Arama sonuçlarınız

1. usta_

OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi

Ynt: Opel Frontera Serbest Muhabbet Köşesi Motor sorunu cikartabilirmi olarak katilirim ama yürüyen aksam konusunda bence 90-110 defender kadar performansli olacaktır, cok sağlam bir araç frontera....

2. usta_

OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi

Ynt: Opel Frontera Serbest Muhabbet Köşesi Tam bir offroad olmuş, paylasim için teşekkürler...
  3. usta_

2.0i Sport Rölanti Sorunu

Ynt: 2.0i Sport Rölanti Sorunu Bu sorunu çözmeden once rolantideykende silkeleme ve düzensiz claisma çekmeme yapiyormuydu acaba?

4. usta_

Rölanti Sorunu

Ynt: Rölanti Sorunu Benzinde hepsi yapıyor, ama gazdada yapmasi normal değil, gaz ayarlari ile olmali, gaz için yetkili sağlam bir servise göstermelisin, keşke bir cozum olsada bizde baktirsak benzinde claismasi ile ilgili ancak ben çözeni duymadım daha, arabanin artilari ve fiyati benzindeki...
  5. usta_

Rölanti Sorunu

Ynt: Rölanti Sorunu benzindemi gazdami yapıyor bunu? benzinde ise cok kisaca soyleyeyim cozumu yok, her fronteranin basinda var bu, frontera gazla pek uyumlu bir araba değil sanirim, gaz takildiktan sonra arabanin düzeni bozuluyor ve gazda normal claisirken benzinde zor calisma, tekleme...

6. usta_

frontera kalkış ve çekiş sorunu 2

Ynt: Frontera Kalkış Ve Çekiş Sorunu 2 Bu araclarin kronik sorunu hangi gaz takilirsa takilsin bir sure sonra benzinde motorun sacmalamasi, duzgun calismamasi, stop etmesi, cekisin düşmesi v.s. bunu henüz çözen duymadım, kendiside frontera sahibi olan ustamiz su anda uğraşıyor bakalim sonuç...

7. usta_

Ynt: Frontera Kalkış Ve Çekiş Sorunu 2 Eminim oyle değildir ama araç H 4x4 de kalmis olmasin, 4x4 den cikardiginzda on tekerleklerden donuslerde ses geliyormu? O aracin kesinlikle duz yolda 140 in ustunu görmesi lazim, benim 98 5 kapi 2.2 rahat 180e cikiyor ama havaleli bir araç o surat fazla...
  8. usta_

frontera a haynes kitapçığı

Ynt: Frontera A Haynes Kitapçığı Elinize ve emeğinize saglik, buyuk bir hizmet, saygilar.
  9. usta_

2. Opel Frontera Buluşması ( Likya Yolları ; 22 - 28 Haziran 2013)

Ynt: 2. Opel Frontera Buluşması ( Likya Yolları ; 22 - 28 Haziran 2013) ARKADAŞLARIM, GEZİMİZİ 2013 AĞUSTOS SONU YADA EYLÜL İLK HAFTASINA ERTELEYELİM DİYENLER SİZİN FİKİRLERİNİZİ BEKLİYORUZ ERTELEMEK İSTEYENLER: 1-BALIKAY 2-SARPER16 3-DAMAST 4-AKIN

10. usta_

Ynt: 2. Opel Frontera Buluşması ( Likya Yolları ; 22 - 28 Haziran 2013) Emre bey cok uzuldum, moralinizi yüksek tutun, arkadaşlara katiliyorum herseyde bir hayir vardir, önemli olan herseye rağmen ailece birsekilde ayakta kalmak, elimizden gelen birsey olursa lütfen bildirin, saglicakla...

11. usta_

Ynt: 2. Opel Frontera Buluşması ( Likya Yolları ; 22 - 28 Haziran 2013) Emre bey cevap için teşekkür ederim, periyodu ayarlayıp bizde katilmaya calisacagiz, katilimla ilgili son bir tarih varmidir? Levent bey cevap vermiş, teşekkür ederim.
  12. usta_

Ynt: frontera kalkış ve çekiş sorunu 2 Herseye rağmen uygun surus tekniği ve lastikle L4x4 de arazide cogu offroad aracini kesin bir sekilde altedecektir, dag bayir tas tepe atladıktan sonra otobana cikip 140km de direksiyonun titremediğini görünce tekrar baglaniyorum arabaya, bu saglamligin...

13. usta_

Ynt: 2. Opel Frontera Buluşması ( Likya Yolları ; 22 - 28 Haziran 2013) Emegi geçenlere teşekkürler, cok güzel bir organizasyon olacak, bizde ailece katılmak isteriz ancak periyodun uzun olmasi, araca lastik, vinç v.s. alinmasi, bakim mevzulari var, Levent beyle isler nedeniyle kesilmis olan...
  14. usta_

fronteranız kaç kuruş yakıyor ?

Ynt: fronteranız kaç kuruş yakıyor ? Merhaba, Frontera A 98 5 kapi 2.2, gazli ortalama 45krs yakıyor. Yanliz 30-35krs yakan araç gerckten ilginç, hayirli olsun...
  15. usta_

Ynt: frontera kalkış ve çekiş sorunu 2 Ayni sorun bendede var ilk aldigimdan beri, 2005 de tartarini gaz taktirdiktan sonra dahada artti, herseyi degisti ancak birsey farketmedi, ilk benzinle claismada egzozda patlama, stop etme, çekmeme v.s., gaza geçince nispeten düzeliyor, artik biraktim...

16. usta_

31.03.2013 Amasya Yaylagöl Offroad Gezisi

Ynt: 31.03.2013 Amasya Yaylagöl Offroad Gezisi Cok güzel olmuş, agzimizin suyu aka aka seyrettik, Mog batmasini bende merakla bekliyorum, paylasim için teşekkürler.... izmir yakinlarinda yok bu ara olsada gitsek........
  17. usta_

bilgi

Ynt: bilgi Takip
  18. usta_

4x4 Suv Seçimi Hakkında Destek (Freelander-Vitara-Rav4-??)

Ynt: 4x4 Suv Seçimi Hakkında Destek Merhaba, bir arkadas sizin yapmaya calistiginiz secimi uzun bir incelemeden sonra Rav4 yonunde kullandi, freelander ve vitara kadar guclu olmadigini ancak daha az sorun cikartan bir arac olduguna kanaat getirmisti, vitara ve rav4 arasinda kaldiktan sonra rav4...

19. usta_

PAŞACIK OFF-ROAD ETKİNLİĞİ 24 Şubat 2013

Ynt: PAŞACIK OFF-ROAD ETKİNLİĞİ 24 Şubat 2013 Guzel bir etkinlik olmus, paylasim icin tesekkurler....
  20. usta_

FRONTERA 2SPORT / ÖN ÇEKERLERİN ÇALIŞMAMASI HAKKINDA

Ynt: FRONTERA 2SPORT / ÖN ÇEKERLERİN ÇALIŞMAMASI HAKKINDA Sizin onler otomatik hub sanirim,yazdiginiza gore 4x4 bagli iken gelmiyor, aks baslarinin koruklerini kontrol edin, yirtiksa aks baslai sorunlu olabilir, 4x4 bagladiginizda geliyor ise 4x4 alip lifte kaldirip yada fren test istasyonuna...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,629
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri