Arama sonuçlarınız

1. lizz

Günün Parçası :)

Ynt: Günün Parçası :) Hepsi de güzel parçalar..... :) Garbage---->the world is not enough diyor :) http://youtu.be/jUwBhvU_ydI

2. lizz

Biraz da Gülelim

Ynt: Biraz da Gülelim Duymamıştım ben..Komik :)
  3. lizz

Tek Başıma Arabayla 76 Günde 3 Kıta 14 Ülke Overland 24500 Km

Ynt: Tek Başıma Arabayla 76 Günde 3 Kıta 14 Ülke Overland 24500 Km Daha bu geziyi bitiremediniz,diğeri sırada bekliyor..Gezi sırasında notlar alıyor musunuz?Üzerinden aylar geçmiş bir zaman diilimine ait duygularınızı dünmüş gibi paylaşmanız meraketmeme neden oldu.. :)

4. lizz

Kişisel Galeri(seyr-ü zafer)

Ynt: Kişisel Galeri(seyr-ü zafer) son eklediklediğiniz 4 fotoğrafın da hepsi birbirinden güzel...Beni en çok etkileyen Halong Körfezi oldu.Bu tür manzaraların bulunduğu yer adlarını ne kadar aklıma kaydetsem de her seferinde unutuyorum.O kadar çok yer var ki Dünya'da aklımın bir köşesine...
  5. lizz

Ynt: Günün Parçası :) Ben yazmazsam kimseden ses çıkmıyor yahu :) Zuhal Olcay---->Ankara'da Aşık olmak diyor :) http://youtu.be/jh-zxfpj8EQ

6. lizz

Ynt: Tek Başıma Arabayla 76 Günde 3 Kıta 14 Ülke Overland 24500 Km Buna sevindim o zaman,benim de şansım var demek ki :D :D Ama bende cesaret yok tabi o ayrı mesele :) Ben yeni doğmuş bir yavru falan bulursam ancak :) :) Kedileri çok da severim halbuki :) Birkaç tane video izlemiştim ve çok...

7. lizz

En Son Hangi Filmi İzledik?

Dün gece Into the Wild'ı izlemeyi denedim ama yarısından sonra uyuyakalmışım :)
  8. lizz

Ynt: Tek Başıma Arabayla 76 Günde 3 Kıta 14 Ülke Overland 24500 Km hoşgeldiniz :) Kaplan ve siz :) vejetaryen galiba bu kaplancık :P ;D
  9. lizz

Bu gece Ya Sonra'yı izlemek için sinemaya gittim ama seyirci azlığından olamadı Çınar Ağacı'nı seyrettiim.Güzel bir filmdi.Aslında öykü çok sade.Buna rağmen etkileyiciydi...

10. lizz

Hasankeyf,Midyat,Mardin (Günes dogudan dogar) konaklama

Ynt: Hasankeyf,Midyat,Mardin (Günes dogudan dogar) konaklama Merhaba Ahmet Bey!Benim de bu yaz için 2 tane gezi planım var kafamda.Bir tanesi İzmir'in beldeleri diğeri ise sizin gibi Mardin&Hasankeyf...Daha önce Mardin ve Batman'ı görmüş olsam da ayrıntılı olarak gezemedim.Şimdi o egzotik...

11. lizz

evet,bunu ben de izlemek istiyorum.... :)
  12. lizz

Yorumunuz üzerine şöyle bir düşündüm de aynı senaryoyu bir Türk yönetmen çekseydi,kahramanlar Türk,mekan Türkiye olsaydı ve kültürümüze uyarlansaydı film nasıl olurdu diye..gene bu kadar orijinal olur muydu diye :) Filmin aman aman süper orjinal olduğunu iddia etmiyorum ben zaten.Yanlış...

13. lizz

Arkadaşlar film adlarını yazarken yanına bizim gibi garibanlar için Tükçe çeviri ile yazarsanız memnun oluruz,lütfeeen :) :)
  14. lizz

Filmin adının Türkçesi çevirisi var mı merakettiğim için google da film ile ilgili yorumları da okudum ve pozitif yorumlar okudum genelde.Seveceğim bir filme benziyor,fırsat bulduğumda izlemeyi düşünüyorum :) Ve bir de ilginç bir yorum buldum ekşi sözlük te film ile ilgili,şöle ""4.seneler...
  15. lizz

Not Seni Seviyorum....ama bu 3 ve ya 4.izleyişimdi..sevdiğim bir filmdir....

16. lizz

Ynt: Günün Parçası :) Bugün de duygusal bir parça ile karşınızdayız :P Ajda Pekkan---->Bir Günah Gibi http://www.youtube.com/watch?v=D1hw7iHT_Zw
  17. lizz

Ynt: Günün Parçası :) Doğru dürüst İngilizce bilmememe rağmen sözlerinin belki yarısını anlıyabildiğim ilk parça bu oldu sanırım :D Senin dil durumun ne alemde merakettim.Lise öğreniminde dil dersleri yoğunlukta mı ya da yoğunlukta mıydı?
  18. lizz

Ynt: Günün Parçası :) Son dönemlerin sevdiğim bir parçası.... Yonca Lodi---->Düştüysek Kalkarız http://www.youtube.com/watch?v=yWdXG6en9jg

19. lizz

Ynt: Günün Parçası :) Ne zamandır dinlemediğim ve sevdiğim bu parçayı sabah işe giderken radyoda duyduğumda memnun oldum ve günün parçası olmasına da o zaman karar verdim.Bugün de bu parçayı dinliyorum.Parçayı seslendiren erkek sanatçılar çoğunlukta olmasına rağmen ben bu ağızdan daha çok...
  20. lizz

Ynt: Günün Parçası :) Hiç duymamıştım bu parçayı...Parçanın devamında bir bölüm oldukça farklılık gösteriyo...ilginç..nerdeyse başka bir parçaya geçmiş de geri gelmiş gibi :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,630
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

SON KONULAR

Geri