Arama sonuçlarınız

1. eralpserper

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Teşekkür ederim Cavid Bey. Çaylaklık işte :)

2. eralpserper

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Tüm karavancı arkadaşlara merhaba, Ben Eralp Serper, eşim Gülser Serper. İstanbul'da Bahçeşehir'de yaşıyoruz. Yaşamın hayhuyundan sıyrılmayı başararak, yıllardır düşlediğimiz karavanlı yaşama biz de merhaba dedik. 4 kişilik ailemizle 17 günlük İstanbul-Göcek...
  3. eralpserper

Oğuz Beyin Yeni Karavanı Mercedes 313 4X4 Sprinter

Ynt: Oğuz Beyin Yeni Karavanı Mercedes 313 4X4 Sprinter Oğuz Bey, Güle güle , iyi günlerde kullanın. Yapım aşamasında görmüştüm. Gönlünüzce geziler diliyorum.

4. eralpserper

Can Karavan Şadan Önürmen vefat haberi ...

Ynt: Can Karavan Şadan Önürmen vefat haberi ... Yaşamda böyle güzel izler bırakabilmek ne güzel. Rahmeti bol olsun.
  5. eralpserper

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Tüm karavancı arkadaşlara merhaba, Ben Eralp Serper, eşim Gülser Serper. İstanbul'da Bahçeşehir'de yaşıyoruz. Yaşamın hayhuyundan sıyrılmayı başararak, yıllardır düşlediğimiz karavanlı yaşama biz de merhaba dedik. 4 kişilik ailemizle 17 günlük...

6. eralpserper

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Yılların hayalini nihayet gerçekleştirdik. Artık bizim de bir karavanımız var. Gezi ve fotoğraf tutkumuzu bundan böyle daha sistematik olarak sürdürmek düşüncesindeyiz. İlk rotamız Ağustos ayı içinde Karadeniz. Eralp & Gülser

7. eralpserper

Haftada Kaç Fotoğraf Çekebiliyorsunuz ?

Ynt: Haftada Kaç Fotoğraf Çekebiliyorsunuz ? Dijital öncesi çağda çok düşünür az çekerdik. harçlığımızdan arttırarak alabildiğimiz 36 pozluk film gözümüz kadar kıymetliydi. Dijital biraz işi sulandırdı. Çok çekmek değil çok düşünüp az çekmek daha doğru gibi geliyor bana.
  8. eralpserper

Ynt: 1.Geleneksel Taraklı Karavan Festivali (1-5 Haziran 2011)

Ynt: 1.Geleneksel Taraklı Karavan Festivali (1-5 Haziran 2011) Taraklı zaten kendi başına bile mutlak görülesi bir yer. Hele bir de böyle güzel bir organizasyonla bütünleşince amacına ulaşan bir faaliyet olmuş. Özendim doğrusu. Seneye biz de varız.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,630
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri