslanahmet

Haydin Yılbaşında Simav Kaplıcalarına Gidelim

Ynt: Haydin Yılbaşında Simav Kaplıcalarına Gidelim Gidilecek yerde otel veya herhangi bir tesis varmı?
  9. aslanahmet

Ynt: Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası Çok iyi gelişme. Teşekkürler.

10. aslanahmet

Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi) Yeni aracın hayırlı olsun.

11. aslanahmet

Lastiklerdeki "kar Tanesi" İşareti - Snow Flake

Ynt: Lastiklerdeki "kar Tanesi" İşareti - Snow Flake 27.11.2012 tarihinde ki genelge 10.12.2012 tarihinde değiştirilmiştir. Cümlede ki "veya" bağlacına dikkat. Sanırım lastikçiler kar+çamur lastiği dışında ayriyeten kış lastiği satabilmek için eski genelgeyi kaldırmıyorlar.
  12. aslanahmet

Benim Son Kamp Aracım, Yuki 125-28h (piri)

Ynt: Benim Son Kamp Aracım, Yuki 125-28h (piri) Doğum günün kutlu olsun Yücel. Yaşadıklarının çok benzerini son bir yıl içinde ben de yaşadım. Boşanma, hastalık, bakım, vefat. Zaman herşeyin ilacı. Zamanla her şey tekrar rayına oturuyor. Her şey gönlünce olsun.

13. aslanahmet

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi) Maaşallah küçük Yiğido görmeyeli bayağı büyümüş. Gözlerinden öperim. Büyük Yiğidoyu da bir gün maltepe buluşmasına gelip canlı görmek lazım herhalde :)
  14. aslanahmet

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi) Levent, Yiğido'nun son halinden bikaç foto yüklesene. Not: her iki Yiğido'nun da.
  15. aslanahmet

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Aracın alt ana şasesi aracın statiğine yetiyor ki Reimo böyle bir işe kalkışmış. Araçlarda sorun oluşsaydı eminim ki Reimo böyle bir imalat yapmazdı.

16. aslanahmet

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Levent Abi, Reimo'nun şu modelinde de tavan sacı ve kuşakları komple kesilmiyor mu? Aynı riziko bunda da yok mu?
  17. aslanahmet

Benim Karavanım Sprinter 4x4 413cdi Coşkun Bahçeci

Ynt: Benim Karavanım Sprinter 4x4 413cdi Coşkun Bahçeci Sonucunu çok hızlı gördük :) Süper olmuş. Güle güle kullanın.
  18. aslanahmet

Ynt: Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası Dün Haldun Ziraat Bankası'ndan önce Ankara Sigorta acentasına gitmiş. Merkezden fiyat sordurmuş. 1300 küsür TL teklif vermişler. Size verilen fiyatlar genel değilmi acaba? Sadece acentanıza özel mi? Bir araştırmak lazım.

19. aslanahmet

Ynt: Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası Haldun (taiga) bu gün karavanına 582 TL ye Ziraat Sigorta'dan sigortasını yaptırmış. Araştırdığı diğer yerler 1200 TL den daha düşüğüne teklif vermemiş.
  20. aslanahmet

Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Yeni çifti tebrik eder, ömür boyu mutluluklar dilerim.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,631
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR