Arama sonuçlarınız

1. alb

ŞNORKEL UYGULAMASI İÇİ YARDIM

Ynt: ŞNORKEL UYGULAMASI İÇİ YARDIM İnşallah en kısa zamanda uygulamaya geçiçem bu sidtemi tşkler

2. alb

Ynt: ŞNORKEL UYGULAMASI İÇİ YARDIM Tşkler verdiğiniz bilgiler için evet bende Murat beyle irtibata geçtim.İnşallah en kısa zamanda taktırıcam
  3. alb

94 model 3k Suzuk vitaram var ve şnorkel taktırmayı düşünüyorum.Yalnız kafama takılan bir kaç soru var. 1- Aracım tüplü şnorkel takıldığı zaman tüp ayarı devamlı bozulur mu? 2- Araca hava girişi aracın hızına bağlı olduğu için tüplü araçlar takılabilir mi ? daha önce taktıran varsa veya bu...

4. alb

ORJİNAL VX 80

Ynt: ORJİNAL VX 80 Hidrolik var evet 4 ileri ön panjur ve farları yeni kasa ile değiştirilmiş.
  5. alb

Acil Yardımınıza İhtiyacım Var??

Ynt: Acil Yardımınıza İhtiyacım Var?? Tşk ederim sağolun faydalı bilgiler verdiniz.

6. alb

Ynt: Acil Yardımınıza İhtiyacım Var?? aracınız güzelmiş kazasız belasız binin o araçtan vazgeçtim zaten Hartoplı suzuki kullanan birisi olarak size birkaç sorum olcak. 1-Çok ses yapar diyolar. 2-kışın çok soğuk olurmuş 3-Seyir halinde rüzgardan dolayı ses yapar kafan şişer diyolar. 4-İçerisine...

7. alb

Ynt: Acil Yardımınıza İhtiyacım Var?? aracınız güzelmiş kazasız belasız binin o araçtan vazgeçtim zaten Hartoplı suzuki kullanan birisi olarak size birkaç sorum olcak. 1-Çok ses yapar diyolar. 2-kışın çok soğuk olurmuş 3-Seyir halinde rüzgardan dolayı ses yapar kafan şişer diyolar. 4-İçerisine...
  8. alb

Antoff - Gezenbilir Buluşması; Antalya - Tekirova (Kemer) (22 - 24 Ocak 2010)

Ynt: Antoff - Gezenbilir Buluşması; Antalya - Tekirova (Kemer) (22 - 24 Ocak 2010) Yarama tuz bastın abi Allah bir boyu mutluluklar nasip etsin
  9. alb

Ynt: Acil Yardımınıza İhtiyacım Var?? Tşkler ilginize sağolun

10. alb

Ynt: Acil Yardımınıza İhtiyacım Var?? Konuştum Mithat abi ama fiyatta pek bişey yapmadı.

11. alb

Ynt: Acil Yardımınıza İhtiyacım Var?? Model yüksek gelir,ayrıca fiyatı da yüksek gücüm yetmiyo malesef yoksa haklısınız şuanda 10-11 arası param var.
  12. alb

Uzun zamandır suzuki Vitara arıyorum.Beğendiğim ve temiz bir araç buldum.Almadan önce sizin çok değerli fikirlerinize ve tavsiyelerinize ihtiyacım var.Araçta harttop var.Sizce harttop olmasının ne gibi eksileri var.Dha önce kullanan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirlermi.Fiyat olarak nasıl...

13. alb

Vitara 1.6 JLX

Ynt: Vitara 1.6 JLX Vitara hem ihtiyaçlarınızı hemde bütçenizi tamamiyle memnun edebilecek bir araç araç hoşunuza gittiyse muhakkak alın.Sonradan pişman olabilirsiniz benim gibi
  14. alb

ORJİNAL VX 80

Ynt: ORJİNAL VX 80 Samimiyetime güvendiğiniz için tşk.ederim.Aracın fiyatınada ne istediyse onu yazdım.Fiyatı konusunda ve araç hakkında detaylı bilgi sahibi olmadığım için direk ekledim ilanı yorumlarınıza ve ilginize tşk .ederim
  15. alb

ORJİNAL VX 80

Ynt: ORJİNAL VX 80 Araç hakkında öğrenmek ve sormak istediklerinizi araç sahibiyle görüşseniz daha iyi olur.Ben yardımcı olmak için ilanı ekledim sadece.Sorularınıza cevap verecek kadar bilgi sahibi değilim.

16. alb

ORJİNAL VX 80

Ynt: ORJİNAL VX 80 Araç dayıma ait,vx80 diye biliyodum.Düzeltmeniz için tşk.ederim.Peki fj nin hangi modeli acaba ona göre düzeltme yapiym hemen yanlış bilgi vermeyeyim.
  17. alb

Antoff - Gezenbilir Buluşması; Antalya - Tekirova (Kemer) (22 - 24 Ocak 2010)

Ynt: Antoff - Gezenbilir Buluşması; Antalya - Tekirova (Kemer) (22 - 24 Ocak 2010) Müthiş kareler aranızda olmayı çok isterdim.
  18. alb

ORJİNAL VX 80

Aracım orjinaldir.Erzurumda makam aracı olarak kullanılmıştır.Kazası ve boyası yok.Model değiştireceğim için satıyorum.280.000 km de arazide çok az kullanılmıştır.Fiyat olarak 33.750tl ,Gezenbilir üyelerine fiyatında ve diğer konularda yardımcı olurum. İrtibat numarası : 0532 2674470 Murat Zabun...

19. alb

SUZUKİ VİTARA 1.6 4 KAPI ARIYORUM

Ynt: SUZUKİ VİTARA 1.6 4 KAPI ARIYORUM Yokmu arkadaşlar hiç bildiğiniz gördüğünüz yerde, bu konuyla ilgili yardımlarınıı bekliyorum
  20. alb

SUZUKİ VİTARA 1.6 4 KAPI ARIYORUM

ARKADAŞLAR 4 KAPI SUZUKİ ARIYORUM.FİYAT ARALIĞIM 9.000-11.000 ARASI İLGİLENEN ARKADAŞLAŞLAR OLURSA İRTİBATA GEÇEBİLİRİZ.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,629
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri