Arama sonuçlarınız

1. alb

Vitara Arıyorum, Yardım Edermisiniz...

Uzun zamandır vitara arıyorum fakat kafama göre olanı bir türlü bulamadım sizce bu araba nasıl model 1989 artısı eksisi nedir.Yardımcı olurmusunuz http://www.sahibinden.com/acilen_satilik-50WQQaXQQ19227222WQQpXQQdisplayitem

2. alb

CJ-5 ve M38-A1 Arasındaki Fark

Ynt: CJ-5 ve M38-A1 Arasındaki Fark V6 motoru diyorum ben ne kadardır diye
  3. alb

Ynt: CJ-5 ve M38-A1 Arasındaki Fark V6 teemiz bir motoru ne kadara alabilrim yada bulabilirmiyim.

4. alb

Ynt: CJ-5 ve M38-A1 Arasındaki Fark İkinci araç olarak genel de ava gitmek için kullanıcam arda sırada da tırmanma falan işte
  5. alb

Ynt: CJ-5 ve M38-A1 Arasındaki Fark Yaz maz tabiki bu bilgiler altın değerindedir benim için tşk ederim.

6. alb

Ynt: CJ-5 ve M38-A1 Arasındaki Fark Orjinal olacak mutkala 4,2 6 silindir olmadıkan sonra cj ye biniyorum diyemezsin.:) Yardımlarınız için tekrar tşk ederim.Hemen araştırmaya başlıyorum.

7. alb

Ynt: CJ-5 ve M38-A1 Arasındaki Fark Peki normal bir cjyi nekadara alabilirim kaportası falan önemli değil motoru sağlam olsun yeter yada varmı bildiğiniz böyle bi cj fiyat olarak 4-5 milyar olabilir.5 lira kadarda toplamay ayırt ettim.Bulunabilirmi bu fiyatlara
  8. alb

Ynt: CJ-5 ve M38-A1 Arasındaki Fark Hepinize çok tşk ederim değerli bilgileriniz için arkadaşım sıfır orjinal motor var elimde istersen takabiliriz dedi.2500cc 4 silindir orjinal jeep willys motoruymuş ne tavsiye edersiniz fiyat olarak ta 1.400 lira diyo bu konudaki görüşleriniz nedir.Yardımcı...
  9. alb

Ynt: CJ-5 ve M38-A1 Arasındaki Fark Tşler vermiş olduğunuz bilgiler için jeepin tüm aksamları orjinal motoru 2500cc 4 silindir.Bunu almamdaki maksat bu araç üzerinde her yönden tecrübe kazanıp onadan sonra cj almak.Tabi bu benim nacizane fikrim sizler ne düşürsünüz bu konuda bilemem.

10. alb

Öncelikle cj-5 sevdalısı olarak bu siteye emeği geçen herkese tşler.CJ-5 e gücüm yetmediğinden dolayı willys M38-A1 almaya karar verdim.Görüntü olarak CJ-5 e benzediği için.Üzerinde orjinal motoru var 2500cc 4 silindir.Sormak istediğim 2sinin arasındaki farklar nelerdir.Bu konuda yardımlarınızı...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,629
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri