Arama sonuçlarınız

1. alb

Off-Road a Hazır Suzuki Vitara

Ynt: Off-Road a Hazır Suzuki Vitara Evet mustafa abi Adanaya gelin gitti sizin bilginiz olduğunu bilmiyordum :)

2. alb

"DODGE RAİDER"BU ARAÇ HAKKINDA ACİL BİLGİ LAZIM

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-mitsubishi-pajero-1989-model-baska-temizi-varsa-hediye-ederim-34672729/detay Araç DODGE RAİDER diye geçiyor fakat mitsubishi pajero 2.6 ile aynı özelliklere sahip kasasıda dahil olma üzere bu araçların neden bu şekilde geçtiği hakkında...
  3. alb

Bu Sezonda Bu Fiyata Bu Araç !!!

Aracımı model değiştireceğim satıyorum.Hiç bir eksiği ve sorunu yok. Detaylı bilgi için link aşağıda; http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=62793.new#new http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-vitara-off-road-a-hazir-suzuki-vitara-1-6-jlx-35102648/detay

4. alb

BU SEZONDA BU FİYATA BU ARAÇ !!! Arkadaşlar aradığım aracı buldum.Fiyatını oyüzden aşağı çektim.12.750 tl ye vericem.Pazarlıksız yanlız. güncell.
  5. alb

Ynt: Off-Road a Hazır Suzuki Vitara :) Hayırlı satışlar hepimize tek olduğumu düşünmüştüm yanlız değilmişirm :)

6. alb

Ynt: Off-Road a Hazır Suzuki Vitara Arkadaşlar aracın fiyatını 13.350 TL ye indirdim.Yani anlamadığım normal zamanda yani satmayı düşünmeden önce taliplisi çok fazlaydı şimdi satlığa koyduk.Yüzüne bakan yok bu nasıl iştir anlamadım.Satıldığı zaman da tüh ya ben alıcaktım oluyo sonrada yanlış...

7. alb

Ynt: Off-Road a Hazır Suzuki Vitara Güncel Fiyatı 13.750 TL ye indirdim.Bu Fiyata ta satılmazsa bineriz artık napalım :):)
  8. alb

Suzuki Vitara Jlx 1,6 - Yorumlarınızı Bekliyor

Ynt: Suzuki Vitara Jlx 1,6 - Yorumlarınızı Bekliyor Sen ne zaman alıyon Cihan abi al gelde beraber kirletelim.
  9. alb

Kahramanmaraş Ahir Dağ,Milcan ,Yedi kuyular Keşif Gezisi

Ynt: Kahramanmaraş Ahir Dağ,Milcan ,Yedi kuyular Keşif Gezisi İnş. sizleride bekleriz buyrun gelin misafirimiz olun.

10. alb

MİTSUBİSHİ PAJERO 2.6 TEK KAPI

Ynt: MİTSUBİSHİ PAJERO 2.6 TEK KAPI Özelden attım adresi tşkler

11. alb

MİTSUBİSHİ PAJERO 2.6 TEK KAPI

Ynt: MİTSUBİSHİ PAJERO 2.6 TEK KAPI Aracı fotolarını nasıl görebilirim
  12. alb

Ynt: Kahramanmaraş Ahir Dağ,Milcan ,Yedi kuyular Keşif Gezisi Tabi sizi aramızda görmekten mutluluk duyarız.Bu hafta Düldül dağında gezi programı var yine verdiğiniz numaradan irtibata geçerim sizinle.

13. alb

Ynt: Kahramanmaraş Ahir Dağ,Milcan ,Yedi kuyular Keşif Gezisi Tşkler sağolun güzel bi hafta sonuydu.
  14. alb

Ynt: Kahramanmaraş Ahir Dağ,Milcan ,Yedi kuyular Keşif Gezisi Tuttuğumuz balıklar hepimize yetti :) Bidaha arabalarla balık tutmamaya karar verdik.
  15. alb

Ynt: Kahramanmaraş Ahir Dağ,Milcan ,Yedi kuyular Keşif Gezisi Aracı dışarı çekmeyi başardık.Fakat içindeki yiyecekler azcık ıslanmıştı:)

16. alb

Ynt: Kahramanmaraş Ahir Dağ,Milcan ,Yedi kuyular Keşif Gezisi Halatı diğer araçla verdik.Oda riske girerdi fakat yapacak başka birşey yoktu.Uzun uğraşlar sonucunda halatı uzatmayı başardık.
  17. alb

Ynt: Kahramanmaraş Ahir Dağ,Milcan ,Yedi kuyular Keşif Gezisi Aracı çekebilmek için halat attılar fakat yetişmedi.
  18. alb

Ynt: Kahramanmaraş Ahir Dağ,Milcan ,Yedi kuyular Keşif Gezisi (Güncellendi) Bu alanda biraz offroad yaptıktan sonra yola çıktık ve devam ettik.Yaklaşık 2-3 km ilerde küçük bir göl daha bulduk.Fakat bu göl diğerinden biraz daha farklı görüntülere sahne oldu ve bir şey daha öğretti hepimize...

19. alb

Ynt: Kahramanmaraş Ahir Dağ,Milcan ,Yedi kuyular Keşif Gezisi Bulunduğumuz yerin yüksekliği 2600 rakım.Kendimize offroad alanı bulunca saldırdık tabi hemen :)
  20. alb

Frontera Sport

Ynt: Frontera Sport Tamam tşkler sağolun

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,629
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN