Arama sonuçlarınız

1. alb

Kahramanmaraş Ahir Dağ,Milcan ,Yedi kuyular Keşif Gezisi

Ynt: Kahramanmaraş Ahir Dağ,Milcan ,Yedi kuyular Keşif Gezisi Fotoların devamını yükleyemiyorum.Hata veriyo yoksa daha çok foto var.

2. alb

Kahramanmaraş Ahir Dağ,Milcan ,Yedi kuyular Keşif Gezisi

Sabah 08.30 da 15 offroad aracı ve 45 kişilik katılımcıyla yola çıktık.
  3. alb

Frontera Sport

Satmak isteyn yada tanıdığı yerlerde fronterası olan arkadaşlar varsa bana yardımcı olabilirlermi.Suzuki 1.6 jlx aracım var satıp frontera sport almayı düşünüyorum.

4. alb

Bu aracı tanıyan varmıdır?

Ynt: Bu aracı tanıyan varmıdır? Benim aracım satılık düşürseniz.İnceleyin beğenirseniz irtaibata geçerseniz. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-vitara-meraklisina-temiz-off-road-araci-32785115/detay
  5. alb

Off-Road a Hazır Suzuki Vitara

Ynt: Off-Road a Hazır Suzuki Vitara Güncel

6. alb

Ynt: Off-Road a Hazır Suzuki Vitara 1994 model.147.000 de tüplü ruhsata işli 1 yıl garantisi var.Herşeyi faal durumda.Şehir içi tüpte 180-200kr. arası yakmaktadır.Kazası yok.Arazide fazla yıpranmamış ve hor kullanılmamıştır.

7. alb

MİTSUBİSHİ PAJERO 2.6 TEK KAPI

Arkadaşlar MİTSUBİSHİ PAJERO 2.6 TEK KAPI araç arıyorum.Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.
  8. alb

Ynt: Off-Road a Hazır Suzuki Vitara Güncel..
  9. alb

Ynt: Off-Road a Hazır Suzuki Vitara

10. alb

11. alb

12. alb

Aracımdan çok memnunum.Satma nedenim tek kapı Mitsubishi Pajero 2.6 almak.Başka herhangi bir nedeni yoktur.İç döşemeleri çok temizdir ve yırtık sigara yanığı v.b. bişey yoktur.Tek kapı Mitsubishi Pajero 2.6 takas yapabilirim.Arazi vitesinde ve alt takımlarında hiç bir sorun yoktur.Aracımın...

13. alb

Suzuki Vitara Jlx 1,6 - Yorumlarınızı Bekliyor

Ynt: Suzuki Vitara Jlx 1,6 - Yorumlarınızı Bekliyor Evet MT değil ama alıcam inş. enkısa zamanda videosunuda yükleye bilirsem yüklicem inş.
  14. alb

Ynt: Suzuki Vitara Jlx 1,6 - Yorumlarınızı Bekliyor Çıkabildi fakat biraz daha ilerisinden :)
  15. alb

Yükselteme + Lastik seçimi

Ynt: Yükselteme + Lastik seçimi Bana yeter :)

16. alb

Ynt: Yükselteme + Lastik seçimi 215 yada 225x80x15 en ideali gibi duruyor ozaman kafamdaki soru işaretleri yavaş yavaş kayboluyor sayenizde
  17. alb

Ynt: Yükselteme + Lastik seçimi Tşkler Oğuz bey
  18. alb

Sizlere devamlı soru sorduğum aracım değerli yorumlarınızı bekliyorum.

19. alb

Ynt: Yükselteme + Lastik seçimi Yani kaça tekabül ediyor.Bu konuda fazla bilgim yok malesef
  20. alb

İyi günler aracımı 7cm yükselttim ve çok hoş oldu çok memnun kaldım.Sıra lastiklere geldi fakat size danışmadan almak istemiyorum.Üzerinde Lassa competus 195/80/15 var.16 jant atsam ne gibi zararları yada faydaları olur.Aracı fazla zorlamadan lastik ebatını kaça kadar yükseltebilirim.Mt lastik...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,629
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri