Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası
Ak Sigorta kısmi iptalden dolayı kredi kartıma 436 TL yüklemiş. Böylece hem 161 TL karım oldu hem de Haziran 2015 de bitecek olan sigortamı 5 ay ötelemiş oldum. Seneye haziran ayında fiyat ne olur bilinmez şimdiden yaptırdığım iyi oldu.
Ynt: Lastiklerdeki "kar Tanesi" İşareti - Snow Flake
Genelgede yeni düzenlemeler var. En önemli değişikliklik çekme karavancılar için. Onlar için kış lastiği gerekli değil artık.
Ben de trafik sigortamı 275 TL olarak Ankara sigortaya yaptırdım. Ak sigortadan Haziran ayında yaptırdığım sigorta kısmi olarak iptal edildi. Kalan kısmi parası kredi kartıma yüklenecek. Sonunda bizlerin de yüzü gülüyor :)
Başta Bekir Bey ve Erdal...
Ynt: The Cozz Kamping; Kabakoz - Şile
Aynı durumla Semizkum kampingde de karşılaştım. Eylül ayında hafta sonu gitmeyi düşünüyordum. Önce bi sitesini inceleyim dedim. Resmen sitesinde sözü "damsız girilmez" e getirmişler. Telefonla aradım. Durumu izah edip karavanla gelecem,gürültü etmem, sağ...
Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım
Ben Murtaza'mı 2013 Ağustos ayında satmıştım. Sattığımda sorunsuz bir araçdı. Özellikle motoru 1.6 düz dizel olmasına rağmen süperdi. 100 km hızın üzerine çıkamazdı ama dağda bayırda en dik rampaları bile zorlanmadan çıkardı. Ne...
Ynt: Lastiklerdeki "kar Tanesi" İşareti - Snow Flake
27.11.2012 tarihinde ki genelge 10.12.2012 tarihinde değiştirilmiştir. Cümlede ki "veya" bağlacına dikkat.
Sanırım lastikçiler kar+çamur lastiği dışında ayriyeten kış lastiği satabilmek için eski genelgeyi kaldırmıyorlar.
Ynt: Benim Son Kamp Aracım, Yuki 125-28h (piri)
Doğum günün kutlu olsun Yücel.
Yaşadıklarının çok benzerini son bir yıl içinde ben de yaşadım. Boşanma, hastalık, bakım, vefat. Zaman herşeyin ilacı. Zamanla her şey tekrar rayına oturuyor. Her şey gönlünce olsun.
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)
Maaşallah küçük Yiğido görmeyeli bayağı büyümüş. Gözlerinden öperim.
Büyük Yiğidoyu da bir gün maltepe buluşmasına gelip canlı görmek lazım herhalde :)
Aracın alt ana şasesi aracın statiğine yetiyor ki Reimo böyle bir işe kalkışmış. Araçlarda sorun oluşsaydı eminim ki Reimo böyle bir imalat yapmazdı.
Levent Abi, Reimo'nun şu modelinde de tavan sacı ve kuşakları komple kesilmiyor mu? Aynı riziko bunda da yok mu?
Dün Haldun Ziraat Bankası'ndan önce Ankara Sigorta acentasına gitmiş. Merkezden fiyat sordurmuş. 1300 küsür TL teklif vermişler.
Size verilen fiyatlar genel değilmi acaba? Sadece acentanıza özel mi? Bir araştırmak lazım.
Haldun (taiga) bu gün karavanına 582 TL ye Ziraat Sigorta'dan sigortasını yaptırmış. Araştırdığı diğer yerler 1200 TL den daha düşüğüne teklif vermemiş.