Arama sonuçlarınız

1. usta_

Offroad07 Grubu ile Antalya-Tekirova-Maden Koyu-Ulupınar Gezisi

Ynt: Offroad07 Grubu ile Antalya-Tekirova-Maden Koyu-Ulupınar Gezisi Donuste eminim bazi araclarin cantlarindan kus sesleri gelmistir, kum ve cakil temizlemek icin kac arac lift e kaldirildi :) Bende en son kum cakil icine girdigimde boyle bir sorunla karsilasmistim, nasil bir onlem alinir...

2. usta_

Ynt: Offroad07 Grubu ile Antalya-Tekirova-Maden Koyu-Ulupınar Gezisi Burda bizimde agzimiz sulandi :), cok guzel bir organizasyon olmus, tebrik ediyorum, tadini alinca arkasi gelir sanirim :), elinize saglik guzel fotolar icin.
  3. usta_

OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi

Ynt: OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi Emre bey hayirli olsun kazasiz belasiz, lastik ne kullandiniz, bende camur lastigi bakiyorum, sizinkiler camurmu yoksa normal lastikmi? Saygilar.

4. usta_

Ynt: Offroad07 Grubu ile Antalya-Tekirova-Maden Koyu-Ulupınar Gezisi Guzel ve eglenceli olmus, keske biraz daha foto olsaydi....
  5. usta_

GÖKOFF- 10.02.2013

Ynt: GÖKOFF- 10.02.2013 Cok guzel bir gezi olmus, parkurda guzel, son resmiden sonrakini merak ettim simdi:), google map den yolun bir resmini eklermisiniz mumkunse,

6. usta_

2000 model 3.2 v6 frontera almak üzereyim

Ynt: 2000 model 3.2 v6 frontera almak üzereyim Terranoyu neden satiyorsunuz sakincasi yoksa, benim bilgim yok aracla ilgili, biraz bilgi verebilirmisiniz bizde karsilastiralim fronty ile. Saygilar.

7. usta_

BENZİN DAMLIYOR !!!

Ynt: BENZİN DAMLIYOR !!! Oncelikle hayirli olsun, guzel bir arac kazasiz belasiz kullanin. Gecen sene ayni olay depoyu fulledigimde benim basima geldi, maalesef problem yakit depo kapagindan depoya kadarki lastik hortum ve havalandirma hortumundan cikti, ikiside curumus, ikiside degisti deponun...
  8. usta_

2000 model 3.2 v6 frontera almak üzereyim

Ynt: 2000 model 3.2 v6 frontera almak üzereyim Bende 98 model 2.2 var, iyi yonlerini siralayim, hem dagda hem yolda kullanimi cok zevkli bir arac, saglam bir yapisi var, gazli olursa yakit cok fazla incitmiyor, alinabilecek en ucuz 4x4 arac, ici genis ve ferah, sorun olabilecek yonleri; offroad...
  9. usta_

AISIN Manuel HUB montajım

Ynt: AISIN Manuel HUB montajım Bu sartlarda ne onerirsiniz fronteraya, sanirim sadece on lastiklere hub taktirp 4x4 ude kontrolden gecirmekten baska yapacak birsey yok gibi durfronteralara, cuku camurda kaliyorum, yuksuz tekerler vij vij donuyor digerlerinde hic hareket yok, direksiyonu...

10. usta_

Ynt: AISIN Manuel HUB montajım Omer bey merhaba, yukardada belirttigim gibi benim sıkıntım 4x4L yada H de karda camurda tekerlerden biri patinaj yapmaya basladiginda(bosta yada az surtunmede) yukte olan teker/tekerler donmuyor yuksuz olan donuyor, birkac tane Land 90, 110 gordum youtube da...

11. usta_

OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi

Ynt: OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi Bencede mukemmel bir arac, ah bide is bilen ustasi ve kilitli 4x4 u olsaydi, Saygilar.
  12. usta_

Ynt: AISIN Manuel HUB montajım Tesekku ederim, benimde bunu taktirmam gerekiyor, yoksa camurda 4x4 un hicbir faydasini goremiyorum Saygilar.

13. usta_

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Merhaba, emekliyim, izmir guzelbahcede yasiyorum, 4 senedir Frontera A 98 2.2 5 kapi vincsiz, gazli, kullaniyorum, firsat buldukca kendi capimda dag tepe geziyor olmakla birlikte bu isin profesyonelce ve ekip olarak yapilmasi gerektigi birkac tecrubeden sonra...
  14. usta_

Ynt: AISIN Manuel HUB montajım Merhaba, bendede 98 2.2 var, 4x4L yada H de benim aracim karda camurda patinaj yapmaya basladiginda yukte olan teker/tekerler donmuyor yuksuz olan donuyor, bu hublari taktip kilitledigimizde 4 tekerde her halikarda donecekmi? Saygilar, tesekkurler

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,629
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri