Arama sonuçlarınız

1. gezgen

kabak koyu?

Ynt: kabak koyu? iki tekerden kasıt bisikletse mümkün değil...yürümekse çok müşkül...:) motosikletse 250 cc.üstü olmalı..çünkü aşağı inen yol çok dik..ve bozuk..

2. gezgen

kabak koyu?

Ynt: kabak koyu? Yurdum insanı sakin ve sessiz bir koya veya bir tabiat parçasına gittiği zaman ( çoğu gitmez korkar) orda şehirde alışık olduğu konforu tabiiki bulamaz ve duş,tuvalet vs.gibi zorunlu !! ihtiyaçları nedeniyle hep sızlanır...birileride bu sızlanmaları dikkate alarak ve de...
  3. gezgen

kabak koyu?

Ynt: kabak koyu?

4. gezgen

kabak koyu?

Ynt: kabak koyu? inmek ayrı dert....çıkmak ayrı....güzel mi ? güzel...yazılanlara bakılırsa rahatsız bir durumlar varmış...çadır yeri 20 tl mi imiş !! yavaş yavaş bütün koylar böyle olacak...:) parasız kendi kıyılarımızda kamp yapıp denize giremeyeceğiz...artık yukardan şöyle bir...
  5. gezgen

Kişisel Galeri (gezgen)

Ynt: Kişisel Galeri (gezgen)

6. gezgen

Kişisel Galeri (gezgen)

Ynt: Kişisel Galeri (gezgen) Bütün arkadaşlara...İsmail bey...sisdağlı...Emwayyes...ve pelisss...teşekkür ederim...Paylaşımlarımı burada da sürdürmeye gayret ediyorum...tekrar teşekkürler ve selamlar...

7. gezgen

Kişisel Galeri (gezgen)

8. gezgen

Kişisel Galeri (gezgen)

9. gezgen

Kişisel Galeri (ismail)

Ynt: Kişisel Galeri (ismail) İsmail bey Karadeniz kareleriniz çok güzel...gönlünüze sağlık..Selamlar Muğladan...

10. gezgen

Çadır Tatili İçin En İyi 10 Adres

Ynt: Çadır Tatili İçin En İyi 10 Adres DENİZE 100 MT MESAFEDEKİ BÜTÜN KIYI ŞERİDİ HALKIN ORTAK KULLANIM ALANIDIR...!!! Değilmiydi ...?? Asıl sorun budur...

11. gezgen

Kampta Güvenlik (İnsana Karşı)?

Ynt: Kampta Güvenlik (İnsana Karşı)? aynen...
  12. gezgen

Kampçılar için Pratik Mangal

Ynt: Kampçılar için Pratik Mangal mangal ideal olandır...ama her zaman şart değil...

13. gezgen

Ynt: Kampçılar için Pratik Mangal YENİ RAKI olursa makbule geçer...:)
  14. gezgen

Ynt: Kampçılar için Pratik Mangal RAKI tabii ki...
  15. gezgen

Çadır Kampçılığında Isınmak için Ne Kullanıyoruz?

Ynt: Çadır Kampçılığında Isınmak için Ne Kullanıyoruz? Bencede...derdimizi anlatamıyoruz ki...yok coleman mış...yok jeneratörmüş...geçin bir kalem...adı üstünde ÇADIR kardeşim...ev konforu arama...al bi piknik tüpü hem ısın hem yemek yap...hem de ışık...yok daha olmadı dersen al bir minibüs...

16. gezgen

Kişisel Galeri (Cevdet)

Ynt: Kişisel Galeri (Cevdet) Güzel kareler Cevdet bey...tebrikler...
  17. gezgen

Kişisel Galeri (ismail)

Ynt: Kişisel Galeri (ismail) doğanın şarkısı bazen böyle görsel de olur yani...sesler duyanlara...bunlarda görenlere...
  18. gezgen

Fujifilm Pinefix HS 10

Ynt: Fujifilm Pinefix HS 10 bu da Nikon d 60....karar sizin...

19. gezgen

Fujifilm Pinefix HS 10

Ynt: Fujifilm Pinefix HS 10 bir zaman cep mi fotoğraf makinesimi diye çok tartıştık...ben makine taraftarıyım her zaman...ama seçenek denirse eğer buda 5 megapiksellik nokia x3-002 ....cep tir kendisi..
  20. gezgen

Fujifilm Pinefix HS 10

Ynt: Fujifilm Pinefix HS 10 Kişisel kanaatim (Nikon D300 kullanıcısı olarak) kompakt makinede alınacak en iyi 2 marka kesinlikle canon ve fuji'dir. demiş Parkinsonsniper.... Kişisel kanaatim (Nikon d60 kullanıcısı olarak) kompact makinede alınacak en iyi 2 marka kesinlikle canon ve nikondur...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,630
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri