Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
94 model 3k Suzuk vitaram var ve şnorkel taktırmayı düşünüyorum.Yalnız kafama takılan bir kaç soru var.
1- Aracım tüplü şnorkel takıldığı zaman tüp ayarı devamlı bozulur mu?
2- Araca hava girişi aracın hızına bağlı olduğu için tüplü araçlar takılabilir mi ?
daha önce taktıran varsa veya bu...
Ynt: Acil Yardımınıza İhtiyacım Var??
aracınız güzelmiş kazasız belasız binin o araçtan vazgeçtim zaten Hartoplı suzuki kullanan birisi olarak size birkaç sorum olcak.
1-Çok ses yapar diyolar.
2-kışın çok soğuk olurmuş
3-Seyir halinde rüzgardan dolayı ses yapar kafan şişer diyolar.
4-İçerisine...
Ynt: Acil Yardımınıza İhtiyacım Var??
aracınız güzelmiş kazasız belasız binin o araçtan vazgeçtim zaten Hartoplı suzuki kullanan birisi olarak size birkaç sorum olcak.
1-Çok ses yapar diyolar.
2-kışın çok soğuk olurmuş
3-Seyir halinde rüzgardan dolayı ses yapar kafan şişer diyolar.
4-İçerisine...
Uzun zamandır suzuki Vitara arıyorum.Beğendiğim ve temiz bir araç buldum.Almadan önce sizin çok değerli fikirlerinize ve tavsiyelerinize ihtiyacım var.Araçta harttop var.Sizce harttop olmasının ne gibi eksileri var.Dha önce kullanan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirlermi.Fiyat olarak nasıl...
Ynt: Vitara 1.6 JLX
Vitara hem ihtiyaçlarınızı hemde bütçenizi tamamiyle memnun edebilecek bir araç araç hoşunuza gittiyse muhakkak alın.Sonradan pişman olabilirsiniz benim gibi
Ynt: ORJİNAL VX 80
Samimiyetime güvendiğiniz için tşk.ederim.Aracın fiyatınada ne istediyse onu yazdım.Fiyatı konusunda ve araç hakkında detaylı bilgi sahibi olmadığım için direk ekledim ilanı yorumlarınıza ve ilginize tşk .ederim
Araç hakkında öğrenmek ve sormak istediklerinizi araç sahibiyle görüşseniz daha iyi olur.Ben yardımcı olmak için ilanı ekledim sadece.Sorularınıza cevap verecek kadar bilgi sahibi değilim.
Araç dayıma ait,vx80 diye biliyodum.Düzeltmeniz için tşk.ederim.Peki fj nin hangi modeli acaba ona göre düzeltme yapiym hemen yanlış bilgi vermeyeyim.
Aracım orjinaldir.Erzurumda makam aracı olarak kullanılmıştır.Kazası ve boyası yok.Model değiştireceğim için satıyorum.280.000 km de arazide çok az kullanılmıştır.Fiyat olarak 33.750tl ,Gezenbilir üyelerine fiyatında ve diğer konularda yardımcı olurum.
İrtibat numarası : 0532 2674470 Murat Zabun...