Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Satmak isteyn yada tanıdığı yerlerde fronterası olan arkadaşlar varsa bana yardımcı olabilirlermi.Suzuki 1.6 jlx aracım var satıp frontera sport almayı düşünüyorum.
Ynt: Off-Road a Hazır Suzuki Vitara
1994 model.147.000 de
tüplü ruhsata işli 1 yıl garantisi var.Herşeyi faal durumda.Şehir içi tüpte 180-200kr. arası yakmaktadır.Kazası yok.Arazide fazla yıpranmamış ve hor kullanılmamıştır.
Aracımdan çok memnunum.Satma nedenim tek kapı Mitsubishi Pajero 2.6 almak.Başka herhangi bir nedeni yoktur.İç döşemeleri çok temizdir ve yırtık sigara yanığı v.b. bişey yoktur.Tek kapı Mitsubishi Pajero 2.6 takas yapabilirim.Arazi vitesinde ve alt takımlarında hiç bir sorun yoktur.Aracımın...
İyi günler aracımı 7cm yükselttim ve çok hoş oldu çok memnun kaldım.Sıra lastiklere geldi fakat size danışmadan almak istemiyorum.Üzerinde Lassa competus 195/80/15 var.16 jant atsam ne gibi zararları yada faydaları olur.Aracı fazla zorlamadan lastik ebatını kaça kadar yükseltebilirim.Mt lastik...